Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

το ξεχναω για την ακριβεια...μου έχουν φυγει κ τα συμπτωματα οποτε που να το θυμηθώ!!!

Καλά εγώ όταν γέννησα και γυρίσαμε σπίτι,  κάποια στιγμή μου λέει ο άντρας μου "πάω στην τάδε δουλειά σε καμία ώρα θα μαι πισω" και του λέω "οκ κι εγώ πάω μια στο σούπερ μάρκετ " είχα ξεχάσει ότι υπήρχε μωρό στο σπίτι!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχεις μετρήσει προγεστερόνη; ρε συ εμένα με επηρεάζει πολυ. 1,5 με 2 ώρες μετά τη λήψη της,  ειμαι κυριολεκτικά σα μεθυσμένη.  Φοβάμαι να μείνω μόνη μου στο φαρμακείο εκείνες τις ώρες.  Προχθές μου ήρθε μια για ένεση (στο γλουτο) και αναγκάστηκα και την έδιωξα τη γυναίκα . 

Εγώ στόμα.  Γνωρίζω ότι κολπικα  είναι από ήπια έως μηδαμινά τα συμπτώματα αλλά και πάλι,  δεν μπορώ κολπικα.  Γιατί ειμαι όρθια στη δουλειά 

Μερικες φορες νιωθω ατονια εγω..δλδ εχει τυχει να.ειμαι στον δρομο και να νιωθω οτι δεν λειτουργει το σωμα μου απλως περπαταω.....απο το στομα τα παιρνω

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Βασικα δεν.μου ειπαι αμεσα για.λαμπαροσκοπιση μιυ είπε να κανω και σαλπιγγογραφια πρωτα να αποκλεισουμε οτι εχω και κατι αλλο και μετα θα πρεπει να κανω λαμπαροσκοπιση..επιδη μου ειπαι ομως να εχω επαφες μπερδευτικα αφου οταν τον ρωτησα αν εχω πιθανοτητες αν δεν κανω.λαμπαροσκοπιση να μηνω εγγυος και μου ειπαι ελαχιστες..

Ποναει?

Ποσο κοστιζει?

Κατι μου ειπαι και για τη θεραπια αλλα εγω ειχα χαθει μετα χααχχα!

Σξευτωμουν οτι απλα αποκλείεται

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

βρε κορίτσια! ένα σκ δεν μπήκα και χαμός έγινε!

@orianna & @linaa κορίτσια μου πολύ χαίρομαι! εύχομαι γερά και όμορφα μωράκια!!! αχ τι καλα νεα ειναι αυτά

γραφω αυτο και παω πισω να διαβασω κ τα υπολοιπα!!

Και η @ntemiiiiii μας!!! 3 κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλά εγώ όταν γέννησα και γυρίσαμε σπίτι,  κάποια στιγμή μου λέει ο άντρας μου "πάω στην τάδε δουλειά σε καμία ώρα θα μαι πισω" και του λέω "οκ κι εγώ πάω μια στο σούπερ μάρκετ " είχα ξεχάσει ότι υπήρχε μωρό στο σπίτι!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα τελειο!!!!

Διαφημίσεις

Θα σου πω αυτά που ξέρω. Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη. Με κύστη 2 εκατοστών την οποία βλέπει πρώτη φορά και μάλιστα κοντά σε γόνιμες μέρες, χωρίς άλλες εξετάσεις νομίζω ότι κακώς σου είπε ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες. Για εμένα κακώς σου είπε και με σιγουριά ότι η κύστη είναι ενδομητριωσική. 

Και ακόμα και να είναι, πιθανότητες έχεις να μείνεις έγκυος. Εδώ έχω εγώ που έχω κάνει ήδη δύο λαπαροσκοπήσεις, έχω πάλι μία κύστη 5,5 εκατοστά και μία σάλπιγγα που δεν λειτουργεί (το είδε ο γιατρός στο τελευταίο χειρουργείο). Είμαι και 37 και παρόλα αυτά ο γιατρός μου μου είπε ότι προφανώς και έχω πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη. 

