Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι αλλα έκανε αφερεση!! Και εμενα.μου ειπαι αν την αφερεσω οκ δεν θα εχω πρόβλημα

Κορίτσι μπορεί να χρειαστεί. Απλώς πιστεύουμε ότι έβγαλε πολύ γρήγορα συμπέρασμα ο γιατρός. Έχω φίλη που έκανε λαπαροσκόπηση για μικρή κύστη -3εκατ.- τον Μάιο και τον Αύγουστο έμεινε έγκυος. 

Κάνε τις εξετάσεις και βλέπεις τι θα σου πει. Και παίρνεις και δεύτερη γνώμη. Νομίζω ότι και δίκιο.να έχει ο γιατρός, δεν σου "ταιριάζει". Χρειάζεσαι κάποιον να στα εξηγεί καλύτερα και να μην σε αγχώνει. 

Και δεν σταματάς να κάνεις σεξ. 

Τι εξετάσεις σου είπε να κάνεις; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αυτό λέω κι εγώ. Πρώτη φορά τη βλέπει πώς έβγαλε αμέσως συμπέρασμα. Και είναι και μικρή κύστη.

αν ειναι κυστη ενδομητριωσης μονο με τη λαπαροσκοπηση δεν σου απανταει 100%? υπαρχουν υποψιες μεχρι τοτε αλλα δεν μπορει να πει με σιγουρια...

και απο τη μια να κανεις επαφη σημερα και απο την αλλη εχει ελαχιστες πιθανοτητες?επισης στη λαπαροσκοπηση δεν φαινονται οι σαλπιγγες? αμα ειναι να κανει λαπαροσκοπηση σιγουρα οπως λεει αυτος γτ να κανει και σαλπιγγογραφια?

6penp2.png

Ναι αλλα έκανε αφερεση!! Και εμενα.μου ειπαι αν την αφερεσω οκ δεν θα εχω πρόβλημα

Εκανε αφαιρεση καποια στιγμη δεν ξερω αν εκανε πριν μεινει εγκυος ομως!

Και εγω περυσι τα χριστουγεννα ειχα μια κυστη 2 εκατοστα στην μια ωοθηκη και μου ειπε ο γιατρος αστο και θα φυγει σε 1 με 2 κυκλους και οντως ετσι εγινε οταν ξαναπηγα.δεν ξερω αν φαινεται τοσο ευκολα με ενα υπερηχο οτι εχεις ενδομητριωση τι να πω τοσο σιγουρος ηταν?.κανε τις εξετασεις και πηγαινε για 2η γνωμη.η σαλπιγγογραφια κανει καλο στην συλληψη παντως ανοιγει δρομο..πολλα κοριτσια εμειναν μετα εγκυες!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, orianna είπε:

αν ειναι κυστη ενδομητριωσης μονο με τη λαπαροσκοπηση δεν σου απανταει 100%? υπαρχουν υποψιες μεχρι τοτε αλλα δεν μπορει να πει με σιγουρια...

και απο τη μια να κανεις επαφη σημερα και απο την αλλη εχει ελαχιστες πιθανοτητες?επισης στη λαπαροσκοπηση δεν φαινονται οι σαλπιγγες? αμα ειναι να κανει λαπαροσκοπηση σιγουρα οπως λεει αυτος γτ να κανει και σαλπιγγογραφια?

Αν την παρακολουθούσε για κάνα πενταμηνο και ήταν και μεγαλύτερη θα μπορούσε να το πει με σιγουριά και χωρίς τη λαπαροσκόπηση. Και ναι στη λαπαροσκόπηση εξετάζουν και τις σάλπιγγες. Μπορεί να της είπε όμως να δουν την σαλπιγγογραφεια και αν χρειαστεί να πάνε για επέμβαση. 

Όπως και να έχει πολύ βιαστική διάγνωση μου φαίνεται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Εκανε αφαιρεση καποια στιγμη δεν ξερω αν εκανε πριν μεινει εγκυος ομως!

