Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Dimitr@17 ΠΗΤ  5/6/2018!!!

11. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. orianna ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 54!!!

14. linaa ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

15. ntemiiiiii  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. rica 19-21/9/2017!!!

2. Vila 28/9/2017!!!

3. Nati85 2/10/2017!!!

4. alina80 5/10/2017!!!

5. Papaki@  11/10/2017!!!

6. caramel_83  18-20/10/2017!!!

7. ada32 19/10/2017!!!

8. Ungry girl 25/10/2017!!!

9. andrianni  31/10/2017!!!

10. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

11. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια είμαι 13η μέρα από θετικο τεστ κ χοριακη 54 κ προγεστερονη 39. 

Συγχαρητήρια!!!! Και με τη βούλα και δεν μας ανησυχούν πια οι αχνές γραμμές στα τεστ!!! Η προγεστερόνη δεν ξέρω, καλή μου φαίνεται. Τι σου είπαν στο εργαστήριο;

Καλημερα κοριτσακια, καλη εβδομαδα, εγω σημερα πηγα για εξετασεις και αυριο θα τις εχω, μολις τις παρω θα σας πω τις τιμες μου :)

@ntemiiiiii κοριτσι μου συγχαρητηριααααα!!! κανε μια χοριακη για πιο σιγουρα ;) 

@Alekagala κοπελα μου λογικα γεννησες, ευχομαι να πηγαν ολα καλα, μολις μπορεσεις περιμενουμε νεα σου :wub:

@Nati85 αγαπη πως ειστε?πρεπει να ειστε τελειως καλα ετσι?

@linaa ρε κοριτσι θα μας σκασεις??που εισαιιι????

• Μου αρέσει 1

Μπράβο @orianna μου!!! Εγώ προγεστερόνη δεν έχω κάνει.. . Θα πάω να κάνω γιατί παίρνω και έξτρα προγεστερόνη μην ξεπεράσω το όριο.  Οριαννα απλά ζητάς να κάνεις εξέταση προγεστερόνης ε; χωρίς παραπεμπτικό;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 32 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια είμαι 13η μέρα από θετικο τεστ κ χοριακη 54 κ προγεστερονη 39. 

Μωρε ποσο χαιρομαι για σενα....τελεια..θα πρεπει να κανεις υπομονη γτ το καταλαβες και εσυ νωρις σαν εμενα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

Ναι μάλλον την προλάβατε.το ωαριο σου μεγάλωνε αργα..

Καλα οσο για την πρωτη προβλεψη , δεν ειμαι σιγουρη γτ ειχα παει σε εφημερευον ... κ ημουν στιν 11 μερα του κυκλου κ μου ειχε πει αυτος οτι είναι 18χιλ κ οτι αυριο θα κανω ωορηξια , πραγμα περιεργο γτ σηνυθως ωιρηξια κανω 14-15 παντα  οποτε μαλλον το η 2η μετρηση ειναι η σωστη.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο @orianna μου!!! Εγώ προγεστερόνη δεν έχω κάνει.. . Θα πάω να κάνω γιατί παίρνω και έξτρα προγεστερόνη μην ξεπεράσω το όριο.  Οριαννα απλά ζητάς να κάνεις εξέταση προγεστερόνης ε; χωρίς παραπεμπτικό;

δεν χρειαζεσαι παραπεμπτικο αν την πληρωσεις...στο δικο μου εχει 18 ε χωρις παραπεμπτικο..αν εχεις να κανεις κ τιποτα αλλες να τις γραψεις..εγω εκανα φυλλικο θυροειδη ,γενικη και φερετινη γτ εχω ελλεψη σιδηρου επειδη δεν τρωω και κρεας.

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Καλα οσο για την πρωτη προβλεψη , δεν ειμαι σιγουρη γτ ειχα παει σε εφημερευον ... κ ημουν στιν 11 μερα του κυκλου κ μου ειχε πει αυτος οτι είναι 18χιλ κ οτι αυριο θα κανω ωορηξια , πραγμα περιεργο γτ σηνυθως ωιρηξια κανω 14-15 παντα  οποτε μαλλον το η 2η μετρηση ειναι η σωστη.

