Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 31 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχω πάει στον Θείο μου και έχω κάνει Προγεννητικο εδώ και μπόλικες μέρες  απλά δεν έχω ιδέα τι έβαλε. Οι απαντήσεις δεν εχουν βγει ακομη. Λογικά θα υπάρχουν όλα αυτά! @orianna εσύ δεν ήσουν με το ουρεοπλασμα;; συγγνώμη αν σε μπερδεύω... θέλω απλά να πω ότι τα πάντα είναι εφικτά!!!!

μηηπως με μπερδευεις με τη λουπιτα?

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

@oriannaΣε βρισκω πολυ οργανωμενη!!! 

χχαχαχα να φανταστεις την πεμπτη εκανα τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο.

χτες που πηρα τη γιατρο μου εχω γραψει ηδη τις εξετασεις που ηθελα να κανω..και τη ρωταω τι να κανω..(για το τυπικο).μου λεει χοριακη και προγεστερονη. οκ της λεω.

επειδη εχω και τον θυροειδη να κανω κ tsh?α ναι κανε μου λεει..

επειδη ειμαι και χορτοφαγος μηπως να κανω και φερετινη κ γενικη να μου πεις ποσο σιδηρο θα παιρνω?α κανε και αυτες μου λεει..

επειδη της λεω παιρνω και κανα 5μηνο φυλλικο να κανω και μια για φυλλικο...ναι κανε μου λεει...

επειδη λεω ολες αυτες οι εξετασεις κανουν ενα σκασμο λεφτα, να ερθω να μου τις γραψεις?ναι ναι να ερθεις αυριο στις 5κ30...χαχαχαχχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χχαχαχα να φανταστεις την πεμπτη εκανα τοξοπλασμα και κυτταρομεγαλοιο.

χτες που πηρα τη γιατρο μου εχω γραψει ηδη τις εξετασεις που ηθελα να κανω..και τη ρωταω τι να κανω..(για το τυπικο).μου λεει χοριακη και προγεστερονη. οκ της λεω.

επειδη εχω και τον θυροειδη να κανω κ tsh?α ναι κανε μου λεει..

επειδη ειμαι και χορτοφαγος μηπως να κανω και φερετινη κ γενικη να μου πεις ποσο σιδηρο θα παιρνω?α κανε και αυτες μου λεει..

επειδη της λεω παιρνω και κανα 5μηνο φυλλικο να κανω και μια για φυλλικο...ναι κανε μου λεει...

επειδη λεω ολες αυτες οι εξετασεις κανουν ενα σκασμο λεφτα, να ερθω να μου τις γραψεις?ναι ναι να ερθεις αυριο στις 5κ30...χαχαχαχχα

Χαχαχαχαχα φανταζομαι σε πληρωσε κιολας χαχαχαχαχ

Μπραβο βρε κοριτσι να εχεις καλα αποτελεσματα κ τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εγω μεχρι να μεινω εγκυος ηξερα τα βασικα μετα επεσα στα βαθια μπηκα και εδω και αποκτω εικονα στα γεραματα χαχαχα

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Χαχαχαχαχα φανταζομαι σε πληρωσε κιολας χαχαχαχαχ

Μπραβο βρε κοριτσι να εχεις καλα αποτελεσματα κ τελειομηνη εγκυμοσυνη. Εγω μεχρι να μεινω εγκυος ηξερα τα βασικα μετα επεσα στα βαθια μπηκα και εδω και αποκτω εικονα στα γεραματα χαχαχα

χαχααχα κάλλιο αργα παρα ποτε...εγω μπηκα στο φορουμ μολις ξεκινησα τις προσπαθειες.. και ηθελα να μαθω τα παντα...διαβαζα οτι εβρισκα σε σχεση με συλληψη κ εγκυμοσυνη..κατι εμαθα και ελπιζω να μου φανουν χρησιμα...

σου ευχομαι κ σενα γρηγορα μια εγκυμοσυνη και ενα μωρακι αγκαλια σου...

κοριτσια δεν πιστευω οτι ειμαι εγκυος...ποτε θα το συνειδητοποιησω?

εχει γυαλισει και το ματι μου που εχω να καπνισω απο το θετικο τεστ... 43 ωρεςςςςς

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

χαχααχα κάλλιο αργα παρα ποτε...εγω μπηκα στο φορουμ μολις ξεκινησα τις προσπαθειες.. και ηθελα να μαθω τα παντα...διαβαζα οτι εβρισκα σε σχεση με συλληψη κ εγκυμοσυνη..κατι εμαθα και ελπιζω να μου φανουν χρησιμα...

Μακαρι για ολες!!!! Εξαλλου εδω η λιστα της αναμονης ειναι πολυ μικρη!!! Εχω πεσει διανα!

Οσο για το καπνισμα εγω κ το αγοριμ το κοψαμε μαχαιρι απο τον περασμενο δεκεμβριο

tpnxp3.png

πρίν από 49 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κοιτα και γω ειχα κανει προγεννετικο αλλα η γιατρος εδωσε επαναληψη πολλες απο τις εξετασεις γτ πρεπει να γινουν οταν εισαι εγκυος. Να φανταστεις οτι μεσα σε ενα τριμηνο τις εκανα 3 φορες

Ναι πριν λίγες  μέρες τις έκανα.  Αλλά προγεστερόνη φαντάζομαι πρέπει να ξανακάνω μιας και παίρνω 600 mg ημερησίως 

πρίν από 26 λεπτά , orianna είπε:

μηηπως με μπερδευεις με τη λουπιτα?

Οκ ! Λουπιτα!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι πριν λίγες  μέρες τις έκανα.  Αλλά προγεστερόνη φαντάζομαι πρέπει να ξανακάνω μιας και παίρνω 600 mg ημερησίως 

Οκ ! Λουπιτα!

Και εγω 600mg παιρνω...αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα...

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

εχει γυαλισει και το ματι μου που εχω να καπνισω απο το θετικο τεστ... 43 ωρεςςςςς

Αγάπη πόσο καιρό προσπαθουσατε;

yplDp3.png

@ntemiiiiii συγχαρητήριαααα!εισαι εγκυουλα και ας ειναι αχνη η γραμμη! θα κανεις χοριακη?

@caramel_83 γλυκια μου καλυτερα ειμαι αλλα οχι εντελως καλα δεν ξερω με ταλαιπωρησε αυτη η ιωση. Εσυ πηγες για τις εξετασεις?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 15 λεπτά , orianna είπε:

φανταζομαι θα το συνειδητοποιησουμε οταν μεγαλωσει η κοιλια κ θα αρχιζει να κλωτσαει το μωρο ολη μερα κ δε θα μας αφηνει να κοιμηθουμε!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...