Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι τον πρώτο εγω... και ελπίζω να πάνε όλα καλά.  Έχω τρομερό άγχος... ειμαι 5+3. Καρδιά δεν περιμένω να ακούσω αλλά τουλάχιστον να δω σάκο και έμβρυο...

Και εγώ αγχωνόμουνα πολύ στον πρώτο  και το ίδιο αγχωνομαι και για σήμερα...γενικά όλοι οι γιατροί με αγχωνουν αλλά τώρα νομίζω οτι η αγωνία μας είναι δικαιολογημένη!!!Όλα καλά θα πάνε  σε όλες μας !!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@aspa80 καλημερα!! Σήμερα είναι και για τις δυο.μας ο πρώτος υπέρηχος... σωστα; εγώ έχω ραντεβού το βράδυ. Σε μια βδομ και.μερα  εισαι;

@Farmakotriftena μου καλημερα τελικα το χαρτι απο το γιατρο που ειχα παει την παρασκευη λεει οτι ειμαι 5βδομαδων κ 6ημερων

• Μου αρέσει 2

Just now, elenakii22 είπε:

@Farmakotriftena @aspa80 ολα καλα θα πανε κοριτσια!!!!εσείς ασπα πατε να ακούσετε καρδια???εμεις 5+2 ειχαμε δει σακο κ εμβρυικα στοιχεια(κατι να αχνοφαινεται!χαχα)..

Ο γιατρός μου είπε ότι σήμερα θα ακούσουμε καρδιά !!Βέβαια τα κορίτσια εδώ αλλά και κάποιες γνωστές μου μου είπαν ότι ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμη και να μην απογοητευτώ αν δεν ακούσω. 5 εβδομαδων ακριβώς είδε εμβρυικό σακο και λεκιθικό....δεν μου είπε κάτι για έμβρυο..είμαι και πρωτάρα και δεν τα ξέρω καλά!!

Διαφημίσεις

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

@ntemiiiiii δεν εχω καμια τεράστια εμπειρία, αλλα απο οσο ξερω οι οδηγιες των τεστ αυτο λενε!!!  Κανε υπομονή μερικες μερες και επανέλαβε ή κανε χοριακη για σιγουριά 

Καλημεραααα κ αχνο να ειναι το τεστ θεωρειται θετικο...

• Μου αρέσει 2

Ρε κορίτσια μόνο σε μένα κόλλησε και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο; μετά πήγα να μπω στο internet  και άρχισε να χτυπάει ότι έχω κολλήσει ιούς!!!!! Έβαλα μπρος τα antivirus ... Ελπίζω να μη γίνει ζημιά. Μόνο έτσι ανεβάζουμε φωτο;;;

yplDp3.png

πρίν από 34 λεπτά , orianna είπε:

t50hsy.jpg

βλεπετε διαφορα?ποιο φαινεται καλυτερο?

Το μπροστά με την έντονη έντονη γραμμή ένα κλικακι παραπάνω φαίνεται !! Συγχαρητήρια και πάλι :)

ukSwp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου ! Εγώ αδιαθέτησα και πάλι 28η ημέρα ακριβώς 14 ημέρες μετά την ωορηξία !! Λοιπόν για εμένα το φυσιολογικο τελείωσε κορίτσια μου ... Έχουμε ραντεβού με τον εξωσωματικό και την επιτροπή και θέλω να πιστεύω πως τον Νοέμβριο θα κάνουμε πράμα :)

@caramel_83 βάλε με κορίτσι μου στο πινακάκι για 5/6-11-17 ^_^

Αχ κορίτσια δεν σας κρύβω πως είμαι πάρα πολύ αγχωμένη για αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία ... αλλά μέσα μου νιώθω πως θα πάνε όλα καλά και παίρνω δύναμη :)

• Μου αρέσει 6

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Μπράβο ρε κορίτσια! Κάθε μέρα και μια εγγυουλα!!! @ntemiiiiii μου πιστεύω πως είσαι! Αλλιώς δε θα ήταν ούτε αχνό! Πήγαινε για μια χοριακουλα καλύτερα! Και περιμένουμε νούμερο!

