Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ElektraGr είπε:

Δεν έχω ιδέα κοπέλα μου !! Θα δω τι θα μου πει ο εξωσωματικός :)

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια πήγα για χοριακη. Σε καμία ώρα θα ξέρω.. 

Το δεύτερο τεστ είναι το σημερινό. Έγινε λίγο πιο σκούρα

@ElektraGr σου εύχομαι σύντομα να μας έχεις θετικα και ευχαριστα νέα.

Πολυ καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Kαλημερα κοριτσια ! τι κανετε?  εγω ειχα δει δευτερα σε υπερηχο ωοθηλακιο 18 χιλ κ την Πεμπτη το βραδυ 19,2 χιλ ..

Τεστ ωορηξιας θετικο , ειδα την παρασκευη απογευμα ομως κ το βραδυ . επαφες είχαμε Σαββάτο πρωί και Κυριακή πρωί.. Λετε να το προλαβαμε ? Μαλλον θα παμε για τον αλλον κυκλο .. :( 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Πολυ καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!!!

Και σε σένα ανι μου.. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι τόσο ελάχιστες οι πιθανότητες. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια πήγα για χοριακη. Σε καμία ώρα θα ξέρω.. 

Το δεύτερο τεστ είναι το σημερινό. Έγινε λίγο πιο σκούρα

@ElektraGr σου εύχομαι σύντομα να μας έχεις θετικα και ευχαριστα νέα.

καλα αποτελεσματα!!!!!κ εμενα της hometest δε σκουρυναν πολυ κ ειχα 137 αν θυμαμαι καλα!!

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

Αχ απο το στομα σου!!! Ναι μετα θα χοροπηδαμε στους καναπεδες χιχι

βρε θα βγει το παιδι με hangover!!!!χαχαχα....πρεπει να δεις γελιο που διαβαζαμε αρθρα για το ποτε ξεκιναει να ακουει το μωρο κ ελεγα οτι δεν αντιλαμαβανεται καθαρα τους ηχους κ την μητερα καταλαβαινει κυριως αλλα αν του μιλαει κ καποιος αλλος συχνα συνηθίζει την φωνη του κ γενικα οτι ακουει συχνα οταν γεννηθει δε το τρομαζει(γαβγισματα) κ οπως καταλαβαινεις εχω τον ανδρα μου ολη μερα να μιλαει στο μωρο μπας κ τον συνηθίσει χαχαχχα

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Kαλημερα κοριτσια ! τι κανετε?  εγω ειχα δει δευτερα σε υπερηχο ωοθηλακιο 18 χιλ κ την Πεμπτη το βραδυ 19,2 χιλ ..

Τεστ ωορηξιας θετικο , ειδα την παρασκευη απογευμα ομως κ το βραδυ . επαφες είχαμε Σαββάτο πρωί και Κυριακή πρωί.. Λετε να το προλαβαμε ? Μαλλον θα παμε για τον αλλον κυκλο .. :( 

Ναι μάλλον την προλάβατε.το ωαριο σου μεγάλωνε αργα..

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Θα πάω το απόγευμα για χοριακη!Θα δείξει

Ναι θα δείξει!Να πας σχετικά νωρίς μόλις ανοιγούν για να στα έχει βγάλει.Ρώτα κι όλας για σίγουρα πότε θα είναι έτοιμαα!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ναι θα δείξει!Να πας σχετικά νωρίς μόλις ανοιγούν για να στα έχει βγάλει.Ρώτα κι όλας για σίγουρα πότε θα είναι έτοιμαα!!

18.30 θα πάω 20.00-20.30 μου είπε θα τα έχει βγάλει

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα αποτελεσματα!!!!!κ εμενα της hometest δε σκουρυναν πολυ κ ειχα 137 αν θυμαμαι καλα!!

βρε θα βγει το παιδι με hangover!!!!χαχαχα....πρεπει να δεις γελιο που διαβαζαμε αρθρα για το ποτε ξεκιναει να ακουει το μωρο κ ελεγα οτι δεν αντιλαμαβανεται καθαρα τους ηχους κ την μητερα καταλαβαινει κυριως αλλα αν του μιλαει κ καποιος αλλος συχνα συνηθίζει την φωνη του κ γενικα οτι ακουει συχνα οταν γεννηθει δε το τρομαζει(γαβγισματα) κ οπως καταλαβαινεις εχω τον ανδρα μου ολη μερα να μιλαει στο μωρο μπας κ τον συνηθίσει χαχαχχα

Χαχαχαχ τι πλακα!! Εμας ηδη θα ακουει τα γαβγισματα με το τρελοσκυλο που εχω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Της χοριακής και του υπερήχου σήμερα. Τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες.

@marillia περαστικά. 

@Ani ani λίγο έμεινε. Εδώ είμαστε εμείς δεν μας πρήζεις. Αυτή είναι η δουλειά μας εδώ. Δεν θα μας την στερήσεις. 

@andrianni που είσαι; Σου κάνω για δυάδα τέλη Οκτώβρη; 

@linaa μου ταξιδεύεις για Αθήνα μάλλον. Οπότε μπορείς περιμένουμε τα νέα σου. 

@Farmakotriftena θα δείτε σάκο σημερα, θα σου πει και ο γιατρός. Μην αγχώνεσαι. Έχεις 9 μήνες μπροστά σου να ακούς καρδιά και να βλέπεις μωράκι στον υπέρηχο. 

@orianna όπου να ναι βγαίνει η χοριακή; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Της χοριακής και του υπερήχου σήμερα. Τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες.

@marillia περαστικά. 

@Ani ani λίγο έμεινε. Εδώ είμαστε εμείς δεν μας πρήζεις. Αυτή είναι η δουλειά μας εδώ. Δεν θα μας την στερήσεις. 

@andrianni που είσαι; Σου κάνω για δυάδα τέλη Οκτώβρη; 

@linaa μου ταξιδεύεις για Αθήνα μάλλον. Οπότε μπορείς περιμένουμε τα νέα σου. 

@Farmakotriftena θα δείτε σάκο σημερα, θα σου πει και ο γιατρός. Μην αγχώνεσαι. Έχεις 9 μήνες μπροστά σου να ακούς καρδιά και να βλέπεις μωράκι στον υπέρηχο. 

@orianna όπου να ναι βγαίνει η χοριακή; 

@orianna περινενουμε με αγωνια τς αποτελεσματα

πρίν από 43 λεπτά , ada32 είπε:

εγω πιστευω οτι το προλαβατε απλα καλυτερα θα ηταν να είχατε κ επαφες πριν!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...