Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καλημεραααα κ αχνο να ειναι το τεστ θεωρειται θετικο...

Ναι αυτο θυμάμαι και εγω απο τη μια και μοναδική φορά που εκανα τεστ,  αλλα ειχα μαθει τις οδηγίες απεξω!!!  Αχχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου!!

@ntemiiiiii μου συγχαρητηρια εστω και νωρις φαινεται πως εισαι εγκυος!!! Περιμενουμε και τη χοριακη σου!

@Alekagala τι ομορφη στρογγυλη κοιλιτσα ειναι αυτη!!! Με το καλο κοριτσι μου!

Οι υπολοιπες τι κανετε? Εγω εμαθα χθες πως μια κολλητη μου ειναι κ αυτη εγκυος και πολυ το χαρηκα! Επισης αυτη ειναι η δυσκλη βδομαδα μας των αποτελεσματων!!! Το ξερετε οτι θα σας λεω καθε μερα την αγωνια μου μεχρι μεθαυριο..χιχι! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

:-(:-(:-( λες ε;

Λεω! Τι στεναχωριεσαι; καθε πραγμα στο καιρο του! Μας λες οταν πας!

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

t50hsy.jpg

βλεπετε διαφορα?ποιο φαινεται καλυτερο?

Στο κατω ειναι πιο εντονη η γραμμη!

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ρε κορίτσια μόνο σε μένα κόλλησε και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο; μετά πήγα να μπω στο internet  και άρχισε να χτυπάει ότι έχω κολλήσει ιούς!!!!! Έβαλα μπρος τα antivirus ... Ελπίζω να μη γίνει ζημιά. Μόνο έτσι ανεβάζουμε φωτο;;;

Ουτε εγω τα καταφερα!

• Μου αρέσει 2

@Ani ani

Γι αυτο ειναι αυτα τα φορουμ να μοιραζεσαι την αγωνια σου!  Εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα (30η μερα) αυριο το πιθανοτερο θα παω για υπερηχο να δουμε τι συμβαινει ουφ!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Ani ani

Γι αυτο ειναι αυτα τα φορουμ να μοιραζεσαι την αγωνια σου!  Εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα (30η μερα) αυριο το πιθανοτερο θα παω για υπερηχο να δουμε τι συμβαινει ουφ!

Αντε να δεις κ εσυ κοριτσι μου και να μας πεις!!! Οντως για αυτο ειναι το φορουμ..εσυ ποτε θα πας?

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Αντε να δεις κ εσυ κοριτσι μου και να μας πεις!!! Οντως για αυτο ειναι το φορουμ..εσυ ποτε θα πας?

Αυριο θα παω μιλησα με την γιατρο την μπερδεψα και αυτην. Θα κανουμε εναν υπερηχο θα μας τα δειξει ολα. Οχι τπτ αλλο αλλα χανουμε χρονο δεν εχω κυκλο 

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αυριο θα παω μιλησα με την γιατρο την μπερδεψα και αυτην. Θα κανουμε εναν υπερηχο θα μας τα δειξει ολα. Οχι τπτ αλλο αλλα χανουμε χρονο δεν εχω κυκλο 

Πολυ καλα κανεις να τον ρυθμισεις αμεσα και να ησυχασεις και εσυ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια μου!!

@ntemiiiiii μου συγχαρητηρια εστω και νωρις φαινεται πως εισαι εγκυος!!! Περιμενουμε και τη χοριακη σου!

@Alekagala τι ομορφη στρογγυλη κοιλιτσα ειναι αυτη!!! Με το καλο κοριτσι μου!

Οι υπολοιπες τι κανετε? Εγω εμαθα χθες πως μια κολλητη μου ειναι κ αυτη εγκυος και πολυ το χαρηκα! Επισης αυτη ειναι η δυσκλη βδομαδα μας των αποτελεσματων!!! Το ξερετε οτι θα σας λεω καθε μερα την αγωνια μου μεχρι μεθαυριο..χιχι! 

ολα καλα θα ειναι!!!!!!!αντε να παρετε τα αποτελεσματα για να μπορέσετε να χαλαρωσετε!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

t50hsy.jpg

βλεπετε διαφορα?ποιο φαινεται καλυτερο?

Καλημερα! ειναι θετικά ! ετσι ηταν το δικο μου τη μερα που περιμενα περιοδο....Συγχαρητηρια!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήγα για χοριακη. Σε καμία ώρα θα ξέρω.. 

Το δεύτερο τεστ είναι το σημερινό. Έγινε λίγο πιο σκούρα

@ElektraGr σου εύχομαι σύντομα να μας έχεις θετικα και ευχαριστα νέα.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

On 29/9/2017 at 10:40 ΜΜ, melina92 είπε:

Είναι οι δύο πρώτες φορές ελεύθερης επαφής...αλλά ήδη μετά από δύο μέρες άρχισα να έχω σουβλιές δεξιά και αριστερά χαμηλά στην κοιλιά και από χτες και σήμερα πόνους περιόδου και με πονάει η μέση μ για έναν περίεργο λόγο..πρώτη φορα

Να ρωτήσω κάτι? όταν κάποια είναι εγκυος, συνεχίζει να έχει ωορηξία???

Kαλημερα! Κ εγω τους πρωτους 2 μηνες ενιωθα σουβλιες δεξια αριστερα μετα απο ελευθερες επαφες για 2 - 3 μερες. Ειναι η αντιδραση του οργανισμου στο σπερμα! Μην αγχωνεσαι κ μη ψαχνεις συμπτωματα τοσο νωρις γτ δεν θα καταλαβεις κ απλα θα μπλοκαρεις τον οργανισμο σου ! συμβουλη μου , Χαλαρωσε κ οταν εχεις καθυστερηση κανε τεστ. Εγω εμεινα εγκυος τον μηνα που δεν το περιμενα.. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@aspa80 εμεις 7 εβ ακουσαμε καρδια!

@orianna και δυο θετικοτατα φαινονται!!

@ElektraGr καλη επιτυχια!!!!ευχομαι να εχετε συντομα ευχαριστα αποτελεσματα!!!σε φυσικο κυκλο θα κανεις?

Δεν έχω ιδέα κοπέλα μου !! Θα δω τι θα μου πει ο εξωσωματικός :)

ukSwp3.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

ολα καλα θα ειναι!!!!!!!αντε να παρετε τα αποτελεσματα για να μπορέσετε να χαλαρωσετε!!

Αχ απο το στομα σου!!! Ναι μετα θα χοροπηδαμε στους καναπεδες χιχι

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσια πήγα για χοριακη. Σε καμία ώρα θα ξέρω.. 

Το δεύτερο τεστ είναι το σημερινό. Έγινε λίγο πιο σκούρα

@ElektraGr σου εύχομαι σύντομα να μας έχεις θετικα και ευχαριστα νέα.

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου !! Αναμένουμε και τα επισημα αποτελέσματα :)

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...