Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

κ εσυ υπολογιζεις 7εβδ βαση ποιου κυκλου?πες μου ποτε ηταν η τελευταια περιοδος 

συγχαρητηρια!σε ποια μερα εισαι?

3 μέρες σίγουρα πριν την περίοδο!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 35 λεπτά , Ani ani είπε:

Θα περιμενουμε με αγωνια..οσο για την αδεια αν στην χειροτερη περιπτωση δεν σου χρειαστει κρατα την και ξεκουρασου κ χαλαρωσε μεχρι να παρεις ξανα δυναμεις!

:):):) σε ευχαριστω πολυ!

Το παραλογο θα ηταν να εισαι μες τη καλη χαρα βρε κοριτσι μου με ολα αυτα που κανεις! Θεωρω πως ειναι απλα μια φαση που θα περασει συντομα!

Ποτε θα περασει δεν ξερω! Ξεχασα να πω οτι δουλευω κιολας. Εκτος απο ολα ταλλα

11 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες!

@ntemiiiiii κι εγώ νομίζω είναι θετικό. Εμένα που δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος τέσσερα τεστ που έχω κάνει ήταν πάντα λευκά κατάλευκα. Ούτε άχνη γραμμή ούτε τίποτα. Λέω μην ταλαιπωρείσαι με τεστ. Πήγαινε για μια χοριακη. 

Τι γίνεται κορίτσια μου; Το θεματάκι μας βάλθηκε να αυξήσει τον πληθυσμό της χώρας; Μπράβο μας!

@linaa κορίτσι μου πώς είσαι; 

Κορίτσια μπήκα να διαβάσω κ συνεχίζω...τι γίνεται; χαμός από θετικά! Μας ξεμυαλίζετε! Μπράβο @ntemiiiiii ! 'Αρα ή τρίτη.καλά λέγαμε χθες τρεις τρεις τελικά! @alina80 να σου πω την αλήθεια σε σκέφτηκα πριν το πεις! Άρα όλες μαζί με @Vila  και @marilia θα ειμαστε την τελευταίες μέρες του μήνα! Λέτε; συγνωμη αν δεν απαντησω σε κάποιες.τρεχω να προλάβω τα νεα.εχω καμθα 10ρια ακομα να διαβάσω.τι γινεται...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εσυ υπολογιζεις 7εβδ βαση ποιου κυκλου?πες μου ποτε ηταν η τελευταια περιοδος 

συγχαρητηρια!σε ποια μερα εισαι?

Τελευταια περιοδο ειχα 14/8

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Της χοριακής και του υπερήχου σήμερα. Τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες.

@marillia περαστικά. 

@Ani ani λίγο έμεινε. Εδώ είμαστε εμείς δεν μας πρήζεις. Αυτή είναι η δουλειά μας εδώ. Δεν θα μας την στερήσεις. 

@andrianni που είσαι; Σου κάνω για δυάδα τέλη Οκτώβρη; 

@linaa μου ταξιδεύεις για Αθήνα μάλλον. Οπότε μπορείς περιμένουμε τα νέα σου. 

@Farmakotriftena θα δείτε σάκο σημερα, θα σου πει και ο γιατρός. Μην αγχώνεσαι. Έχεις 9 μήνες μπροστά σου να ακούς καρδιά και να βλέπεις μωράκι στον υπέρηχο. 

@orianna όπου να ναι βγαίνει η χοριακή; 

Ελα μου! Εμπλεξα στη δουλειά! Τώρα διαβάζω τα νέα για υπερηχους κ χοριακές! Μιλάμε δυαδα τρελήηη θα κάνουμε τέλη οκτ. Μη σου πω κ τετραδα γιατι μας βλέπω πολλές.εκει που έλεγα οτι δε θα βρεθει καμία.κ νησιώτισσα βρέθηκε κ απ ολα...την ωορηξία να βρουμε μένει! Αχ αντε κοριτσακια γιατι δεν κρατιεμαι αλλο!

• Μου αρέσει 1

@ntemiiiiii συγχαρητήρια!!!  Τελεια!! 

Αντε κορίτσια ποια ειναι η επομενη???  Εγω δεν μπορω να υπολογισω γιατι ο κυκλος μου μου εκανε τεμεναδες την τελευταία φορα και λογω υποχρεωσεων δεν ειχαμε πολλες επαφες.. 2-3 με το ζορι και υπολογιζω να μου έρθει απο 12 του μηνα ως τις 22... Τρελααααααα

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@ntemiiiiii συγχαρητήρια!!!  Τελεια!! 

Αντε κορίτσια ποια ειναι η επομενη???  Εγω δεν μπορω να υπολογισω γιατι ο κυκλος μου μου εκανε τεμεναδες την τελευταία φορα και λογω υποχρεωσεων δεν ειχαμε πολλες επαφες.. 2-3 με το ζορι και υπολογιζω να μου έρθει απο 12 του μηνα ως τις 22... Τρελααααααα

2-3 λεει και το αποκλειει! Χαχαχχαχα εγω με 1 εμεινα κοριτσι! 

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

2-3 λεει και το αποκλειει! Χαχαχχαχα εγω με 1 εμεινα κοριτσι! 

Αχαχχαχαχαχαχα λες????  Αχχααχχαχαχα μακαρι... Χρειάζονται καποια καλα νεα ειναι η αληθεια γιατι γενικα μας τυχαινουν κακοτοπιες και θα αλαφρυναν καπως την ατμοσφαιρα στις οικογενειες μας?! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , andrianni είπε:

Ελα μου! Εμπλεξα στη δουλειά! Τώρα διαβάζω τα νέα για υπερηχους κ χοριακές! Μιλάμε δυαδα τρελήηη θα κάνουμε τέλη οκτ. Μη σου πω κ τετραδα γιατι μας βλέπω πολλές.εκει που έλεγα οτι δε θα βρεθει καμία.κ νησιώτισσα βρέθηκε κ απ ολα...την ωορηξία να βρουμε μένει! Αχ αντε κοριτσακια γιατι δεν κρατιεμαι αλλο!

Ναι άντε να οργανωθούμε γιατί και εγώ δεν μπορώ άλλο. Δυάδες, τριάδες και τετράδες πάμε αρχές Νοέμβρη μόνο νούμερα χοριακων να βλέπουμε στα πόστς

@ntemiiiiii μου συγχαρητήρια! 

• Μου αρέσει 2

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι πως αμα καθυστερησω κι αλλο,  θα χασουμε το καλοκαιρι... Μπανακι δεν θα προλαβω να κανω!!!  Γιατι ετοιμογεννη που να τρεχεις στις πλαζ!!!!  Αχχαχαχαχα (το καψα το ξέρω) 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εν τω μεταξύ σκέφτομαι πως αμα καθυστερησω κι αλλο,  θα χασουμε το καλοκαιρι... Μπανακι δεν θα προλαβω να κανω!!!  Γιατι ετοιμογεννη που να τρεχεις στις πλαζ!!!!  Αχχαχαχαχα (το καψα το ξέρω) 

Εγω θα το χασω που γενναω μαη. Σε πληροφορω οτι στο γιο μου που γεννησα τελη ιουλιου ημουν καθε μερα για μπανιο. Σαββατο γεννησα παρασκευη ημουν στις παραλιες. Χαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...