Και εγω περυσι τα χριστουγεννα ειχα μια κυστη 2 εκατοστα στην μια ωοθηκη και μου ειπε ο γιατρος αστο και θα φυγει σε 1 με 2 κυκλους και οντως ετσι εγινε οταν ξαναπηγα.δεν ξερω αν φαινεται τοσο ευκολα με ενα υπερηχο οτι εχεις ενδομητριωση τι να πω τοσο σιγουρος ηταν?.κανε τις εξετασεις και πηγαινε για 2η γνωμη.η σαλπιγγογραφια κανει καλο στην συλληψη παντως ανοιγει δρομο..πολλα κοριτσια εμειναν μετα εγκυες!

Ναι έδειχνε 99% συγουρος..

Μου το ειπαι.με τη.μια.και κεκαθαρα δεν.ξερω ρε κοριτσια αλλα δεν εχει σημπτωματα η ενδομητρίωση?

Ασταθη.κυκλο πονο περιοδου πονο στο σεξ??

Εγω μονο πονους περιοδου εχω!!

Οντως με βαλατε σε σκεψεις!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

@alina80 και @orianna μου εγραψε ΑΜΗ να την κανω 2/3 μερα περιοδου και tsh οιστραδιολη αιματος,προλακτινη,fsh,ωχρινοτροπος lh ,CA125 και διυδροξη βιταμινη D3 

@alina80της εχει γραψει και τον δεικτη για την ενδομητριωση οποτε οκ..

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι μπορεί να χρειαστεί. Απλώς πιστεύουμε ότι έβγαλε πολύ γρήγορα συμπέρασμα ο γιατρός. Έχω φίλη που έκανε λαπαροσκόπηση για μικρή κύστη -3εκατ.- τον Μάιο και τον Αύγουστο έμεινε έγκυος. 

Κάνε τις εξετάσεις και βλέπεις τι θα σου πει. Και παίρνεις και δεύτερη γνώμη. Νομίζω ότι και δίκιο.να έχει ο γιατρός, δεν σου "ταιριάζει". Χρειάζεσαι κάποιον να στα εξηγεί καλύτερα και να μην σε αγχώνει. 

Και δεν σταματάς να κάνεις σεξ. 

Τι εξετάσεις σου είπε να κάνεις; 

Μαλλον δεν.μου ταιριάζει οντως το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν θελω να κανω λαμπαροσκοπιση!

Αυτα που μου εγραψε να κανω στα εγραψα πιο πανω!

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

@alina80της εχει γραψει και τον δεικτη για την ενδομητριωση οποτε οκ..

Εχω τη νυφη μουε την οποια.πηγαμε μαζι σημερα και οταν.την ειχε βαλει να.κανει την εξεταση που λες για την ενδομητρίωση τη μια της εβγαλε πως εχει και τη μια πως δεν εχει τελικά ακομα δεν εχει μαθει αν εχει η αν οχι δεν ξερω μηπως δεν ειναι καλος!?

Απο την κυστη με τη μια λεει ενδομητρίωση και αν εχω οντως αυτη την κυστη δεν μπορω να.μηνω χωρις λαμπαροσκοπηση αυτος αυτο μου ειπαι σχεδον απιθανο αλλα μιση ωρα πριν μου ειπαι να εχω επαφη σημερα!

Μα γτ αφου δεν εχω ελπιδες?

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μαλλον δεν.μου ταιριάζει οντως το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν θελω να κανω λαμπαροσκοπιση!

αυτα θα τα κανεις κοριτσι...δευτερη η τριτη μερα περιοδου ολα... και μετα θα δουμε τι θα κανουμε... κλεισε να κανεις και την σαλπιγγογραφια.απο 30-31 του μηνα εκει κοντα κλεισε...βρες το κεντρο που θες ρωτα τιμες και καντην.αν μεινεις εγκυος αυτον το μηνα την ακυρωνεις..

