Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Και εγω 600mg παιρνω...αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα...

Έχεις μετρήσει προγεστερόνη; ρε συ εμένα με επηρεάζει πολυ. 1,5 με 2 ώρες μετά τη λήψη της,  ειμαι κυριολεκτικά σα μεθυσμένη.  Φοβάμαι να μείνω μόνη μου στο φαρμακείο εκείνες τις ώρες.  Προχθές μου ήρθε μια για ένεση (στο γλουτο) και αναγκάστηκα και την έδιωξα τη γυναίκα . 

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κοριτσια προγεστερονη utrogestan??? Δια στοματος ή κολπικα?

Εγώ στόμα.  Γνωρίζω ότι κολπικα  είναι από ήπια έως μηδαμινά τα συμπτώματα αλλά και πάλι,  δεν μπορώ κολπικα.  Γιατί ειμαι όρθια στη δουλειά 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχεις μετρήσει προγεστερόνη; ρε συ εμένα με επηρεάζει πολυ. 1,5 με 2 ώρες μετά τη λήψη της,  ειμαι κυριολεκτικά σα μεθυσμένη.  Φοβάμαι να μείνω μόνη μου στο φαρμακείο εκείνες τις ώρες.  Προχθές μου ήρθε μια για ένεση (στο γλουτο) και αναγκάστηκα και την έδιωξα τη γυναίκα . 

Εγώ στόμα.  Γνωρίζω ότι κολπικα  είναι από ήπια έως μηδαμινά τα συμπτώματα αλλά και πάλι,  δεν μπορώ κολπικα.  Γιατί ειμαι όρθια στη δουλειά 

Ναι καταλαβαινω απλα θα γλιτωνες τις παρενεργειες βρε παιδι μ

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αγάπη πόσο καιρό προσπαθουσατε;

απο αρχες ιουλιου ελευθερα και κανονικα.. τον ιουνιο ειχαμε μια επαφη ελευθερη 3 μερες πριν την ωορρηξια βαση του ποτε μου ηρθε περιοδος μετα...

4 κυκλους στην ουσια..και απο αυτους ο ενας ηταν μια επαφη παλι στς γονιμες γτ ειχα κολλησει μυκητες...

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

φανταζομαι θα το συνειδητοποιησουμε οταν μεγαλωσει η κοιλια κ θα αρχιζει να κλωτσαει το μωρο ολη μερα κ δε θα μας αφηνει να κοιμηθουμε!!!

πες μου οτι δεν το εχεις συνειδτοποιησει ουτε εσυ ακομα? καταλαβααα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 23 λεπτά , orianna είπε:

χαχααχα κάλλιο αργα παρα ποτε...εγω μπηκα στο φορουμ μολις ξεκινησα τις προσπαθειες.. και ηθελα να μαθω τα παντα...διαβαζα οτι εβρισκα σε σχεση με συλληψη κ εγκυμοσυνη..κατι εμαθα και ελπιζω να μου φανουν χρησιμα...

σου ευχομαι κ σενα γρηγορα μια εγκυμοσυνη και ενα μωρακι αγκαλια σου...

κοριτσια δεν πιστευω οτι ειμαι εγκυος...ποτε θα το συνειδητοποιησω?

εχει γυαλισει και το ματι μου που εχω να καπνισω απο το θετικο τεστ... 43 ωρεςςςςς

Ξεκινας να νιωθεις οτι εισαι οταν δεν θα σκυβεις και δεν θα σηκωνεις βαρη αρχικα..και μπαινεις για τα καλα στο κλιμα οταν φουσκωσει η κοιλιτσα σου και δεις μωρο στον υπερηχο χιχι!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

απο αρχες ιουλιου ελευθερα και κανονικα.. τον ιουνιο ειχαμε μια επαφη ελευθερη 3 μερες πριν την ωορρηξια βαση του ποτε μου ηρθε περιοδος μετα...

4 κυκλους στην ουσια..και απο αυτους ο ενας ηταν μια επαφη παλι στς γονιμες γτ ειχα κολλησει μυκητες...

πες μου οτι δεν το εχεις συνειδτοποιησει ουτε εσυ ακομα? καταλαβααα

το ξεχναω για την ακριβεια...μου έχουν φυγει κ τα συμπτωματα οποτε που να το θυμηθώ!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα μαναρακια.μου!

