Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Κι εμενα 3 ειναι. Μου ειχε πει οταν μιλησαμε οτι νομιζε οτι δεν θα παω να τον παρω. Και την 2η μερα εκανε τσισα πανω του και τον πειραξε και μετα δεν ηθελε να παει. Μακαρι να εφαρμοζαν την προσαρμογη του μοντελου του Βερολινου αλλα παει σε δημοσιο και που αυτα... τουλαχιστον δεν βαζουβ τιμωριες και τις λοιπες βλακειες που κανουν καποιοι.

Ναι της ειπα οτι ηθελε να παιξει τα αυτοκινητα που ειχαν εξω και μου λεει θαντους βγαλω σε λιγο να ξεχαστει και να παιξει εκει και οντως το εκανε.εκατσα λιγο μαζι του και εχθες και σημερα αλλα οχι πολυ γιατι μετα θα με θελει συνεχεια.τι να πω βασανα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι της ειπα οτι ηθελε να παιξει τα αυτοκινητα που ειχαν εξω και μου λεει θαντους βγαλω σε λιγο να ξεχαστει και να παιξει εκει και οντως το εκανε.εκατσα λιγο μαζι του και εχθες και σημερα αλλα οχι πολυ γιατι μετα θα με θελει συνεχεια.τι να πω βασανα!

Παντως αν υπαρχει η δυνατοτητα στο σχολειο που παει ψαξε αυτη τη προσαρμογη που σου ειπα και αν μπορεις εφαρμοσε την . Θα προσαρμοστει εντελως ανωδυνα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!!δε ξερω αν εχω παρει αλκα κ ποσα...θα φτιαξω σμρ τη ζυγαρια μου κ θα δω!κοιταξε να δεις δε τρωω πολλα γλυκα αλλα δε κανω κ γυμναστικη οποτε πρεπει να περιοριστουν πολυ!

πηρες κ εσυ 2 ε?κ εγω οταν ειχα παει στο γιατρο πριν 10 μερες περίπου 2ειχα παρει..δε ξερω ποσο εχω φτασει τωρα ομως!!θα φτιάξω τη ζυγαρια μου!!

Νομιζω @elenakii22 μου οτι το οτι σταματησες την γυμναστικη σε κανει να νομιζεις οτι θα γινεις τοση κ αλλη τοση..Ομως σκεψου το αναποδα.. Οταν ενα σωμα ειναι γυμνασμενο..μετα την εγκυμοσυνη επανερχεται πιο ευκολα και ειμαι σιγουρη πως κ εσυ θα ξεκλεβεις λιγο χρονο για να ξεκινησεις οσο πιο συντομα μπορεσεις αφου γεννησεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Dimitr@17 Ναι κορίτσι μου γλυκό η χοριακη θα δείξει.  Υπομονή και κουράγιο μέχρι το απόγευμα.  Σε νιωθω απόλυτα στο τι περνάς..

Η Λίνα που είναι βρε κοριτσια;

yplDp3.png

Καλημερα κοριτσια μου, σε λιγο θα παρω τα αποτελεσματα, ειμαι πολυ περιεργη να δω την tsh

@Dimitr@17 κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις πολυ μεγαλη χοριακη, τι ωρα θα εχεις τα αποτελεσματα?

@Farmakotriftena οποτε ολα καλα γλυκια μου και με το κοριτσακι σου

@Nati85 χαιρομαι που το ξεπερασατε εστω και κουραστικά, εγω σε λιγο θα παρω αποτελεσματα και θα τα στειλω στην ενδοκρινολογο με e-mail για να με παρει τηλ να μου πει πως θα συνεχισουμε, βεβαια εχω την εντυπωση πως η γραμματεας της ειναι λιγο κουκουρουκου και θα περιμενω παλι και θα την παρω στο κινητο την Παρασκευη αν δεν με εχει παρει η ιδια, δεν ξερω και την προηγουμενη παλι το ιδιο ειχε γινει, δεν της θυμιζει τα τηλ δεν μπορω να καταλαβω:?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ποιον να πιστεψω ομως??η χοριακη θα δειξει...

