Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

ετσι κ αλλιως για να δει κατι ο γιατρος θελεις σιγουρα μια βδομαδα..

εγω ουρων εκανα μια φορα που ειχα αυτο σαν κολικο κ το κάναμε για να δουμε τι εχω κ μια που μ εχει γραψει τωρα...

Επειδη πηγαινω στο νοσοκομειο σε καθε ραντεβου παμε ουρα και βαζουν δεικτη οι μαιες για να δουν για κετονες. 

πρίν από 7 λεπτά , Vila είπε:

Χαχαχαχα σαν να βλέπω τον εαυτό μου!! Κάθομαι και υπολογίζω μήνες και εποχές κάθε φορά! Τον προηγούμενο μήνα έλεγα μακάρι να είμαι έγκυος να γεννήσω στην επέτειο του γάμου μας..δεν μας έκατσε όμως! Τώρα το πάμε για φουλ καλοκαίρι .. μωρέ ας γίνει και ας μην κάνω ούτε ένα μπάνιο!!!

Σε όποιον έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη! Με το καλό!!!

@Farmakotriftenaτι έγινε τελικά???

@Dimitr@17 εύχομαι να έχεις μια πολύ μεγάλη χοριακή αύριο και όλα να πάνε καλά!

@Vana87 οι άτιμες οι ορμόνες!! Κάνε υπομονή θα περάσει που θα πάει! Η φιλη μου προσπαθούσε καιρό να μείνει έγκυος και όταν τα κατάφερε μου έλεγε "δε ξέρω αν το θέλω το μωρό" και έκλαιγε!! δεν ήξερα πως να τη συνεφερω! Και όλα αυτά από τις ορμόνες! Μετά από λίγο επανήλθε ευτυχώς! Υπομονή!!!

Το θελω παρα πολυ το μωρο! Αλλα να γεννηθει θελω οχι στη κοιλια μου! :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Α επισης προς τις νέες εγκυουλες  σαν εμένα,  μου είπε ότι τα πονακια αριστερά  (που έχω εγώ) και δεξιά τα θέλουμε.  Σημαίνει ότι μεγαλώνει η μήτρα. Στο κέντρο όμως λέει δεν τα θέλουμε.  Αν σε πιάσει ποτέ μου λέει πόνος στο κέντρο της κοιλιάς ξαπλώνεις και με παίρνεις τηλ.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Α επισης προς τις νέες εγκυουλες  σαν εμένα,  μου είπε ότι τα πονακια αριστερά  (που έχω εγώ) και δεξιά τα θέλουμε.  Σημαίνει ότι μεγαλώνει η μήτρα. Στο κέντρο όμως λέει δεν τα θέλουμε.  Αν σε πιάσει ποτέ μου λέει πόνος στο κέντρο της κοιλιάς ξαπλώνεις και με παίρνεις τηλ.

Πολυ ωραια τα νεα σου καλη μου!! Και ο υπεροχος υπερηχος σου!! Κατι μου λεει οτι αυτος ειναι καλος μηνας για αρκετες απο εμας! Ευχαριατουμε κ για τις πληροφοριες!

πρίν από 35 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω θα ελεγα να κάνεις μια χοριακη παλι σε 3 μερες 4 μερες για να έχει αυξηθει..αν γενικα ο γιατρος σου αργει να κλεισει ραντεβου κλεισε απο τωρα για τελη της αλλης βδομάδας!καλο θα ηταν να τον παρεις τωρα για να δεις μηπως θελει να κανεις κ καποιες εξετασεις εξτρα!

Θα συμφωνησω με το Ελενακι! @ntemiiiiii μου! Καλο βραδυ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Εύχομαι τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες! Θετικά αποτελέσματα σε όσες περιμένουν!

ντεμη μου συγχαρητηριαααα και να πανε ολα καλα κοριτσι... 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Vila είπε:

Χαχαχαχα σαν να βλέπω τον εαυτό μου!! Κάθομαι και υπολογίζω μήνες και εποχές κάθε φορά! Τον προηγούμενο μήνα έλεγα μακάρι να είμαι έγκυος να γεννήσω στην επέτειο του γάμου μας..δεν μας έκατσε όμως! Τώρα το πάμε για φουλ καλοκαίρι .. μωρέ ας γίνει και ας μην κάνω ούτε ένα μπάνιο!!!

