Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, orianna είπε:

αν ειναι κυστη ενδομητριωσης μονο με τη λαπαροσκοπηση δεν σου απανταει 100%? υπαρχουν υποψιες μεχρι τοτε αλλα δεν μπορει να πει με σιγουρια...

και απο τη μια να κανεις επαφη σημερα και απο την αλλη εχει ελαχιστες πιθανοτητες?επισης στη λαπαροσκοπηση δεν φαινονται οι σαλπιγγες? αμα ειναι να κανει λαπαροσκοπηση σιγουρα οπως λεει αυτος γτ να κανει και σαλπιγγογραφια?

Ρε οριανα ρε κοριτσι μου μεσα στο μυαλό μου εισαι αυτος μου ειπαι με συγουρια ενδομητρίωση!!

Απο την αλλη αφου δεν εχω πιθανοτητεςκαι γιατι να εχω επαφη πηστευωντας στο θαυμα?

Και τελευταιο γτ να κανω σαλπιγγογραφεια αν ειναι να κανω λαμπαροσκοπηση αυτος μιυ ειπαι απλα για να αποκλησουμε καποια αλλη αίτια προβλημα!

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Αχ @andrianni μου κι εγώ ξεκίνησα τα τεστακια σήμερα και θα δούμε πως θα πάει! Θα σε ενημερώσω και περιμένω και δικά σου νέα!! 

Κορίτσι μου μην απογοητευεσαι.. μου φαίνονται λίγο μπερδεμένα αυτά που σου είπε ο γιατρός αλλά κάνε τις εξετάσεις και θα σου πρότεινα επίσης να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Τα κορίτσια εδώ μέσα έχουν πολλές γνώσεις και θα σε βοηθήσουν και εννοείται θετική σκέψη και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Μπορεί να είναι όλα καλά και τζάμπα να αγχωθεις.

@Farmakotriftena περαστικά στη μικρή σου και ενημέρωσε μας..

@Alekagala φαντάζομαι θα έχεις γεννήσει τώρα!!!! Περιμένουμε νέα όταν μπορέσεις!!

Μακαρι ρς κοριτσια να ειναι ολα ενα.μπερδεμα τι να πω και εκανα όνειρα παλι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν μπορώ έχω πανικοβληθεί... Διάβασα ότι τα πρώτα συμπτώματα  είναι μυξα και τσιμπλες και η δική μου από χθες βγάζει πάρα πολύ τσίμπλα.  Και της βάζω tobrex. Αν είναι;;; δεν κινδυνεύει η εγκυμοσύνη μου;;;; θέλω να κλάψω.  Βέβαια ακόμα δεν ξέρω πως πάει η εγκυμοσύνη μου.  Το βράδυ θα πάω στον γιατρό για 1ο υπέρηχο. 

Για αρχη προσπαθησε να ηρεμισεις γιατι δεν κανει καλο ουτε στο μωρο σου αλλα ουτε και σε εσενα! Λογικο να πανικοβαλλεσαι απλα προσπαθησε να το ελαττωσεις οσο μπορεις..Δεν εχω γνωσεις πανω στο θεμα οποτε δεν μπορω να σε συμβουλεψω

@Vana87 μιλα μας κοριτσι... Πες τι σε προβληματιζει... 

@Farmakotriftena ΔΕΝ ειναι ιλαρα... Το πιο πιθανο να ειναι καποιο ιογενες εξανθημα... Στη χειρότερη κανας coxakie... Κουλαρε και ολα θα ναι κομπλε

@Ungry girl επαφες δεν έχουμε με τους άντρες μας μονο για να κάνουμε παιδιά... Το σεξ μας φέρνει πιο κοντά και απλα ειναι μεσο τεκνοποιησης

cO4Yp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Vana87 είπε:

Τι να πω; οι ορμονες της εγκυμοσυνης φταινε το ξερω. Αλλα δεν μπορω να το διαχειριστω!

Αν φας κατι που σε ευχαριστει? Αν κανεις κατι για να ξεχαστεις? Καμια ταινια κανα βιβλιο...

