Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 πολύ χαίρομαι που είναι ορμονολογικο στο είπα και χθες ότι αυτο θα ηταν…… 

Κοριτσια τόσο καιρό που είχα χαθεί δεν σας είπα ότι πριν μου έρθει περίοδο είχα κάνει τεστ και είχε βγει αχνό θετικό και η χωριακη αρνητικη … ..

Ξεκίνησα φιλικό και κατι βιταμίνες που μου είπε σήμερα μία γιατρός… 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κοριτσια, πηρα και τα αποτελεσματα της χοριακης ειναι 2 η τιμη οποτε μας εφυγε και αυτο απο το κεφαλι μη τυχον και υπηρχε εξωμητρια κυηση, @Μαρθα Κ o γιατρος τι ειπε για το αχνο θετικο? 

• Μου αρέσει 3

3 minutes ago, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια, πηρα και τα αποτελεσματα της χοριακης ειναι 2 η τιμη οποτε μας εφυγε και αυτο απο το κεφαλι μη τυχον και υπηρχε εξωμητρια κυηση, @Μαρθα Κ o γιατρος τι ειπε για το αχνο θετικο? 

ωραια!ευτυχως γτ θα ηταν δυσκολο ψυχολογικα αν μιλουσαμε για εξωμητριο..

εγω στα ιδια ακομα...αλλα αρχισαν τα συμπτώματα...πρηξιμο..νευρα!οποτε ελπιζω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 minute ago, caramel_83 είπε:

@elenakii22 μιλησες καθολου με τον γυναικολογο σου?ποια μερα εισαι σημερα?

δεν εχω μιλησει γτ ολο λεω ερχεται..τι να παω αδικα?αλλα θα περιμενω ακομα..αν ειναι μετα την Μ.εβδομαδα θα παω...εφτασα στις 48!μεγαλος αυτος ο κυκλος!

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

δεν εχω μιλησει γτ ολο λεω ερχεται..τι να παω αδικα?αλλα θα περιμενω ακομα..αν ειναι μετα την Μ.εβδομαδα θα παω...εφτασα στις 48!μεγαλος αυτος ο κυκλος!

ειμαστε τα τελειως αντιθετα :-P εμενα απο χθες εχει μειωθει η ροη

1 minute ago, caramel_83 είπε:

ειμαστε τα τελειως αντιθετα :-P εμενα απο χθες εχει μειωθει η ροη

χαχα...οντως!!!δε ξερω κ τι ειναι καλυτερο!!κοιτα θελω να πιστευω οτι ετυχε αυτον το μηνα και απο τον επομενο θα ειναι ολα καλα!απλα λεω πρωτος μηνας με τα τεστ κ κοιτα τι ετυχε..ουτε να τσεκάρω να δω αν δουλευουν σωστα δε μπορεσα!ευτυχως που σου μειωθηκε..καλο αυτο!ο γιατρος δε σου ειπε που μπορει να οφειλεται?

3 minutes ago, caramel_83 είπε:

στην ουσια εκανε το ξεσπασμα μετα απο τοσο καιρο, αλλα ειναι καθαρα θεμα ορμονων γι'αυτο και με εστειλε και σε ενδοκρινολογο;)

μια χαρα ολα!ευκαιρια να κανεις γενικο τσεκ απ!χιχι!

• Μου αρέσει 1

Γειά σας κοριτσάκια μου και από εμένα,

πω πω μου πήρε ένα αιώνα να διαβάσω τόσες σελίδες και πάλι δεν θυμάμαι τίποτα.........:shock:

Σίγουρα χαίρομαι που οι εγκυούλες μας είναι όλες καλά........:-D

και καλώς ήρθαν και τα καινούργια κορίτσια.....:-P

μου λείψατε και δυστυχώς λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας δεν προλάβαινα καθόλου να μπω........:oops:

@caramel_83 κορίτσι χαίρομαι που δεν ήταν κάτι......είμαι σίγουρη πως θα είναι κάτι που θα βρεις εύκολα τη λύση........

@elenakii22 εύχομαι μέχρι το πρωί να σου έχει έρθει....... 

@Μαρθα Κ χαίρομαι που πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου..... εύχομαι τα καλύτερα.......

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!τι κάνετε;πώς είσαι @giota@? Οι υπόλοιπες; εγω είμαι πολύ χάλια.σκέφτομαι οτι δεν αντεχω άλλο.ο γιατρός μου είπε για ενέσεις κ σπερματέγχυση.λέω να το αφήσω για Σεπτέμβρη ή να πάρω μόνο τα χάπια σερπαφαρ

Εδω ειμαι και εγω σας διαβαζω ανελλειπως!!!! Δε σας ξεχνάω απλως με τα παιδια στο σπιτι δε σας προλαβαίνω!!!! 

Αντε μπηκε ολες σε σειρα με τις εξετασεις να δουμε πως παμε! 

Σημερα η μερα μου δεν ειναι καλη εχω εμετούς αρκετούς και πολυ κούραση!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

18 minutes ago, Alekagala είπε:

Εδω ειμαι και εγω σας διαβαζω ανελλειπως!!!! Δε σας ξεχνάω απλως με τα παιδια στο σπιτι δε σας προλαβαίνω!!!! 

Αντε μπηκε ολες σε σειρα με τις εξετασεις να δουμε πως παμε! 

Σημερα η μερα μου δεν ειναι καλη εχω εμετούς αρκετούς και πολυ κούραση!!! 

Μας έλειψε η θετική σου ενέργεια!να σου πω ότι το σκέφτηκα οτι τώρα που είναι κλειστά τα σχολεία δεν θα προλάβαινες.υπομονή.μακάρι σε λίγες μέρες να σταματήσουν! Κ να μάθεις κ το φύλο...πότε ξαναπάς στο γιατρό;

Πες το ψεμματα στο Τσακ προλαβαίνω αλλα και παλι αφήνω και καποια πισω....  Ναι παντα θετική ενεργεια!!! 

Στο γιατρο ξαναπάω το Μάιο οπου και θα μαθω και το φύλο επιτελους.... 

Παντως @andrianni καλο θα σου κανει λιγο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις απο τις ενέσεις και ολη φυσικα την διαδικασια....  Μια ανανέωση παντα χρειάζεται.... 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...