Σε όποιον έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη! Με το καλό!!!

@Farmakotriftenaτι έγινε τελικά???

@Dimitr@17 εύχομαι να έχεις μια πολύ μεγάλη χοριακή αύριο και όλα να πάνε καλά!

@Vana87 οι άτιμες οι ορμόνες!! Κάνε υπομονή θα περάσει που θα πάει! Η φιλη μου προσπαθούσε καιρό να μείνει έγκυος και όταν τα κατάφερε μου έλεγε "δε ξέρω αν το θέλω το μωρό" και έκλαιγε!! δεν ήξερα πως να τη συνεφερω! Και όλα αυτά από τις ορμόνες! Μετά από λίγο επανήλθε ευτυχώς! Υπομονή!!!

Σε ευχαριστω πολυ @Vila μου...μακαρι να πανε ολα καλα γτ απογοητευτηκα σημερα...

Επεξεργάστηκαν by Dimitr@17

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έλα μου ντε.... μέχρι να την πάει η μάνα μου στον γιατρό σχεδόν είχε ξεθυμανει η ερυθρότητα. 

φαρμακοτριφτρα μου οσο κουλ φαινοσουν πριν τοσο εχεις τσιτωσει τωρα με την εγκυμοσυνη...χαλαρωσε...ολα πανε ρολοι...εσυ δεν εχεις αντισωματα για ιλαρα?δεν εχεις εμβολιαστει?δεν την εχεις περασει?γτ ανησυχείς ετσι?οσο για τα πονακια μην αγχωνεσαι..θα μιλαμε για πονοοοο και οχι για απλα πονακια,τραβηγματακια και τσιμπιματακια...

6penp2.png

@Vila μου,  καλα εννοείται πως το τελευταίο που θα με απασχολεί ειναι τα μπάνια αμα έρθει εγκυμοσυνη... Αλλα επειδη δεν μου αρεσει καθόλου να περιοριζομαι,  τα σκέφτομαι ολα!!! Χιχι

cO4Yp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Vana87 είπε:

Επειδη πηγαινω στο νοσοκομειο σε καθε ραντεβου παμε ουρα και βαζουν δεικτη οι μαιες για να δουν για κετονες. 

Το θελω παρα πολυ το μωρο! Αλλα να γεννηθει θελω οχι στη κοιλια μου! :(

Μαλλον ειμαι η μονη τρελη που απολαμβανω την εγκυμοσυνη ε?? Χαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια αποφασισα ότι πρεπει να ξεκινησω διατροφη (γτ στις 2 τα ξημερωματα παιρνουμε τις μεγαλες αποφασεις!)θα εχω ψυχολογικα στο τελος το βλεπω...κ οχι τπτ αλλο αλλα κανω κ αυτα που κοροιδευω,δλδ κλαιγομαι για τα κιλά μου αλλα εχω κ τη σοκολατιτσα μου διπλα..δε θα ξαναπαρω γλυκο για να μη μπαινω σε πειρασμο..θα ξεκινησω κ το περπατημα(δυστυχως δε μπορω να κανω το προγραμμα που ειχαμε πει στην αρχη με το γιατρο εξαιτιας του τραχηλου δε μπορουμε να το ρισκάρουμε)...οπως μου ειπε κ ο γιατρος μη χασεις απλα μεινε στα ιδια θα κανω οτι μπορω...κ με ενοχλει που το παιρνουν τοσο χαλαρα κ αυτοι ενταξει μου λεει παλι στα φυσιολογικα εισαι για το υψος σου γκρρρρρρ θα του εφερνα τη ζυγαρια στο κεφαλι...πραγματικα 'ζηλεύω' τις κοπελες που καμαρώνουν για την κοιλια τους εγω θελω απλα να περασει ο καιρος...δε θεωρω οτι σε ολες πρεπει να αρεσει αυτη η περίοδος οποτε δε πιστευω οτι ειναι κακο που απλα θελω να περασει!αυταααα...καλο βραδυ!καλα κανετε που κοιμαστε νωρις γτ το βραδυ μας πιανει παραλήρημα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

