Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι πως αμα καθυστερησω κι αλλο,  θα χασουμε το καλοκαιρι... Μπανακι δεν θα προλαβω να κανω!!!  Γιατι ετοιμογεννη που να τρεχεις στις πλαζ!!!!  Αχχαχαχαχα (το καψα το ξέρω) 

Έτοιμογενη μια χαρά πας. Με ένα βρέφος δεν πας. Οπότε καλά είμαστε. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

3 μέρες σίγουρα πριν την περίοδο!

μια χαρα!ποτε θα ξαναπας??

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Τελευταια περιοδο ειχα 14/8

οκ!!πηγαινε αυριο για υπερηχο κ θα δουμε!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

μια χαρα!ποτε θα ξαναπας??

οκ!!πηγαινε αυριο για υπερηχο κ θα δουμε!!

Η μικροβιολόγος μου είπε ότι θα μου πει ο γιατρός αν θα χρειαστεί και πότε!Εν τω μεταξύ εμείς είμαστε στο εξοχικό!Σε ποιον γιατρό να πάω;Ποιον να τηλεφωνήσω;Σε αυτόν που με ξεγεννησε στην κόρη μου ή σαυτόν που έκανα Παπ και υπέρηχο; Κανείς πάντως απτους δύο δεν είναι εδώ!Έχω πονακια ακόμη εν τω μεταξύ! Ευτυχώς τα καφέ σταμάτησαν!

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Η μικροβιολόγος μου είπε ότι θα μου πει ο γιατρός αν θα χρειαστεί και πότε!Εν τω μεταξύ εμείς είμαστε στο εξοχικό!Σε ποιον γιατρό να πάω;Ποιον να τηλεφωνήσω;Σε αυτόν που με ξεγεννησε στην κόρη μου ή σαυτόν που έκανα Παπ και υπέρηχο; Κανείς πάντως απτους δύο δεν είναι εδώ!Έχω πονακια ακόμη εν τω μεταξύ! Ευτυχώς τα καφέ σταμάτησαν!

εγω λεω σε αυτον που θες να σε αναλάβει...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω λεω σε αυτον που θες να σε αναλάβει...

Έχεις δίκιο!Θα πάρω αύριο τον μαιευτήρα που με ξεγεννησε στην κόρη μου να κλείσω ραντεβού αλλά αν αργήσει να με δει;

EvgLp2.png

Να ρωτησω αν ξερει καμια; αυριο ππυ εχω ραντεβου στο γιατρο μου εδωσαν οι μαιες μπουκαλακι για ουρα. Καθε φορα θα πηγαινω ουρα για κετονες αν ετσι το λενε. Δεν θυμαμαι ομως απ τη πρωτη εγκυμοσυνη ειναι τα πρωτα πρωινα ουρα η και μετα να κανω το ιδιο ειναι;;

πρίν από 18 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έχεις δίκιο!Θα πάρω αύριο τον μαιευτήρα που με ξεγεννησε στην κόρη μου να κλείσω ραντεβού αλλά αν αργήσει να με δει;

ετσι κ αλλιως για να δει κατι ο γιατρος θελεις σιγουρα μια βδομαδα..

πρίν από 16 λεπτά , Vana87 είπε:

Να ρωτησω αν ξερει καμια; αυριο ππυ εχω ραντεβου στο γιατρο μου εδωσαν οι μαιες μπουκαλακι για ουρα. Καθε φορα θα πηγαινω ουρα για κετονες αν ετσι το λενε. Δεν θυμαμαι ομως απ τη πρωτη εγκυμοσυνη ειναι τα πρωτα πρωινα ουρα η και μετα να κανω το ιδιο ειναι;;

εγω ουρων εκανα μια φορα που ειχα αυτο σαν κολικο κ το κάναμε για να δουμε τι εχω κ μια που μ εχει γραψει τωρα...

Just now, elenakii22 είπε:

ετσι κ αλλιως για να δει κατι ο γιατρος θελεις σιγουρα μια βδομαδα..

