Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε ??

@caramel_83 κοριτσάκι μου μην στεναχωριεσαι μπορεί να μην είναι τίποτα ή ανηψιά μου απο τότε που γέννησε η περίοδος της έχει γίνει ότι να νε έχει κάθε δέκα πέντε μέρες και πολύ αίμα και είναι ορμονολογικο οπότε πιστεύω ότι και σε σένα κάτι με τις ορμόνες θα είναι όπου θα ρυθμιστεί….. 

@elenakii22 εσύ πως είσαι κοριτσάκι μου ??

@Vila από τι είδα είμαστε μαζί στο πινακάκι !!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε έχουμε καμία νέα εγκυουλα ??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλημερα κοριτσακια μου, μπηκα να σας πω μια καλημερα και παω να ετοιμαστω να παω στον γιατρο και για ψωνια μολις γυρισω θα μπω να σας πω τα νεα μου,

@Μαρθα Κ κοπελα μου ο μπαμπας σου τι εγινε?

• Μου αρέσει 3

@caramel_83 καλη επιτυχια!!περιμενουμε νεα σου!

@Μαρθα Κ ο μπαμπας σου τι κανει?

εγω στα ιδια στην αναμονη..απλα ειοα να ρωτησω τον ενδοκρινολογο για το serpafar και αν μου πει οκ να μιλησω και με τον γυναικολογο..εχω σκοπο να δει ποτε υπολογιζει να μου ερθει απλα το καθυστερω γτ ολο νιωθω οτι θα ερθει κ τπτ...τωρα βεβαια πιεζομαι κ νε τη δουλεια!θα δουμε!θα τον παρω τηλεφωνο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα στο παρεάκι! Και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Λειπαμε από Παρασκευή πήγαμε ένα 3ημερακι να χαλαρώσουμε και τώρα διάβασα οοοοολα τα νέα σας!

@caramel_83 περιμένουμε νέα από το γιατρό..

@elenakii22 μου το σεπραφαρ τι χάπι είναι? Για ωορρηξία?

@Μαρθα Κ εύχομαι μαζί να δούμε και το θετικό τέστ!!! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Καλημέρα κορίτσια!Καλή μ ευδομαδα εύχομαι σε όλες μας!!Πως εισαστε?εμενα τα θηρία μου δεν έχουν σχολείο επιτέλους και απολαμβάνουμε την αυλή του σπιτιού μας....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Vila είπε:

Καλημέρα στο παρεάκι! Και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Λειπαμε από Παρασκευή πήγαμε ένα 3ημερακι να χαλαρώσουμε και τώρα διάβασα οοοοολα τα νέα σας!

@caramel_83 περιμένουμε νέα από το γιατρό..

@elenakii22 μου το σεπραφαρ τι χάπι είναι? Για ωορρηξία?

@Μαρθα Κ εύχομαι μαζί να δούμε και το θετικό τέστ!!! 

ετσι διαβασα...οτι μεγαλωνει τα ωαρια..και οτι βοηθαει αν εχει αδυναμο σπερμα ο συζυγος...

• Μου αρέσει 1

Λοιπον κοριτσια γυρισα τωρα μολις, ο γιατρος δεν ειδε κατι ανησυχητικο, εχουν πολυκυστικη εμφανιση οι ωοθηκες μου, το θεμα μου ειναι καθαρα ορμονολογικο και να παω και σε ενδοκρινολογο, μου ειπε επισης να κανω χοριακη αν και δεν ειδε κατι στον υπερηχο αλλα για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι δεν υπαρχει καποια εξωμητρια κυηση να κανω, οπως και εκανα και αυριο θα μου πουν τα αποτελεσματα, οποτε τωρα περιμενω να περασει το Πασχα και να ξαναπαω να κανω και παπ και να δω και ενδοκρινολογο.μου ειπε για τα glukophase που περνει και η Ελενα αλλα να παω πρωτα σε ενδοκρινολογο και μετα βλεπουμε

ΑΑ κοριτσια τον ρωτησα αν επηρρεαζεται το σπερμα απο καφε εκκρισεις ή απο λιγο αιμα και ειπε οχι, οποτε....

