Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

Ευχαριστώ γιατι ηθελα να σκασω απο το κατουριμα αλλα μολις μπικα μεσα απο το ανχος δεν.μου έβγαινε αχαχαχα!

Ευχαριστω για την πληροφορία!

Εσυ με τις κυστες τωρα εισαι καλα δεν εχεις καμια?

Έχω μικρή μου. Και είναι 5,5 εκατοστά. Και παρόλα αυτά, που είμαι και δέκα χρόνια μεγαλύτερή σου, όταν είπα στο γιατρό μου θα προσπαθήσω ένα χρόνο τουλάχιστον μου είπε ναι. Δεν μου απέκλεισε τίποτα. Ζήτησε από τον άντρα μου να κάνει σπερμοδιάγραμμα και μου έδωσε μια συμβουλή μόνο. Πολύ σεξ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δηλαδη ειναι μικρος ο σακος? 

Δηλαδη οτι θα επρεπε ν δουμε περισσοτερα πραγματα κ εκτος απο τον σακο δεν εχει κατι αλλο..με δειχνει οτι ειμαι 5εβδομαδων ενω κανονικα εχουν περασει 8 απο την τελευταια περιοδο...κ ειπε οτι μεγαλυτερη πιθσνοτητα ειναι να μην ειναι βιωσιμη

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

ωραια εισαι εσυ!!!χαχα!!!πηγε το μικρο σου στο γιατρο????

απο τις ορμονες ειναι βρε κοριτσι!!!προσπαθησε να μην εισαι με ατομα π σε εκνευριζουν!!!φαση ειναι θα περασει να σκεφτεσαι!

με βαση ποιον κυκλο?αυτον που λες εσυ?γτ κ εγω με βαση κυκλο 28 ημερων θα θεωρούταν χαλια αλλα εμενα ο κυκλος μου θα πηγαινε 36 οπου κ ετσι ηταν..βαση του σακου ποτε σ υπολογισε ο γιατρος οτι εγινε η σύλληψη για να δεις ταιριαζει μπορει κ οντως να εγινε τοτε 

δε θα σου πω στα λεγαμε αλλα στα λεγαμε!!!!χαχαχ!!!!αντε ηρεμηστε τωρα!!!

Οχι να μου πεις δεν με πειραζει καθολου! Μου τα λεγατε κ πεσατε και μεσα!!! Ευχαριστω πολυ για τη θετικη ενεργεια κ τη στηριξη!!

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

ωραια εισαι εσυ!!!χαχα!!!πηγε το μικρο σου στο γιατρο????

απο τις ορμονες ειναι βρε κοριτσι!!!προσπαθησε να μην εισαι με ατομα π σε εκνευριζουν!!!φαση ειναι θα περασει να σκεφτεσαι!

με βαση ποιον κυκλο?αυτον που λες εσυ?γτ κ εγω με βαση κυκλο 28 ημερων θα θεωρούταν χαλια αλλα εμενα ο κυκλος μου θα πηγαινε 36 οπου κ ετσι ηταν..βαση του σακου ποτε σ υπολογισε ο γιατρος οτι εγινε η σύλληψη για να δεις ταιριαζει μπορει κ οντως να εγινε τοτε 

δε θα σου πω στα λεγαμε αλλα στα λεγαμε!!!!χαχαχ!!!!αντε ηρεμηστε τωρα!!!

Βαση του σακου με εβγαλε 5 εβδομαδων κ μου ειπε ν παω να κανω αυριο χοριακη

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Έχω μικρή μου. Και είναι 5,5 εκατοστά. Και παρόλα αυτά, που είμαι και δέκα χρόνια μεγαλύτερή σου, όταν είπα στο γιατρό μου θα προσπαθήσω ένα χρόνο τουλάχιστον μου είπε ναι. Δεν μου απέκλεισε τίποτα. Ζήτησε από τον άντρα μου να κάνει σπερμοδιάγραμμα και μου έδωσε μια συμβουλή μόνο. Πολύ σεξ! 