@aspa80 και @Farmakotriftena με το καλό να δείτε τον υπέρηχο!!

@ElektraGr κάθε εμπόδιο για καλό! Να σκέφτεσαι θετικά και εύχομαι τον επόμενο μήνα να μας ανακοινώσεις τα όμορφα νέα!! Σε δημόσιο θα την κάνετε?

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Καλημέρα!!! Μπράβο ρε κορίτσια! Κάθε μέρα και μια εγγυουλα!!! @ntemiiiiii μου πιστεύω πως είσαι! Αλλιώς δε θα ήταν ούτε αχνό! Πήγαινε για μια χοριακουλα καλύτερα! Και περιμένουμε νούμερο!

@aspa80 και @Farmakotriftena με το καλό να δείτε τον υπέρηχο!!

@ElektraGr κάθε εμπόδιο για καλό! Να σκέφτεσαι θετικά και εύχομαι τον επόμενο μήνα να μας ανακοινώσεις τα όμορφα νέα!! Σε δημόσιο θα την κάνετε?

@Vila σε κλινική θα πάμε Αθήνα !! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !! Πιο θετικά δεν υπάρχει ... από τώρα σκεφτόμαστε διάφορα με το αντράκι μου ... ΧΧΙΧΙΧΙΧΙ

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Καλημερα!!!

@ntemiiiiii συγχαρητηρια!!! Εχετε βαλθει να μας τρελανεται καθε μερα τελεια νεα!!!! Με το καλο!

@Farmakotriftena @aspa80και γω στις 5w2d αν θυμαμαι καλα ειδαμε σακο που μετρησε διαμετρο και μια κουκιδα δισδιακριτη.

@ElektraGr ευχομαι το 2018 να κρατατε το μπεμπακι σας!

@orianna μια χαρα θετικα μ φαινονται! Εγω ειχα κανει το self clear και με πολυ φως φαινοταν μια σκια εγχρωμη

Αντε να περνουμε σειρα οι υπολοιπες:-D:-D:-D

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

1 hour ago, aspa80 είπε:

Ο γιατρός μου είπε ότι σήμερα θα ακούσουμε καρδιά !!Βέβαια τα κορίτσια εδώ αλλά και κάποιες γνωστές μου μου είπαν ότι ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμη και να μην απογοητευτώ αν δεν ακούσω. 5 εβδομαδων ακριβώς είδε εμβρυικό σακο και λεκιθικό....δεν μου είπε κάτι για έμβρυο..είμαι και πρωτάρα και δεν τα ξέρω καλά!!

εμεις 7εβ ακουσαμε καρδια!!

1 hour ago, orianna είπε:

t50hsy.jpg

βλεπετε διαφορα?ποιο φαινεται καλυτερο?

κ τα δυο φαινονται θετικοτατα!!!!χαχα!!!

πρίν από 22 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ! Εγώ αδιαθέτησα και πάλι 28η ημέρα ακριβώς 14 ημέρες μετά την ωορηξία !! Λοιπόν για εμένα το φυσιολογικο τελείωσε κορίτσια μου ... Έχουμε ραντεβού με τον εξωσωματικό και την επιτροπή και θέλω να πιστεύω πως τον Νοέμβριο θα κάνουμε πράμα :)

@caramel_83 βάλε με κορίτσι μου στο πινακάκι για 5/6-11-17 ^_^

Αχ κορίτσια δεν σας κρύβω πως είμαι πάρα πολύ αγχωμένη για αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία ... αλλά μέσα μου νιώθω πως θα πάνε όλα καλά και παίρνω δύναμη :)

καλη επιτυχια!!!!ευχομαι να εχετε συντομα ευχαριστα αποτελεσματα!!!σε φυσικο κυκλο θα κανεις?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@aspa80 εμεις 7 εβ ακουσαμε καρδια!

@orianna και δυο θετικοτατα φαινονται!!

@ElektraGr καλη επιτυχια!!!!ευχομαι να εχετε συντομα ευχαριστα αποτελεσματα!!!σε φυσικο κυκλο θα κανεις?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...