Και εγω πιστευω οι γιατροι δεν λενε ψεμματα μην μας στεναχωρησουν. Περιμενουμε την χοριακη.μην στεναχωριεσαι κοριτσακι!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 Ναι κορίτσι μου γλυκό η χοριακη θα δείξει.  Υπομονή και κουράγιο μέχρι το απόγευμα.  Σε νιωθω απόλυτα στο τι περνάς..

Η Λίνα που είναι βρε κοριτσια;

η @linaa θελει να μας σκασει :P 

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, σε λιγο θα παρω τα αποτελεσματα, ειμαι πολυ περιεργη να δω την tsh

@Dimitr@17 κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις πολυ μεγαλη χοριακη, τι ωρα θα εχεις τα αποτελεσματα?

@Farmakotriftena οποτε ολα καλα γλυκια μου και με το κοριτσακι σου

@Nati85 χαιρομαι που το ξεπερασατε εστω και κουραστικά, εγω σε λιγο θα παρω αποτελεσματα και θα τα στειλω στην ενδοκρινολογο με e-mail για να με παρει τηλ να μου πει πως θα συνεχισουμε, βεβαια εχω την εντυπωση πως η γραμματεας της ειναι λιγο κουκουρουκου και θα περιμενω παλι και θα την παρω στο κινητο την Παρασκευη αν δεν με εχει παρει η ιδια, δεν ξερω και την προηγουμενη παλι το ιδιο ειχε γινει, δεν της θυμιζει τα τηλ δεν μπορω να καταλαβω:?

6:30-7:00 θα τα παρω τα αποτελεσματα...

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κατα τις 6:30 θα ειναι ετοιμα...δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξη...απο την αλλη σκεφτομαι οτι ο γιατρος μου ειδε σακο κ μια ασπρη κουκιδα και αυτος που πηγα χθες μου ειπε οτι μαλλον ειναι αδειος ο σακος..ποιον να.πιστεψω???

Ωραια..καπου εκει θα εχω κ εγω νεα απο το γιατρο μου! Οι γιατροι εχουν γινει πιο αυστηροι πια και οτι κ να συμβαινει στο λενε..να πιστεψεις τη χοριακη σου κ μετα βλεπουμε..

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πόσα κιλά εισαι; ύψος; ρε συ κι εγώ στην κόρη μου πολύ λίγα είχα πάρει και τα έχασα με το που γέννησα.  Εδώ ενώ ΔΕΝ τρώω γιατί δεν έχω όρεξη  (τρώω μια φορά το μεσημέρι) δεν τσιμπολογαω ούτε τρώω γλυκά ψωμιά κτλ είμαι πρησμενη.  Νιώθω χοντρή.  Το παντελόνι μου χθες όταν μπήκα στο αμάξι,  ξεκουμπωσα το κουμπί  (που στην κόρη μου το έκανα στον 9 γιατί μου χωρούσαν και τα παντελόνια καθώς είχα μικρή κοιλια) πόσα έχεις παρει; 17 εβδομάδες εισαι; έχεις κάνει κοιλια;

Να παρω κ εγω θεση? Εγω εχω κανονικοτατη κοιλια αλλαξα παντελονια σχεδον απο την αρχη της εφκυμοσυνης και μεχρι πριν 3 βδομαδες ειχα παρει 1-2 κιλα! Σημερα το απογευμα που θα παω στο γιατρο θα σας πω νεοτερα..επισης 1,66 και 60 κιλα ημουν μεχρι πριν 3 βδομαδουλες

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Να παρω κ εγω θεση? Εγω εχω κανονικοτατη κοιλια αλλαξα παντελονια σχεδον απο την αρχη της εφκυμοσυνης και μεχρι πριν 3 βδομαδες ειχα παρει 1-2 κιλα! Σημερα το απογευμα που θα παω στο γιατρο θα σας πω νεοτερα..επισης 1,66 και 60 κιλα ημουν μεχρι πριν 3 βδομαδουλες

Μπράβο  μου Άννη μου!! Είσαι και μέσα στις σοκολάτες!! Αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση χαχαχα

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο  μου Άννη μου!! Είσαι και μέσα στις σοκολάτες!! Αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση χαχαχα

Ασε ναι..και εχω κ συνεχεια λιγουρες!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...