Τα νεα δυσάρεστα για εμενα!

Γυρησα απο το γιατρο με ενδομητρίωση ποιο πολυ μπερδευτικα τελεικα καλητερα να.μην ηξερα!!

Κορίτσι καταρχήν μην στεναχωριέσαι. Τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός; Είδε κύστη; Πόσα εκατοστά; Σου μίλησε για επέμβαση; Δεν ρωτάω από περιέργεια, έχω και εγώ και το έχω ψάξει πολύ οπότε μπορώ να σε βοηθήσω. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσι καταρχήν μην στεναχωριέσαι. Τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός; Είδε κύστη; Πόσα εκατοστά; Σου μίλησε για επέμβαση; Δεν ρωτάω από περιέργεια, έχω και εγώ και το έχω ψάξει πολύ οπότε μπορώ να σε βοηθήσω. 

Ειδε κυστη 2'κατι νομιζω αν δε κανω λαθος ενδομήτρια εχθες ειχα ωορρηξία αρα τα τεστακια σωστα εστω και αχνα μου ειπαι να εχω επαφη σημερα..

Μου εγραψε ορμονολογικες και σαλπιγγογραφια..

Και ναι μου ειπαι για λαμπαροσκοπιση

βρε κορίτσια! ένα σκ δεν μπήκα και χαμός έγινε!

@orianna & @linaa κορίτσια μου πολύ χαίρομαι! εύχομαι γερά και όμορφα μωράκια!!! αχ τι καλα νεα ειναι αυτά

γραφω αυτο και παω πισω να διαβασω κ τα υπολοιπα!!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εχεις κύστη? Ενδομητριοση?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ειδε κυστη 2'κατι νομιζω αν δε κανω λαθος ενδομήτρια εχθες ειχα ωορρηξία αρα τα τεστακια σωστα εστω και αχνα μου ειπαι να εχω επαφη σημερα..

Μου εγραψε ορμονολογικες και σαλπιγγογραφια..

Και ναι μου ειπαι για λαμπαροσκοπιση

Δύο εκατοστά δεν είναι μεγάλη. Σαλπιγγογραφία σου είπε για να δει τις σάλπιγγες. Λαπαροσκόπηση σου είπε σίγουρα ή αφού δεν την σαλπιγγογραφία;

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

το ξεχναω για την ακριβεια...μου έχουν φυγει κ τα συμπτωματα οποτε που να το θυμηθώ!!!

Παρολα αυτα ναι κ εγω καποιες στιγμες το ξεχναω! Τελειο συναισθημα χαχα..μετα κοιταζομαστε στο καθρεφτη κ το θυμομαστε ε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Εχεις κύστη? Ενδομητριοση?

Ναι. Έχω κάνει και δύο φορές λαπαροσκόπηση. Αλλά από πέντε εκατοστά και πάνω.

Την λαπαροσκόπηση μην τη φοβηθείς. Δεν είναι τίποτα. Θα καθαρίσει την κύστη -πολλές κοπέλες αμέσως μετά μένουν έγκυες. Σου είπε και για θεραπεία μετά την λαπαροσκόπηση;

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω τα σταματησα στη 2η μερα γιατι μου εφερναν απιστευτη φαγουρα και καψιμο εκει κατω..και οι 2 τροποι

Just now, alina80 είπε:

Ναι. Έχω κάνει και δύο φορές λαπαροσκόπηση. Αλλά από πέντε εκατοστά και πάνω.

Την λαπαροσκόπηση μην τη φοβηθείς. Δεν είναι τίποτα. Θα καθαρίσει την κύστη -πολλές κοπέλες αμέσως μετά μένουν έγκυες. Σου είπε και για θεραπεία μετά την λαπαροσκόπηση;

Βασικα δεν.μου ειπαι αμεσα για.λαμπαροσκοπιση μιυ είπε να κανω και σαλπιγγογραφια πρωτα να αποκλεισουμε οτι εχω και κατι αλλο και μετα θα πρεπει να κανω λαμπαροσκοπιση..επιδη μου ειπαι ομως να εχω επαφες μπερδευτικα αφου οταν τον ρωτησα αν εχω πιθανοτητες αν δεν κανω.λαμπαροσκοπιση να μηνω εγγυος και μου ειπαι ελαχιστες..

Ποναει?

Ποσο κοστιζει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...