Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μου ειπε να κανω χοριακη αυριο γτ δεν βλεπει αυτα που περιμενε..και αφηνει μια μικρη πιθανοτητα οντως να ειμαι εγκυος επειδη με ποναει ακομα το στηθος μου και να εγινε λεει αργοτερα η συλληψη...εχω μεγαλη στεναχωρια...

Ολο αυτο ειναι πολυ στεναχωρο ομως ας δουμε τι θα δειξει και η χοριακη αυριο..καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη θεωρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Ολο αυτο ειναι πολυ στεναχωρο ομως ας δουμε τι θα δειξει και η χοριακη αυριο..καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη θεωρω

Αυριο θα ξερουμε σιγουρα..πφφφφ...

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

Οχι να μου πεις δεν με πειραζει καθολου! Μου τα λεγατε κ πεσατε και μεσα!!! Ευχαριστω πολυ για τη θετικη ενεργεια κ τη στηριξη!!

χαχαχα!!!!!!!πεσαμε μεσα ομως ειδες!!

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Βαση του σακου με εβγαλε 5 εβδομαδων κ μου ειπε ν παω να κανω αυριο χοριακη

πήγαινε κανε τι χοριακη σου κ μετα το ξανασυζηταμε...μη στενοχωριεσαι...τι κυκλους κανεις γενικα?28ημερων?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Έχω κάνει μικρή μου. Δύο φορές. Και ξαναβγήκε. Υπάρχουν κύστες και κύστες. Η ενδομητρίωση κάνει κύστες σοκολατοειδεις- τις λένε έτσι γιατί μέσα έχουν παχύρευστο υγρό σαν λιωμένη σοκολάτα. Και δεν απορροφούνται από τον οργανισμό όπως οι απλές. 

αααα και παρολο αυτα σου ειπα να μη σταματησεις το σεξ και φουλ εεεε

μου δυνεις μια μικρη ελπιδα μπορω να πω.. αθηνα πας σε γιατρο αν επιτρεπεται?

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχα!!!!!!!πεσαμε μεσα ομως ειδες!!

πήγαινε κανε τι χοριακη σου κ μετα το ξανασυζηταμε...μη στενοχωριεσαι...τι κυκλους κανεις γενικα?28ημερων?

Ναι συνηθως 30 κ 28 80-20το ποσοστο..

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αααα και παρολο αυτα σου ειπα να μη σταματησεις το σεξ και φουλ εεεε

μου δυνεις μια μικρη ελπιδα μπορω να πω.. αθηνα πας σε γιατρο αν επιτρεπεται?

Λίγο έξω από την Αθήνα είμαι. Αλλά και ο δικός μου γιατρός στο Ιασώ είναι. Για αυτό σου είπα, αν αποφασίσεις να πάρεις δεύτερη γνώμη βρες ένα γιατρό να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο. Καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό θέμα, τουλάχιστον θα εχεις έτσι ένα άγχος λιγότερο. 

Καλά το σεξ δεν θα το σταματούσα έτσι κι αλλιώς. Όπως είπε και η Θεοπούλα "κόβεται το σεξ"?

@Ungry girl μου μην το φτανεις στο αλλο ακρο... Μια κυστη δε σημαινει οτι δε θα κανεις ποτε παιδακι... Φιλη μου εχει 3 και η μια τεράστια κι παρόλα αυτά ο γιατρός της ειπε δεν υπάρχει θεμα... Θετικη ενέργεια!! 

@Dimitr@17 μου κανε χοριακη αυριο και το ξανασυζηταμε... Μπορει όντως να ηταν καθυστερημενη συλληψη... Ας μην προδικαζουμε καταστάσεις 

@Ani ani πολυ χαρηκα!  Μπράβο! 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Λίγο έξω από την Αθήνα είμαι. Αλλά και ο δικός μου γιατρός στο Ιασώ είναι. Για αυτό σου είπα, αν αποφασίσεις να πάρεις δεύτερη γνώμη βρες ένα γιατρό να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο. Καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό θέμα, τουλάχιστον θα εχεις έτσι ένα άγχος λιγότερο. 

Καλά το σεξ δεν θα το σταματούσα έτσι κι αλλιώς. Όπως είπε και η Θεοπούλα "κόβεται το σεξ"?

