Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια δεν είμαι καλα...  η κόρη μου έχει βγάλει κάτι κόκκινα εξάνθημα.  Έχω τρομάξει.  Ελπίζω να είναι τίποτα αλλεργικό.  Αν είναι ιλαρα; με τις ανεγκεφαλες μητέρες που δεν εμβολιαζούν τα παιδιά τους και θέτουν σε κίνδυνο όλο τον πληθυσμό; αν είναι ιλαρά κινδυνεύω κι εγώ τώρα στην εγκυμοσύνη. Και επίσης έχει και πάρα πολύ τσίμπλα.  Έχω τρομάξει... Αν είναι ιλαρά;

Αν ειναι εμβολιασμενη δεν θα εχει ιλαρα! 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αν ειναι εμβολιασμενη δεν θα εχει ιλαρα! 

Μια δόση έχει κάνει από τις δύο. Και φαντάσου προχθές μιλούσα με τον γιατρό και μου έλεγε πως θεωρεί ότι είναι καλυμμενη γιατί την 1η δόση την έκανε τον Ιούλιο του '16.  Θα την πάει ξ μάνα μου σε γιατρό. Αν είναι ιλαρα; 

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μια δόση έχει κάνει από τις δύο. Και φαντάσου προχθές μιλούσα με τον γιατρό και μου έλεγε πως θεωρεί ότι είναι καλυμμενη γιατί την 1η δόση την έκανε τον Ιούλιο του '16.  Θα την πάει ξ μάνα μου σε γιατρό. Αν είναι ιλαρα; 

Πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σ. Για αντισωματα ερυθρας μας ψαχνουν αλλα υποθετω οτι και η ιλαρα μπορει να θελει προσοχη. Μην πανικοβαλλεσαι πριν να μαθεις. Να εισαι ηρεμη!

tpnxp3.png

πρίν από 53 λεπτά , orianna είπε:

θα κανεις τις εξετασεις και θα παρεις και δευτερη γνωμη...αυτα που σου ειπε ο γιατρος δεν στεκουν... μηπως σου μιλησε για ολες τις περιπτωσεις?μηπως ειπε οτι μπορει να ειναι κυστη ενδομητριωσης μπορει και οχι?

επαφη θα κανεις σιγουρα αποψε..κυνηγησε το μην το χασεις παλι...

ποιες εξετασεις σου εγραψε?

μαρθα μου και στα δικα σου... αντε ολες στο πανω πινακακι...

Μακάρι αγάπη μου!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σ. Για αντισωματα ερυθρας μας ψαχνουν αλλα υποθετω οτι και η ιλαρα μπορει να θελει προσοχη. Μην πανικοβαλλεσαι πριν να μαθεις. Να εισαι ηρεμη!

Δεν μπορώ έχω πανικοβληθεί... Διάβασα ότι τα πρώτα συμπτώματα  είναι μυξα και τσιμπλες και η δική μου από χθες βγάζει πάρα πολύ τσίμπλα.  Και της βάζω tobrex. Αν είναι;;; δεν κινδυνεύει η εγκυμοσύνη μου;;;; θέλω να κλάψω.  Βέβαια ακόμα δεν ξέρω πως πάει η εγκυμοσύνη μου.  Το βράδυ θα πάω στον γιατρό για 1ο υπέρηχο. 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν μπορώ έχω πανικοβληθεί... Διάβασα ότι τα πρώτα συμπτώματα  είναι μια και τσιμπλες και η δική μου από χθες βγάζει πάρα πολύ τσίμπλα.  Και της βάζω tobrex. Αν είναι;;; δεν κινδυνεύει η εγκυμοσύνη μου;;;; θέλω να κλάψω.  Βέβαια ακόμα δεν ξέρω πως πάει η εγκυμοσύνη μου.  Το βράδυ θα πάω στον γιατρό για 1ο υπέρηχο. 