βεβαια εγω κανονικα περιμεμω τωρα την Κυριακη -Δευτερα την νεα περιοδο, οποτε απο τον αλλο κυκλο βλεπουμε

• Μου αρέσει 5

12 minutes ago, caramel_83 είπε:

Λοιπον κοριτσια γυρισα τωρα μολις, ο γιατρος δεν ειδε κατι ανησυχητικο, εχουν πολυκυστικη εμφανιση οι ωοθηκες μου, το θεμα μου ειναι καθαρα ορμονολογικο και να παω και σε ενδοκρινολογο, μου ειπε επισης να κανω χοριακη αν και δεν ειδε κατι στον υπερηχο αλλα για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι δεν υπαρχει καποια εξωμητρια κυηση να κανω, οπως και εκανα και αυριο θα μου πουν τα αποτελεσματα, οποτε τωρα περιμενω να περασει το Πασχα και να ξαναπαω να κανω και παπ και να δω και ενδοκρινολογο.μου ειπε για τα glukophase που περνει και η Ελενα αλλα να παω πρωτα σε ενδοκρινολογο και μετα βλεπουμε

ΑΑ κοριτσια τον ρωτησα αν επηρρεαζεται το σπερμα απο καφε εκκρισεις ή απο λιγο αιμα και ειπε οχι, οποτε....

βεβαια εγω κανονικα περιμεμω τωρα την Κυριακη -Δευτερα την νεα περιοδο, οποτε απο τον αλλο κυκλο βλεπουμε

Μάλλον αυτό που χρειάζεται είναι χαλαρωση και τσουπ...Θα έρθει το σποράκι ..ευχαριστισου τον αντρουλη σου χωρίς να το σκέφτεστε!!!!

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Zouzoumama είπε:

Μάλλον αυτό που χρειάζεται είναι χαλαρωση και τσουπ...Θα έρθει το σποράκι ..ευχαριστισου τον αντρουλη σου χωρίς να το σκέφτεστε!!!!

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου αλλα εμενα πραγματικα δεν με πειραζει αυτη την στιγμη το θεμα παιδιου αλλα το θεμα της περιοδου μου,  για να καταλαβεις σημερα ειναι 18 μερα και εχω ακομα αιμα αρκετο, σημερα φαινεται οτι παει να μειωθει σιγα σιγα

Διαφημίσεις

53 minutes ago, caramel_83 είπε:

ωραια λοιπον χαλαρωσε κ πηγαινε στον ενδοκρινολογο!τα χαπια απλα να ξερεις οτι σε πολλες προκαλου διαρροια...μην τρομαξεις...εμενα μου σταματησε στις 7 μερες..τωρα ολα καλα!

εγω κοριτσια σκέφτομαι να παρω τον γυναικολογο να κλεισω ενα ραντεβου να δουμε ποτε θα ερθει!απλα το εχω τρεναρει γτ ολο λεω ερχεται κ ακομα τπτ!

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, elenakii22 είπε:

ωραια λοιπον χαλαρωσε κ πηγαινε στον ενδοκρινολογο!τα χαπια απλα να ξερεις οτι σε πολλες προκαλου διαρροια...μην τρομαξεις...εμενα μου σταματησε στις 7 μερες..τωρα ολα καλα!

θα περιμενω να περασει αυτη και η αλλη εβδομαδα γιατι ειναι πολυ δυσκολες για εμενα λογω δουλειας και μετα θα κανονισω και τον ενδοκρινολογο ;)

9 minutes ago, caramel_83 είπε:

θα περιμενω να περασει αυτη και η αλλη εβδομαδα γιατι ειναι πολυ δυσκολες για εμενα λογω δουλειας και μετα θα κανονισω και τον ενδοκρινολογο ;)

ενταξει οποτε μπορεις!να ηρεμησεις κ λιγο πρωτα!εμενα μου φανηκε πολυ χρήσιμη η επισκεψη στον ενδοκρινολογο!ελπιζω να εχετε συντομα ευχάριστα νεα!!!

1 minute ago, elenakii22 είπε:

ενταξει οποτε μπορεις!να ηρεμησεις κ λιγο πρωτα!εμενα μου φανηκε πολυ χρήσιμη η επισκεψη στον ενδοκρινολογο!ελπιζω να εχετε συντομα ευχάριστα νεα!!!

απο την στιγμη που ειναι κατι ορμονολογικο θα διορθωθει, θα χασω και αλλα κιλακια σιγα σιγα, ερχεται και καλοκαιρι θα βοηθσει και η θαλασσα ;)

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, caramel_83 είπε:

απο την στιγμη που ειναι κατι ορμονολογικο θα διορθωθει, θα χασω και αλλα κιλακια σιγα σιγα, ερχεται και καλοκαιρι θα βοηθσει και η θαλασσα ;)

σιγουρα!!!εχεις πολλα να χασεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...