Για εμένα να πας και σε άλλον γιατρό. Ιδανικά μόλις τελειώσει η επόμενη περίοδός σου. Ωάριο είδε; Τι σου είπε;

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Θα σου πω αυτά που ξέρω. Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη. Με κύστη 2 εκατοστών την οποία βλέπει πρώτη φορά και μάλιστα κοντά σε γόνιμες μέρες, χωρίς άλλες εξετάσεις νομίζω ότι κακώς σου είπε ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες. Για εμένα κακώς σου είπε και με σιγουριά ότι η κύστη είναι ενδομητριωσική. 

Και ακόμα και να είναι, πιθανότητες έχεις να μείνεις έγκυος. Εδώ έχω εγώ που έχω κάνει ήδη δύο λαπαροσκοπήσεις, έχω πάλι μία κύστη 5,5 εκατοστά και μία σάλπιγγα που δεν λειτουργεί (το είδε ο γιατρός στο τελευταίο χειρουργείο). Είμαι και 37 και παρόλα αυτά ο γιατρός μου μου είπε ότι προφανώς και έχω πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη. 

Για εμένα να πας και σε άλλον γιατρό. Ιδανικά μόλις τελειώσει η επόμενη περίοδός σου. Ωάριο είδε; Τι σου είπε;

Πλακα.κανείς???

Ε τοτε μηπως μου τα ειπαι λιγο φουσκομενα τα πραγματα??

Μηπως η κυστη σπαει και φευγει και με την.περιοδο?

Μπορει να γινει σύλληψη?

Εχω πιθανοτητες??

Σκευτομουν να.παω να κανω τς ορμονολογικες και τη σαλπιγγογραφια να δω τη θα.μου πει και να παω κι αλλου!

Τι λες?

Μου ειπαι οτι εχθες ειχα.ωορρηξία και πψς σημερα να εχω επαφη πως δηποτε!!

Κατα τα αλλα δεν μ ειπαι λεπτομεριες με το που εβαλε το μαρκουτσι κουναει καταφατικα.το κεφαλι και μιυ λεει ενδομητρίωση!

Εχεις κυστη μου λεει και απλα εμεινα.κόκαλο!

Αλλα με τα τστ παντος τα βρικα εχθες μου εβγαλε θετικο και εχθες μου ειπαι ειχα ωορρηξία!!!

Τι να.κανω???

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μην απελπιζεσαι!το εχω ξαναπει αλλα εχω γνωστη με ενδομητριωση και εκανε αφαιρεση κυστων 2 φορες και ενας γιατρος της ειπε πολυ δυσκολα να μεινεις εγκυος και πηγε για δευτερη γνωμη και της ειπε φυσικα και μπορεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα.εχει 2 παιδακια τωρα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Πλακα.κανείς???

Μπορει να γινει σύλληψη?

Εχω πιθανοτητες??

Σκευτομουν να.παω να κανω τς ορμονολογικες και τη σαλπιγγογραφια να δω τη θα.μου πει και να παω κι αλλου!

Τι λες?

Κατα τα αλλα δεν μ ειπαι λεπτομεριες με το που εβαλε το μαρκουτσι κουναει καταφατικα.το κεφαλι και μιυ λεει ενδομητρίωση!

Αλλα με τα τστ παντος τα βρικα εχθες μου εβγαλε θετικο και εχθες μου ειπαι ειχα ωορρηξία!!!

Τι να.κανω???

Πρώτον θα ηρεμήσεις. Τις εξετάσεις να τις κάνεις (θα τις έκανες έτσι και αλλιώς) και κάνε και τη σαλπιγγογραφεια. Βλέπεις τι θα σου πει και μετά παίρνεις και δεύτερη γνώμη. Τι εξετάσεις σου έδωσε; 

Επίσης δεν σταματάς τις προσπάθειες για κανένα λόγο! Συνεχίζεις κανονικά. 