Διαφημίσεις

@Farmakotriftena θα δεις τι θα σου πει ο γιατρός. Το πιθανότερο να μην είναι ιλαρά. Νομιζω ότι προς το παρόν τα κρούσματα αφορούν συγκεκριμένες  ομάδες  του πληθυσμού  που δεν  εμβολιάζονται (Ρομά). Αλλά βέβαια ρώτα και τον γυναικολόγο σήμερα να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν και εφοσον. 

@Vana87 μου σίγουρα οι ορμόνες δεν βοηθούν. Μήπως σου συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως έχεις αγχωθεί με την εγκυμοσύνη σου; Συμβαίνει τίποτα στη δουλειά; Πες τι σε απασχολεί εδώ στο γκρουπ θεραπι. Αν δεν συμβαίνει και κάτι άλλο, μήπως να ρωτήσεις το γιατρό; Μήπως σου λείπει καμία βιταμίνη ή κάτι; Θυρεοειδή έχεις τσεκάρει; 

@Ungry girl φυσικά και να κάνεις όνειρα. Πάντα κάνουμε ονειρα, κάνεις και τίποτα δεν μπορεί να μας το πάρει αυτό, έτσι δεν είναι; 

@ntemiiiiii πήγες για χοριακή τελικά; 

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Farmakotriftena ΔΕΝ ειναι ιλαρα... Το πιο πιθανο να ειναι καποιο ιογενες εξανθημα... Στη χειρότερη κανας coxakie... Κουλαρε και ολα θα ναι κομπλε

Ανεμώνη μου μακάρι να είναι κοξακι.  Το σκέφτηκα κι αυτό. Προς το παρόν στα μάγουλα έχει βγάλει και από χθες μυξα και τσιμπλες.  Πολλές τσιμπλες

Βεβαια... Και κοξακι να είναι ξέρω ότι συνήθως φεύγει σε λίγες μέρες χωρίς παρενέργειες αλλά σε εγκυμοσύνη; Και αυτό είναι κολλητικο.

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Vana87 μιλα μας κοριτσι... Πες τι σε προβληματιζει... 

@Ungry girl επαφες δεν έχουμε με τους άντρες μας μονο για να κάνουμε παιδιά... Το σεξ μας φέρνει πιο κοντά και απλα ειναι μεσο τεκνοποιησης

Αυτο δεν σημενει πως θελω να δω τον εαυτο μου μετα απο 20 χρονια χωρις παιδια υπαρχουν κι αλλοθ τροποι να ερθεις πιο κονταε τον αντρα σου και χωρις ελευθερη σεξουαλικη επαφη!!

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

@Farmakotriftena θα δεις τι θα σου πει ο γιατρός. Το πιθανότερο να μην είναι ιλαρά. Νομιζω ότι προς το παρόν τα κρούσματα αφορούν συγκεκριμένες  ομάδες  του πληθυσμού  που δεν  εμβολιάζονται (Ρομά). Αλλά βέβαια ρώτα και τον γυναικολόγο σήμερα να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν και εφοσον. 

@Vana87 μου σίγουρα οι ορμόνες δεν βοηθούν. Μήπως σου συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως έχεις αγχωθεί με την εγκυμοσύνη σου; Συμβαίνει τίποτα στη δουλειά; Πες τι σε απασχολεί εδώ στο γκρουπ θεραπι. Αν δεν συμβαίνει και κάτι άλλο, μήπως να ρωτήσεις το γιατρό; Μήπως σου λείπει καμία βιταμίνη ή κάτι; Θυρεοειδή έχεις τσεκάρει; 

@Ungry girl φυσικά και να κάνεις όνειρα. Πάντα κάνουμε ονειρα, κάνεις και τίποτα δεν μπορεί να μας το πάρει αυτό, έτσι δεν είναι; 

Ετσι ειναι μαναρακι αλλα εμενα αυτος σημερα μου τα γκρεμισε ολα..αν κ ημουν σίγουρη πως κατι εχω αλλο ειναι να στο λεει ο ειδικός!

Ενοω θα σταματησει αυτη η αγωνεια καθε μηνα ειμαι η δεν ειμαι κατα τα αλλα τα ονειρα επιτρεπονται!!

Ρε αλινακι να σε ρωτησω και κατι ακομα και με συγχωρείς για το πριξημο υπαρχει λογος που πριν τον υπερυχο σε βαζει να κανεις τσισα?

