Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου ...δεν.κοιμηθηκα χθες ολο το βραδυ απο την αγωνια μου ...και σημερα νοωθω το στηθος μου να μην.ειναι τοσο πρησμενο...πφφφ...παω να κανω την.χοριακη τωρα..

Καλημερα κ σε εσενα! Πες μας ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κοριτσια! @Dimitr@17 ευχομαι ολα να πανε καλα! 

Εγω που λετε κοριτσια τα εχω ξεχασει τα του μωρου προς το παρον. Ειμαι εξω απο τον παιδικο και ακουω να κλαιει ο μικρος και εχω παθει αναστατωση!εχθες πηγε πρωτη μερα.αχ αχ αχ! 

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μολις τελειωσα απ το γιατρο! Ειδαμε εμβρυο ακουσαμε και καρδουλα. Εχω παρει 2 κιλα... 

Μπραβο κοπελα μου ολα καλα! Με το καλο το μωρακι σας!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω που λετε κοριτσια τα εχω ξεχασει τα του μωρου προς το παρον. Ειμαι εξω απο τον παιδικο και ακουω να κλαιει ο μικρος και εχω παθει αναστατωση!εχθες πηγε πρωτη μερα.αχ αχ αχ! 

Σε ευχαριστω πολυ! Ποσων χρονων ειναι; κι εμενα πηγε φετος και εκλαψε μια μερα. Καθομουν εξω κι εκλαιγα. 

πρίν από 23 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μολις τελειωσα απ το γιατρο! Ειδαμε εμβρυο ακουσαμε και καρδουλα. Εχω παρει 2 κιλα... 

Πολλα πολλά συγχατητηρια! Υπεροχα τα νεα σου!

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κ σε εσενα! Πες μας ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

Κατα τις 6:30 θα ειναι ετοιμα...δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξη...απο την αλλη σκεφτομαι οτι ο γιατρος μου ειδε σακο κ μια ασπρη κουκιδα και αυτος που πηγα χθες μου ειπε οτι μαλλον ειναι αδειος ο σακος..ποιον να.πιστεψω???

Just now, Ani ani είπε:

Πολλα πολλά συγχατητηρια! Υπεροχα τα νεα σου!

Μου τελειωσαν τα like. Χαχαχαχ Σε ευχαριστώ παρα πολυ!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Κατα τις 6:30 θα ειναι ετοιμα...δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξη...απο την αλλη σκεφτομαι οτι ο γιατρος μου ειδε σακο κ μια ασπρη κουκιδα και αυτος που πηγα χθες μου ειπε οτι μαλλον ειναι αδειος ο σακος..ποιον να.πιστεψω???

Αν ο γιατρος ειδε κουκιδα σημαινει υπαρχει. Εγω πιστευω εγινε καθυστερημενη συλληψη.

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβο @Nati85...oλα τελεια δηλαδη...

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Αν ο γιατρος ειδε κουκιδα σημαινει υπαρχει. Εγω πιστευω εγινε καθυστερημενη συλληψη.

Δεν ξερω τι να πιστεψω...θελω να πιστεψω την θετικη εκδοχη..απο την αλλη εχω μονο κατι πονακια δεξια σημερα αλλα το στηθος μ δεν ειναι τοσο πρησμενο οσο τις προηγ μερες

πρίν από 4 λεπτά , Vana87 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Ποσων χρονων ειναι; κι εμενα πηγε φετος και εκλαψε μια μερα. Καθομουν εξω κι εκλαιγα. 

Εγω καθομαι εξω σε αναμμενα καρβουνα!ειναι 3 χρονων εσενα? Εχθες πηγαμε εκαταε ησυχος καμμια ωρα και μετα αρχισε τα κλαμματα.σημερα εκλαψε απο την αρχη.αλλα μια σταματαει μια ξεκιναει.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω καθομαι εξω σε αναμμενα καρβουνα!ειναι 3 χρονων εσενα? Εχθες πηγαμε εκαταε ησυχος καμμια ωρα και μετα αρχισε τα κλαμματα.σημερα εκλαψε απο την αρχη.αλλα μια σταματαει μια ξεκιναει.

Κι εμενα 3 ειναι. Μου ειχε πει οταν μιλησαμε οτι νομιζε οτι δεν θα παω να τον παρω. Και την 2η μερα εκανε τσισα πανω του και τον πειραξε και μετα δεν ηθελε να παει. Μακαρι να εφαρμοζαν την προσαρμογη του μοντελου του Βερολινου αλλα παει σε δημοσιο και που αυτα... τουλαχιστον δεν βαζουβ τιμωριες και τις λοιπες βλακειες που κανουν καποιοι.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Vana87 είπε:

Αυτο?η δεν ηθελε να με στεναχωρησει?