απο το θετικο τεστ θες καποιες ωρες σιγουρα να γινει η ωορρηξια και το ωαριο στη συνεχεια θα μεινει κ αυτο ελευθερο  προς γονιμοποιηση για 12-24 ωρες..γι αυτο μαλλον προλαβατε.. οπως ειπε και η ελενη καλο ειναι σπερμα να υπαρχει μεσα και πριν την ωορρηξια και μολις βγει το θετικο να κανεις προσπαθεια και την επομενη μερα..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Θα σας δωσει ο γιατρος στην πρωτη επισκεψη γενικη αιματος,ουρων,αντισωματα ερυθρας & κυτταρομεγαλοιου, τοξοπλασμα, προγεστερονη κτλ ειναι μαζι με τον υπερηχο ο πρωτος ελεγχος

Ασχετο αυτα τα τεστ ωορρηξιας που συζητατε ειναι τα hometest? Δεν το εχω χρησιμοποιησει αυτο το εργαλειο ...

tpnxp3.png

Έχω πάει στον Θείο μου και έχω κάνει Προγεννητικο εδώ και μπόλικες μέρες  απλά δεν έχω ιδέα τι έβαλε. Οι απαντήσεις δεν εχουν βγει ακομη. Λογικά θα υπάρχουν όλα αυτά! @orianna εσύ δεν ήσουν με το ουρεοπλασμα;; συγγνώμη αν σε μπερδεύω... θέλω απλά να πω ότι τα πάντα είναι εφικτά!!!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχω πάει στον Θείο μου και έχω κάνει Προγεννητικο εδώ και μπόλικες μέρες  απλά δεν έχω ιδέα τι έβαλε. Οι απαντήσεις δεν εχουν βγει ακομη. Λογικά θα υπάρχουν όλα αυτά! @orianna εσύ δεν ήσουν με το ουρεοπλασμα;; συγγνώμη αν σε μπερδεύω... θέλω απλά να πω ότι τα πάντα είναι εφικτά!!!!

Κοιτα και γω ειχα κανει προγεννετικο αλλα η γιατρος εδωσε επαναληψη πολλες απο τις εξετασεις γτ πρεπει να γινουν οταν εισαι εγκυος. Να φανταστεις οτι μεσα σε ενα τριμηνο τις εκανα 3 φορες

tpnxp3.png

19 ώρες πρίν, Vila είπε:

Θα προσπαθήσω να το βγάλω όλο φωτογραφία να σου το στείλω.. η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έψαχνα αυτό που λες αλλά μόνο ένα πινακακι σαν διάγραμμα βλέπω που δεν ξέρω τι είναι.

@orianna μου τι υπέροχα νέα!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ! Ο Οκτώβρης πολύ τυχερός μου φαίνεται τελικά! Άντε μια μια να αδειάσει το κάτω πινακακι!!

Ωραία νομίζω πως θα σε βοηθήσουν τα τεστακια. Εμένα με βοηθάνε στο να ξέρω πότε περιμένω να αδιαθετησω.

Στο γιατρό θα πάω τέλος της βδομάδας για υπέρηχο και θα του δείξω και τις εξετάσεις του άντρα μου. Πρός το παρόν παίρνουμε βιταμίνες conception (που είναι και για τους δύο) εδώ και 4 μήνες. Πιο πρίν έπαιρνα φολικό για ένα χρόνο περίπου.

@andrianni μου εγώ είμαι για τέλος του μήνα!!!! Λογικά 30-31/10. Αν και περιμένω να κάνω τα τεστακια μου και τον υπέρηχο για να ξέρω σίγουρα!

Βύθιση κοπέλα μου πιο καλά!

Κορίτσι έχουμε κ οι 2 μεγαλους κύκλους απλα σε περναω λίγο.ούτε εγώ ξέρω σιγουρα ποτε θα κάνω κ αν...θα δουμε...μακαρι να κανουμε τυχερο ζευγαράκι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , MelinaFo είπε:

Θα σας δωσει ο γιατρος στην πρωτη επισκεψη γενικη αιματος,ουρων,αντισωματα ερυθρας & κυτταρομεγαλοιου, τοξοπλασμα, προγεστερονη κτλ ειναι μαζι με τον υπερηχο ο πρωτος ελεγχος

Ασχετο αυτα τα τεστ ωορρηξιας που συζητατε ειναι τα hometest? Δεν το εχω χρησιμοποιησει αυτο το εργαλειο ...

ναι της hometest χρησιμοποιουμε αρκετες!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι της hometest χρησιμοποιουμε αρκετες!

Ευχαριστω @elenakii22 

Μηπως αρχισω να το χρησιμοποιω και να μην επαφιεμαι σε συμπτωματα κ πονακια

tpnxp3.png

πρίν από 35 λεπτά , MelinaFo είπε:

εγω τα εχω κανει ολα αυτα οποτε μονο για υπερηχο θα παω...χαχαχα δεν θα εχει τιποτα να μου δωσει...ναι τα hometest.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...