πρίν από 19 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι πήγα περιμένω σε λίγο τα αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου πηγα και σε εναν αλλον γιατρο σημερα και μου ειπε οτι με βαση τον κυκλο μου ειναι πολυ μικρο αυτο που βλεπει κ.οτι μαλλον δςν θα ειναι καλη η κυηση

Δηλαδη ειναι μικρος ο σακος? 

tpnxp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτο δεν σημενει πως θελω να δω τον εαυτο μου μετα απο 20 χρονια χωρις παιδια υπαρχουν κι αλλοθ τροποι να ερθεις πιο κονταε τον αντρα σου και χωρις ελευθερη σεξουαλικη επαφη!!

Ετσι ειναι μαναρακι αλλα εμενα αυτος σημερα μου τα γκρεμισε ολα..αν κ ημουν σίγουρη πως κατι εχω αλλο ειναι να στο λεει ο ειδικός!

Ενοω θα σταματησει αυτη η αγωνεια καθε μηνα ειμαι η δεν ειμαι κατα τα αλλα τα ονειρα επιτρεπονται!!

Ρε αλινακι να σε ρωτησω και κατι ακομα και με συγχωρείς για το πριξημο υπαρχει λογος που πριν τον υπερυχο σε βαζει να κανεις τσισα?

Πριν από κάθε γυναικολογική εξέταση μας λένε να πάμε τουαλέτα. Ειδικά με τον υπέρηχο θα τσιγκλήσει και την ουροδόχο κύστη. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται. Ότι απορία έχεις να ρωτάς. Μην διστάζεις. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλά εγώ όταν γέννησα και γυρίσαμε σπίτι,  κάποια στιγμή μου λέει ο άντρας μου "πάω στην τάδε δουλειά σε καμία ώρα θα μαι πισω" και του λέω "οκ κι εγώ πάω μια στο σούπερ μάρκετ " είχα ξεχάσει ότι υπήρχε μωρό στο σπίτι!!!!!!!!!

ωραια εισαι εσυ!!!χαχα!!!πηγε το μικρο σου στο γιατρο????

1 hour ago, Vana87 είπε:

Να σας πω κατι; δεν ειμαι καλα... νομιζω θα παθω καταθληψη. Συνεχεια ειμαι χαλια, ολοι και ολα μου φταινε, εχω μαλλωσει με ολο τον κοσμο. Τι να κανω;; βοηθειααα

απο τις ορμονες ειναι βρε κοριτσι!!!προσπαθησε να μην εισαι με ατομα π σε εκνευριζουν!!!φαση ειναι θα περασει να σκεφτεσαι!

πρίν από 39 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου πηγα και σε εναν αλλον γιατρο σημερα και μου ειπε οτι με βαση τον κυκλο μου ειναι πολυ μικρο αυτο που βλεπει κ.οτι μαλλον δςν θα ειναι καλη η κυηση

με βαση ποιον κυκλο?αυτον που λες εσυ?γτ κ εγω με βαση κυκλο 28 ημερων θα θεωρούταν χαλια αλλα εμενα ο κυκλος μου θα πηγαινε 36 οπου κ ετσι ηταν..βαση του σακου ποτε σ υπολογισε ο γιατρος οτι εγινε η σύλληψη για να δεις ταιριαζει μπορει κ οντως να εγινε τοτε 

πρίν από 18 λεπτά , Ani ani είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

δε θα σου πω στα λεγαμε αλλα στα λεγαμε!!!!χαχαχ!!!!αντε ηρεμηστε τωρα!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Πριν από κάθε γυναικολογική εξέταση μας λένε να πάμε τουαλέτα. Ειδικά με τον υπέρηχο θα τσιγκλήσει και την ουροδόχο κύστη. Στην ίδια περιοχή βρίσκεται. Ότι απορία έχεις να ρωτάς. Μην διστάζεις. 

Ευχαριστώ γιατι ηθελα να σκασω απο το κατουριμα αλλα μολις μπικα μεσα απο το ανχος δεν.μου έβγαινε αχαχαχα!

Ευχαριστω για την πληροφορία!

Εσυ με τις κυστες τωρα εισαι καλα δεν εχεις καμια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...