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

@elenakii22 μου εισαι σιγουρη πως δεν υπερβαλεις λιγο?? Ποσα κιλα δηλαδη προλαβες να παρεις? Γιατι μεχρι προσφατα ησουν στα 2 π.χ. και απο οσο σε εχω καταλαβει φαινεσαι πειθαρχημενο κοριτσι με τη διατροφη και την γυμναστικη. Οσο για τη σοκολατα θα σου μιλησει η ειδικη..τοσο εστην εγκυμοσυνη οσο κ εκτος με 1-2 σοκολατακια ημερησιως δεν παθαινεις τιποτα..με την προυποθεση πως δεν τρως αλλα γλυκα βεβαια..ασε που θεωρω πως ετσι αποφευγονται οι μεγαλες λιγουρες που τρεχουμε ολες στα ζαχαροπλαστεια για τουρτες! Για πες μ λοιπον τι ατασταλιες κανεις??

καλημερα!!!δε ξερω αν εχω παρει αλκα κ ποσα...θα φτιαξω σμρ τη ζυγαρια μου κ θα δω!κοιταξε να δεις δε τρωω πολλα γλυκα αλλα δε κανω κ γυμναστικη οποτε πρεπει να περιοριστουν πολυ!

πρίν από 34 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μολις τελειωσα απ το γιατρο! Ειδαμε εμβρυο ακουσαμε και καρδουλα. Εχω παρει 2 κιλα... αχ @elenakii22 τι θα κανουμε με τα κιλα!

πηρες κ εσυ 2 ε?κ εγω οταν ειχα παει στο γιατρο πριν 10 μερες περίπου 2ειχα παρει..δε ξερω ποσο εχω φτασει τωρα ομως!!θα φτιάξω τη ζυγαρια μου!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλημερα!!!δε ξερω αν εχω παρει αλκα κ ποσα...θα φτιαξω σμρ τη ζυγαρια μου κ θα δω!κοιταξε να δεις δε τρωω πολλα γλυκα αλλα δε κανω κ γυμναστικη οποτε πρεπει να περιοριστουν πολυ!

πηρες κ εσυ 2 ε?κ εγω οταν ειχα παει στο γιατρο πριν 10 μερες περίπου 2ειχα παρει..δε ξερω ποσο εχω φτασει τωρα ομως!!θα φτιάξω τη ζυγαρια μου!!

Ναι αλλα εισαι 16 και εβδομαδες. Εγω ειμαι 7. Χααχαχα! Τραγικο!

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

λοιπον κοριτσια αποφασισα ότι πρεπει να ξεκινησω διατροφη (γτ στις 2 τα ξημερωματα παιρνουμε τις μεγαλες αποφασεις!)θα εχω ψυχολογικα στο τελος το βλεπω...κ οχι τπτ αλλο αλλα κανω κ αυτα που κοροιδευω,δλδ κλαιγομαι για τα κιλά μου αλλα εχω κ τη σοκολατιτσα μου διπλα..δε θα ξαναπαρω γλυκο για να μη μπαινω σε πειρασμο..θα ξεκινησω κ το περπατημα(δυστυχως δε μπορω να κανω το προγραμμα που ειχαμε πει στην αρχη με το γιατρο εξαιτιας του τραχηλου δε μπορουμε να το ρισκάρουμε)...οπως μου ειπε κ ο γιατρος μη χασεις απλα μεινε στα ιδια θα κανω οτι μπορω...κ με ενοχλει που το παιρνουν τοσο χαλαρα κ αυτοι ενταξει μου λεει παλι στα φυσιολογικα εισαι για το υψος σου γκρρρρρρ θα του εφερνα τη ζυγαρια στο κεφαλι...πραγματικα 'ζηλεύω' τις κοπελες που καμαρώνουν για την κοιλια τους εγω θελω απλα να περασει ο καιρος...δε θεωρω οτι σε ολες πρεπει να αρεσει αυτη η περίοδος οποτε δε πιστευω οτι ειναι κακο που απλα θελω να περασει!αυταααα...καλο βραδυ!καλα κανετε που κοιμαστε νωρις γτ το βραδυ μας πιανει παραλήρημα...

Πόσα κιλά εισαι; ύψος; ρε συ κι εγώ στην κόρη μου πολύ λίγα είχα πάρει και τα έχασα με το που γέννησα.  Εδώ ενώ ΔΕΝ τρώω γιατί δεν έχω όρεξη  (τρώω μια φορά το μεσημέρι) δεν τσιμπολογαω ούτε τρώω γλυκά ψωμιά κτλ είμαι πρησμενη.  Νιώθω χοντρή.  Το παντελόνι μου χθες όταν μπήκα στο αμάξι,  ξεκουμπωσα το κουμπί  (που στην κόρη μου το έκανα στον 9 γιατί μου χωρούσαν και τα παντελόνια καθώς είχα μικρή κοιλια) πόσα έχεις παρει; 17 εβδομάδες εισαι; έχεις κάνει κοιλια;

yplDp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Dimitr@17 ΠΗΤ  5/6/2018!!!

11. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. orianna ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 54!!!

14. ntemiiiiii  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 18.1!!!

15. linaa ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. rica 19-21/9/2017!!!

2. Vila 28/9/2017!!!

3. Nati85 2/10/2017!!!

4. alina80 5/10/2017!!!

5. Papaki@  11/10/2017!!!

6. caramel_83  18-20/10/2017!!!

7. ada32 19/10/2017!!!

8. Ungry girl 25/10/2017!!!

9. andrianni  31/10/2017!!!

10. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

11. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...