Το παιδι θα παει σημερα στον γιατρο? Μιλα με τον γιατρο σου αποψε προφανως μεχρι να διαπιστωθει τι εχει θα σου συστησει να μην ειστε στον ιδιο χωρο. Μην στεναχωριεσαι δεν θα ειναι ιλαρα αφου σου ειπε ο γιατρος ειναι καλυμμενη και με την πρωτη δοση!!!

@Vana87 μιλα μας!!!

tpnxp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Θα το πάει η μαμα μου σε καμία ώρα κι εγώ θα πάω στον γυναικολόγο το βραδυ.

Μακαρι να μην ειναι τπτ! Κι εγω αγχωνομαι τωρα που ξεκινησε σχολειο ο γιος μου με πλες αυτες τις αρρωστιες

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Το παιδι θα παει σημερα στον γιατρο? Μιλα με τον γιατρο σου αποψε προφανως μεχρι να διαπιστωθει τι εχει θα σου συστησει να μην ειστε στον ιδιο χωρο. Μην στεναχωριεσαι δεν θα ειναι ιλαρα αφου σου ειπε ο γιατρος ειναι καλυμμενη και με την πρωτη δοση!!!

@Vana87 μιλα μας!!!

Τι να πω; οι ορμονες της εγκυμοσυνης φταινε το ξερω. Αλλα δεν μπορω να το διαχειριστω!

πρίν από 46 λεπτά , alina80 είπε:

Κοριτσάκι μου μπορεί να μην χρειαστεί. Επίσης μπορείς να βρεις έναν γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο. Όντως στο Ιασώ θέλεις πολλά λεφτά. Ξέρω τι σου λέω. Αλλα είπαμε ένα ένα βήμα. 

Σε ευχαριστω πολυ!

πρίν από 45 λεπτά , Nati85 είπε:

τα κοριτσια εδω θα σε βοηθησουν.βρηκες το προβλημα ωρα να το λυσεις τωρα!αν δει τα αποτελεσματα των εξετασεων και σου πει τιποτα περιεργα πηγαινε και για μια δευτερη γνωμη και ολα θα πανε καλα!μην διαβασεις τιποτα στο ιντερνετ!!!

Δεν θα διαβασω γτ μονο πανικο μου προκαλουν το ξερω..οντως θα πατω.και μια δευτερη γνωμη και βλεπουμε!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Τι να πω; οι ορμονες της εγκυμοσυνης φταινε το ξερω. Αλλα δεν μπορω να το διαχειριστω!

Φανταζομαι! οποτε τι μπορεις να κανεις εκτος απο υπομονη. Ευχομαι να υποχωρησει γρηγορα η κακη διαθεση!

tpnxp3.png

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Κορίτσι έχουμε κ οι 2 μεγαλους κύκλους απλα σε περναω λίγο.ούτε εγώ ξέρω σιγουρα ποτε θα κάνω κ αν...θα δουμε...μακαρι να κανουμε τυχερο ζευγαράκι...

Αχ @andrianni μου κι εγώ ξεκίνησα τα τεστακια σήμερα και θα δούμε πως θα πάει! Θα σε ενημερώσω και περιμένω και δικά σου νέα!! 

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα μαναρακια.μου!

Τα νεα δυσάρεστα για εμενα!

Γυρησα απο το γιατρο με ενδομητρίωση ποιο πολυ μπερδευτικα τελεικα καλητερα να.μην ηξερα!!

Κορίτσι μου μην απογοητευεσαι.. μου φαίνονται λίγο μπερδεμένα αυτά που σου είπε ο γιατρός αλλά κάνε τις εξετάσεις και θα σου πρότεινα επίσης να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Τα κορίτσια εδώ μέσα έχουν πολλές γνώσεις και θα σε βοηθήσουν και εννοείται θετική σκέψη και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! Μπορεί να είναι όλα καλά και τζάμπα να αγχωθεις.

@Farmakotriftena περαστικά στη μικρή σου και ενημέρωσε μας..

@Alekagala φαντάζομαι θα έχεις γεννήσει τώρα!!!! Περιμένουμε νέα όταν μπορέσεις!!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...