εγω ουρων εκανα μια φορα που ειχα αυτο σαν κολικο κ το κάναμε για να δουμε τι εχω κ μια που μ εχει γραψει τωρα...

Οπότε τι μου προτείνετε;

EvgLp2.png

Κορίτσια.. . Τα νέα μου 

Α) η μικρή δεν έχει ιλαρά!!

Β) Υπέρηχος... υπέροχος!!! Είδαμε σάκο και εμβυακι και συνέχεια μας έλεγε για το πόσο υπέροχη θέση έχει πάρει στην μήτρα μου.  Πυθμένια θέση νομίζω μας είπε και ότι είναι η πιο ωραία θέση που μπορεί να κάτσει στη μήτρα.  Αυτά.. τωωωωρα ξααανα σε 2.5 με 3 βδομάδες πφφφφφ

• Μου αρέσει 7

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Οπότε τι μου προτείνετε;

εγω θα ελεγα να κάνεις μια χοριακη παλι σε 3 μερες 4 μερες για να έχει αυξηθει..αν γενικα ο γιατρος σου αργει να κλεισει ραντεβου κλεισε απο τωρα για τελη της αλλης βδομάδας!καλο θα ηταν να τον παρεις τωρα για να δεις μηπως θελει να κανεις κ καποιες εξετασεις εξτρα!

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι πως αμα καθυστερησω κι αλλο,  θα χασουμε το καλοκαιρι... Μπανακι δεν θα προλαβω να κανω!!!  Γιατι ετοιμογεννη που να τρεχεις στις πλαζ!!!!  Αχχαχαχαχα (το καψα το ξέρω) 

Χαχαχαχα σαν να βλέπω τον εαυτό μου!! Κάθομαι και υπολογίζω μήνες και εποχές κάθε φορά! Τον προηγούμενο μήνα έλεγα μακάρι να είμαι έγκυος να γεννήσω στην επέτειο του γάμου μας..δεν μας έκατσε όμως! Τώρα το πάμε για φουλ καλοκαίρι .. μωρέ ας γίνει και ας μην κάνω ούτε ένα μπάνιο!!!

πρίν από 25 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σε όποιον έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη! Με το καλό!!!

@Farmakotriftenaτι έγινε τελικά???

@Dimitr@17 εύχομαι να έχεις μια πολύ μεγάλη χοριακή αύριο και όλα να πάνε καλά!

@Vana87 οι άτιμες οι ορμόνες!! Κάνε υπομονή θα περάσει που θα πάει! Η φιλη μου προσπαθούσε καιρό να μείνει έγκυος και όταν τα κατάφερε μου έλεγε "δε ξέρω αν το θέλω το μωρό" και έκλαιγε!! δεν ήξερα πως να τη συνεφερω! Και όλα αυτά από τις ορμόνες! Μετά από λίγο επανήλθε ευτυχώς! Υπομονή!!!

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια.. . Τα νέα μου 

Β) Υπέρηχος... υπέροχος!!! Είδαμε σάκο και εμβυακι και συνέχεια μας έλεγε για το πόσο υπέροχη θέση έχει πάρει στην μήτρα μου.  Πυθμένια θέση νομίζω μας είπε και ότι είναι η πιο ωραία θέση που μπορεί να κάτσει στη μήτρα.  Αυτά.. τωωωωρα ξααανα σε 2.5 με 3 βδομάδες πφφφφφ

τέλεια τα νέα  σου!!!μπραβο!!!!η μικρή τι εχει τελικα??

Just now, elenakii22 είπε:

τέλεια τα νέα  σου!!!μπραβο!!!!η μικρή τι εχει τελικα??

Έλα μου ντε.... μέχρι να την πάει η μάνα μου στον γιατρό σχεδόν είχε ξεθυμανει η ερυθρότητα. 

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια.. . Τα νέα μου 

Αχ τι καλά!!!!!

Μήπως η μικρή είχε κάτι αλλεργικό?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...