4 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

λοιπον κοριτσια αποφασισα ότι πρεπει να ξεκινησω διατροφη (γτ στις 2 τα ξημερωματα παιρνουμε τις μεγαλες αποφασεις!)θα εχω ψυχολογικα στο τελος το βλεπω...κ οχι τπτ αλλο αλλα κανω κ αυτα που κοροιδευω,δλδ κλαιγομαι για τα κιλά μου αλλα εχω κ τη σοκολατιτσα μου διπλα..δε θα ξαναπαρω γλυκο για να μη μπαινω σε πειρασμο..θα ξεκινησω κ το περπατημα(δυστυχως δε μπορω να κανω το προγραμμα που ειχαμε πει στην αρχη με το γιατρο εξαιτιας του τραχηλου δε μπορουμε να το ρισκάρουμε)...οπως μου ειπε κ ο γιατρος μη χασεις απλα μεινε στα ιδια θα κανω οτι μπορω...κ με ενοχλει που το παιρνουν τοσο χαλαρα κ αυτοι ενταξει μου λεει παλι στα φυσιολογικα εισαι για το υψος σου γκρρρρρρ θα του εφερνα τη ζυγαρια στο κεφαλι...πραγματικα 'ζηλεύω' τις κοπελες που καμαρώνουν για την κοιλια τους εγω θελω απλα να περασει ο καιρος...δε θεωρω οτι σε ολες πρεπει να αρεσει αυτη η περίοδος οποτε δε πιστευω οτι ειναι κακο που απλα θελω να περασει!αυταααα...καλο βραδυ!καλα κανετε που κοιμαστε νωρις γτ το βραδυ μας πιανει παραλήρημα...

Κι εγω αρχισα να αγχωνομαι γιατι ηδη φουσκωσα και νιωθω μπαλονι. Και γενικα προσεχω. Στο φιο μου δεν προσεχα πηρα 12 κιλα. Νομιζω τωρα μην τπ σκεφτεσαι. Προσπαθησε να εχεις ενα μετρο. Μην τρως εντελως ανεξελεκτα αλλα οχι λαι διαιτα. Και οταν γεννησουμε θα τα χασουμε

1 hour ago, Vana87 είπε:

Κι εγω αρχισα να αγχωνομαι γιατι ηδη φουσκωσα και νιωθω μπαλονι. Και γενικα προσεχω. Στο φιο μου δεν προσεχα πηρα 12 κιλα. Νομιζω τωρα μην τπ σκεφτεσαι. Προσπαθησε να εχεις ενα μετρο. Μην τρως εντελως ανεξελεκτα αλλα οχι λαι διαιτα. Και οταν γεννησουμε θα τα χασουμε

@elenakii22 μου εισαι σιγουρη πως δεν υπερβαλεις λιγο?? Ποσα κιλα δηλαδη προλαβες να παρεις? Γιατι μεχρι προσφατα ησουν στα 2 π.χ. και απο οσο σε εχω καταλαβει φαινεσαι πειθαρχημενο κοριτσι με τη διατροφη και την γυμναστικη. Οσο για τη σοκολατα θα σου μιλησει η ειδικη..τοσο εστην εγκυμοσυνη οσο κ εκτος με 1-2 σοκολατακια ημερησιως δεν παθαινεις τιποτα..με την προυποθεση πως δεν τρως αλλα γλυκα βεβαια..ασε που θεωρω πως ετσι αποφευγονται οι μεγαλες λιγουρες που τρεχουμε ολες στα ζαχαροπλαστεια για τουρτες! Για πες μ λοιπον τι ατασταλιες κανεις??

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Dimitr@17 κοπέλα μου να μας πεις την χοριακή σου και εύχομαι η σύλληψη να έγινε αργά στον κύκλο σου:-D

@Ungry girl είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απορροφηθεί η κύστη?

εγώ είχα μια μεγαλούτσικη και ετοιμάστηκα για αφαίρεση με παρακέντηση και στην κλινική μου λεει ο γιατρός για να δούμε μπας και μίκρυνε και είχε γίνει κάτω απο 2 χιλιοστά!

μετά απο 5 ημέρες από την περίοδο μίκρυνε 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Καλημερα κοριτσια μου ...δεν.κοιμηθηκα χθες ολο το βραδυ απο την αγωνια μου ...και σημερα νοωθω το στηθος μου να μην.ειναι τοσο πρησμενο...πφφφ...παω να κανω την.χοριακη τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...