δεν σου ειπαι να κανεις λαμπαροσκοπηση?

η κυστη=ενδομητριωση?

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 αχ βρε κορίτσι μου... Τι σου είπε ο 2ος γιατρός;

Μου ειπε να κανω χοριακη αυριο γτ δεν βλεπει αυτα που περιμενε..και αφηνει μια μικρη πιθανοτητα οντως να ειμαι εγκυος επειδη με ποναει ακομα το στηθος μου και να εγινε λεει αργοτερα η συλληψη...εχω μεγαλη στεναχωρια...

πρίν από 58 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Vana87 μιλα μας κοριτσι... Πες τι σε προβληματιζει... 

@Farmakotriftena ΔΕΝ ειναι ιλαρα... Το πιο πιθανο να ειναι καποιο ιογενες εξανθημα... Στη χειρότερη κανας coxakie... Κουλαρε και ολα θα ναι κομπλε

@Ungry girl επαφες δεν έχουμε με τους άντρες μας μονο για να κάνουμε παιδιά... Το σεξ μας φέρνει πιο κοντά και απλα ειναι μεσο τεκνοποιησης

Απλα θελω να περασει πολυ γρηγορα ο καιρος... νομιζω δεν αντεχω..

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μου ειπε να κανω χοριακη αυριο γτ δεν βλεπει αυτα που περιμενε..και αφηνει μια μικρη πιθανοτητα οντως να ειμαι εγκυος επειδη με ποναει ακομα το στηθος μου και να εγινε λεει αργοτερα η συλληψη...εχω μεγαλη στεναχωρια...

Μήπως έκανες ωορρηξία πολύ αργά; Μην απογοητευσαι ακόμα. Κάνε χοριακή αύριο. Ο πρώτος γιατρός τι σου είχε πει;

Just now, Vana87 είπε:

Απλα θελω να περασει πολυ γρηγορα ο καιρος... νομιζω δεν αντεχω..

Κορίτσι δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου; 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Ani ani είπε:

Αν φας κατι που σε ευχαριστει? Αν κανεις κατι για να ξεχαστεις? Καμια ταινια κανα βιβλιο...

Ειμαι παρα πολυ πιεσμενη. Εχω παρα πολλες δουλειες του σπιτιπυ, ο αντρας μου βοηθαει αλλα δουλευει πολλες ωρες, κανω μεταπτυχιακο, θα δωσω εξετασεις διορισιμων, θυμωνω συνεχεια στο γιο μου γιατι εχω νευρα χωρις να φταιει. Ενω πριν δςν του θυμωνα. Δεν ειμαι καλα ρε κοριτσια... θελω να κλαιω

Just now, alina80 είπε:

Μήπως έκανες ωορρηξία πολύ αργά; Μην απογοητευσαι ακόμα. Κάνε χοριακή αύριο. Ο πρώτος γιατρός τι σου είχε πει;

Ο πρωτος γιατρος ειπε οτι μαλλον αργησε να γινει η συλληψη...η τελυταια χοριακη ηταν 4550 αυριο για να πανε καλα τα πραγματα θα πρεπει να ειναι κοντα 20000...αλλιως αν δεν δουμε μεγαλο αριθμο παει να πει οτι τερμα δεν ειμαι εγκυος.. :(

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο το γιατρό σου; 

Θα παω αυριο. Αλλα δεν θα πω τπτ σιγουρα περι ψυχολογιας. Παω και στο νοσοκομειο. Εχω κανει αλλο σχολιο δες το! 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν σου ειπαι να κανεις λαμπαροσκοπηση?

η κυστη=ενδομητριωση?

Έχω κάνει μικρή μου. Δύο φορές. Και ξαναβγήκε. Υπάρχουν κύστες και κύστες. Η ενδομητρίωση κάνει κύστες σοκολατοειδεις- τις λένε έτσι γιατί μέσα έχουν παχύρευστο υγρό σαν λιωμένη σοκολάτα. Και δεν απορροφούνται από τον οργανισμό όπως οι απλές. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...