Επεξεργάστηκαν by orianna
ορθογραφικο

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

αυτα θα τα κανεις κοριτσι...δευτερη η τριτη μερα περιοδου ολα... και μετα θα δουμε τι θα κανουμε... κλεισε να κανεις και την σαλπιγγογραφια.απο 30-31 του μηνα εκει κοντα κλεισε...βρες το κεντρο που θες ρωτα τιμες και καντην.αν μεινεις εγγυος αυτον το μηνα την ακυρωνεις..

Θα την κανω μου ειπε αυτη εκει 8η με 11η μερα του κυκλου.να την κανω..

Στο ιασο θα παω..

Και του λεω μήπως να την κανω τωρα και μου λεει οχι μηπως ειμαι εγγυος η μηνω!

Τι να.πω μπερδεμενα.μου τα ειπε μ φενεται!!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εχω τη νυφη μουε την οποια.πηγαμε μαζι σημερα και οταν.την ειχε βαλει να.κανει την εξεταση που λες για την ενδομητρίωση τη μια της εβγαλε πως εχει και τη μια πως δεν εχει τελικά ακομα δεν εχει μαθει αν εχει η αν οχι δεν ξερω μηπως δεν ειναι καλος!?

Απο την κυστη με τη μια λεει ενδομητρίωση και αν εχω οντως αυτη την κυστη δεν μπορω να.μηνω χωρις λαμπαροσκοπηση αυτος αυτο μου ειπαι σχεδον απιθανο αλλα μιση ωρα πριν μου ειπαι να εχω επαφη σημερα!

Μα γτ αφου δεν εχω ελπιδες?

Όπως σου τα λέει η Οριάννα. Και μην στεναχωριέσαι ούτε να αγχώνεσαι. Ένα ένα βήμα. 

Just now, alina80 είπε:

Όπως σου τα λέει η Οριάννα. Και μην στεναχωριέσαι ούτε να αγχώνεσαι. Ένα ένα βήμα. 

Ναι ενα.ενα το μονο συγουρο απλα δεν νωμιζω πως μπορω να κανω λαπαροσκόπηση και πονο εχει και λευτα που πραγματικα δεν εχω!

Ναι ενα.ενα το μονο συγουρο απλα δεν νωμιζω πως μπορω να κανω λαπαροσκόπηση και πονο εχει και λευτα που πραγματικα δεν εχω!

Κοριτσάκι μου μπορεί να μην χρειαστεί. Επίσης μπορείς να βρεις έναν γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο. Όντως στο Ιασώ θέλεις πολλά λεφτά. Ξέρω τι σου λέω. Αλλα είπαμε ένα ένα βήμα. 

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Θα την κανω μου ειπε αυτη εκει 8η με 11η μερα του κυκλου.να την κανω..

Στο ιασο θα παω..

Και του λεω μήπως να την κανω τωρα και μου λεει οχι μηπως ειμαι εγγυος η μηνω!

Τι να.πω μπερδεμενα.μου τα ειπε μ φενεται!!

τα κοριτσια εδω θα σε βοηθησουν.βρηκες το προβλημα ωρα να το λυσεις τωρα!αν δει τα αποτελεσματα των εξετασεων και σου πει τιποτα περιεργα πηγαινε και για μια δευτερη γνωμη και ολα θα πανε καλα!μην διαβασεις τιποτα στο ιντερνετ!!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσια δεν είμαι καλα...  η κόρη μου έχει βγάλει κάτι κόκκινα εξάνθημα.  Έχω τρομάξει.  Ελπίζω να είναι τίποτα αλλεργικό.  Αν είναι ιλαρα; με τις ανεγκεφαλες μητέρες που δεν εμβολιαζούν τα παιδιά τους και θέτουν σε κίνδυνο όλο τον πληθυσμό; αν είναι ιλαρά κινδυνεύω κι εγώ τώρα στην εγκυμοσύνη. Και επίσης έχει και πάρα πολύ τσίμπλα.  Έχω τρομάξει... Αν είναι ιλαρά;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...