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην απελπιζεσαι!το εχω ξαναπει αλλα εχω γνωστη με ενδομητριωση και εκανε αφαιρεση κυστων 2 φορες και ενας γιατρος της ειπε πολυ δυσκολα να μεινεις εγκυος και πηγε για δευτερη γνωμη και της ειπε φυσικα και μπορεις να μεινεις εγκυος φυσιολογικα.εχει 2 παιδακια τωρα.

Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνεις με αυτή την ιστορία. Η φίλη σου είχε κύστη πάλι όταν έμεινε έγκυος; Εννοώ μετά το δεύτερο χειρουργείο ξαναεβγαλε; Και εμένα ο γιατρός μου λέει δύσκολο είναι, αλλά σε καμία περίπτωση απίθανο. 

Διαφημίσεις

@orianna @lina @ntemiiiiii κορίτσια μου πολύ χάρηκα για σας!!!! Τα συγχαρητήρια μου και εύχομαι όλα καλά να σας πάνε να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσετε ένα γερό μωράκι....

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Πλακα.κανείς???

Μπορει να γινει σύλληψη?

Εχω πιθανοτητες??

Τι λες?

Τι να.κανω???

θα κανεις τις εξετασεις και θα παρεις και δευτερη γνωμη...αυτα που σου ειπε ο γιατρος δεν στεκουν... μηπως σου μιλησε για ολες τις περιπτωσεις?μηπως ειπε οτι μπορει να ειναι κυστη ενδομητριωσης μπορει και οχι?

επαφη θα κανεις σιγουρα αποψε..κυνηγησε το μην το χασεις παλι...

ποιες εξετασεις σου εγραψε?

Just now, Μαρθα Κ είπε:

@orianna @lina @ntemiiiiii κορίτσια μου πολύ χάρηκα για σας!!!! Τα συγχαρητήρια μου και εύχομαι όλα καλά να σας πάνε να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσετε ένα γερό μωράκι....

μαρθα μου και στα δικα σου... αντε ολες στο πανω πινακακι...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

θα κανεις τις εξετασεις και θα παρεις και δευτερη γνωμη...αυτα που σου ειπε ο γιατρος δεν στεκουν... μηπως σου μιλησε για ολες τις περιπτωσεις?μηπως ειπε οτι μπορει να ειναι κυστη ενδομητριωσης μπορει και οχι?

Αυτό λέω κι εγώ. Πρώτη φορά τη βλέπει πώς έβγαλε αμέσως συμπέρασμα. Και είναι και μικρή κύστη.

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Πρώτον θα ηρεμήσεις. Τις εξετάσεις να τις κάνεις (θα τις έκανες έτσι και αλλιώς) και κάνε και τη σαλπιγγογραφεια. Βλέπεις τι θα σου πει και μετά παίρνεις και δεύτερη γνώμη. Τι εξετάσεις σου έδωσε; 

Επίσης δεν σταματάς τις προσπάθειες για κανένα λόγο! Συνεχίζεις κανονικά. 

Δεν ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνεις με αυτή την ιστορία. Η φίλη σου είχε κύστη πάλι όταν έμεινε έγκυος; Εννοώ μετά το δεύτερο χειρουργείο ξαναεβγαλε; Και εμένα ο γιατρός μου λέει δύσκολο είναι, αλλά σε καμία περίπτωση απίθανο. 

Να σου πω την αληθεια ειναι καποια γνωστη μου και δεν ξερω λεπτομερειες αλλα θυμαμαι την ειχε απελπισει ενας γιατρος και μου ειχε πει οτι αφαιρεσε 2 φορες κυστεςκαι γενικα απο μικρη ειχε προβληματα!αλλα δεν ξερω αν οταν εμεινε εγκυος ειχε κυστη.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι αλλα έκανε αφερεση!! Και εμενα.μου ειπαι αν την αφερεσω οκ δεν θα εχω πρόβλημα

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

μαρθα μου και στα δικα σου... αντε ολες στο πανω πινακακι...

Οχι δεν.μου ειπαι ετσι μου ειπαι εχω ενδομητυριακη κυστη!!

Δεν ξερω μισο να.σας πω τι μου εγραψε ααα επαφη πραγματοποιησα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...