αχχαχχααχαχα καλα φυσικα και δεν κοβεται ενοω ρε παιδι μου εμενα μου ειπαι αυτος πως κανεις δεν κανεις το ιδιο και αυτο σε θεμα μωρου κατα τα αλλα δεν το σιζηταμε..δεν ξερω και εγω αυτος που πηγα στο ιασο ηταν και εχω ακουσει και για ακομα εναν καλο παλι στο ιασο και ενας στην πολη μου αλλα ξεγεναει και αυτος στο ιασο χχαχαχχα..

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!οταν γυρησα ημουν να φουνταρω τωρα απλα θελω να φαω μετα την κουβεντα μας ααχχαχα!

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@Ungry girl μου μην το φτανεις στο αλλο ακρο... Μια κυστη δε σημαινει οτι δε θα κανεις ποτε παιδακι... Φιλη μου εχει 3 και η μια τεράστια κι παρόλα αυτά ο γιατρός της ειπε δεν υπάρχει θεμα... Θετικη ενέργεια!! 

@Dimitr@17 μου κανε χοριακη αυριο και το ξανασυζηταμε... Μπορει όντως να ηταν καθυστερημενη συλληψη... Ας μην προδικαζουμε καταστάσεις 

Ναι θελω πολυ να το πιστεψω αλλα φοβαμαι για τα αποτελεσματα αυριο...το κακο ειναι οτι λογω της αδειας το ειπα στην.δουλεια μου κ τωρα θα πρεπει να τους πω οτι δεν ισχυει και θα νιωθω καπως..

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

οχι βεβαια φυσικα και κανεις ιδικα αν το φυσας!!!!!!

ουυυυ ολα γυνονται!!!!!

οκ γινονται και θαυματα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Για πες μου εμένα για αυτή τη φίλη σου. Έχει κάνει μωρό; Εμένα ο γιατρός μου λέει ότι ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Δεν απογοητεύομαστε και προσπαθούμε. 

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι θελω πολυ να το πιστεψω αλλα φοβαμαι για τα αποτελεσματα αυριο...το κακο ειναι οτι λογω της αδειας το ειπα στην.δουλεια μου κ τωρα θα πρεπει να τους πω οτι δεν ισχυει και θα νιωθω καπως..

Μην σε απασχολεί η δουλειά. Αν χρειαστεί θα τους εξηγήσεις. Αν. Να δεις τι θα δείξει η χοριακή αυριο, να μιλήσεις με το γιατρό και βλέπεις μετά τι θα κάνεις και τι θα πεις. Εύχομαι απλώς όλο αυτό να μην είναι τίποτα και απλώς να είχες μια καθυστερημένη σύλληψη. 

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αυριο θα ξερουμε σιγουρα..πφφφφ...

Θα περιμενουμε με αγωνια..οσο για την αδεια αν στην χειροτερη περιπτωση δεν σου χρειαστει κρατα την και ξεκουρασου κ χαλαρωσε μεχρι να παρεις ξανα δυναμεις!

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

:):):) σε ευχαριστω πολυ!

πρίν από 27 λεπτά , Vana87 είπε:

Ειμαι παρα πολυ πιεσμενη. Εχω παρα πολλες δουλειες του σπιτιπυ, ο αντρας μου βοηθαει αλλα δουλευει πολλες ωρες, κανω μεταπτυχιακο, θα δωσω εξετασεις διορισιμων, θυμωνω συνεχεια στο γιο μου γιατι εχω νευρα χωρις να φταιει. Ενω πριν δςν του θυμωνα. Δεν ειμαι καλα ρε κοριτσια... θελω να κλαιω

Το παραλογο θα ηταν να εισαι μες τη καλη χαρα βρε κοριτσι μου με ολα αυτα που κανεις! Θεωρω πως ειναι απλα μια φαση που θα περασει συντομα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Για πες μου εμένα για αυτή τη φίλη σου. Έχει κάνει μωρό; Εμένα ο γιατρός μου λέει ότι ποτέ δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Δεν απογοητεύομαστε και προσπαθούμε.

Τωρα μπηκε στη διαδικασία για παιδακι,  οποτε δεν εχουν ακομα... Αλλα και η παλια γιατρος της και ο καινούργιος της ειπαν να κανει κανονικα προσπαθειες και πως δεν υπάρχει θεμα!!

cO4Yp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι συνηθως 30 κ 28 80-20το ποσοστο..

κ εσυ υπολογιζεις 7εβδ βαση ποιου κυκλου?πες μου ποτε ηταν η τελευταια περιοδος 

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Κοριτσια 18.1 είναι πολυ νωρίς μου είπε αλλά είναι θετικότατο! Εσείς τι λέτε;

συγχαρητηρια!σε ποια μερα εισαι?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...