Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Λέτε βρε κορίτσια;;;;Μήπως βιάστηκα;;; Είναι πολύ άχνη η γραμμή!Κι αν δεν είμαι τελικά και χαρουμε τζάμπα;

Αχ έχε χάρη που δεν μπορώ να ανεβάσω τα δικά μου να τα δεις. Έχω ένα κάθε μέρα. Από πολύ πολυ άχνη γίνεται έντονη  (της hometest) στο predictor  άχνη αλλά καθαρή.  Όπως είσαι τρέχα γι μια χοριακη!!!!! Σε λίγες ώρες θα ξέρεις και νούμερο!!! 

@linaa που εισαι βρε κοριτσι;;;; θα κανεις κι εσύ χοριακη;;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχ έχε χάρη που δεν μπορώ να ανεβάσω τα δικά μου να τα δεις. Έχω ένα κάθε μέρα. Από πολύ πολυ άχνη γίνεται έντονη  (της hometest) στο predictor  άχνη αλλά καθαρή.  Όπως είσαι τρέχα γι μια χοριακη!!!!! Σε λίγες ώρες θα ξέρεις και νούμερο!!! 

@linaa που εισαι βρε κοριτσι;;;; θα κανεις κι εσύ χοριακη;;

Πρέπει να φύγω για δουλειά σε λίγο!!!Βρε λέτε;;;;Θα τρελλαθω!!!

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Πρέπει να φύγω για δουλειά σε λίγο!!!Βρε λέτε;;;;Θα τρελλαθω!!!

αν βγαινει γραμμη εστω και αχνη προφανως εισαι...η περιμενεις και ξανα κανεις αυριο μεθαυριο ενα τεστ η πας για χοριακη...

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

αν βγαινει γραμμη εστω και αχνη προφανως εισαι...η περιμενεις και ξανα κανεις αυριο μεθαυριο ενα τεστ η πας για χοριακη...

Μπορώ να την κάνω και το απόγευμα;

EvgLp2.png

Καλημέρα και από εμένα!! @orianna @linaa συγχαρητήρια για τα θετικά τεστ και απ' ότι υποψιάζομαι έχουμε και τρίτο θετικό @ntemiiiiii !!!Εύχομαι υψηλές χοριακές σε όλες σας!!!Είμαι σίγουρη πια ότι το forum είναι πολύ γουρλίδικο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Πάρε άλλο ένα από φαρμακείο. Αν βρεις το early  ακόμα καλύτερα.  Και πας κάποια στιγμή τουαλέτα στη δουλειά και το κάνεις. Τι ώρα σχολας; 2' υπόθεση είναι στο μικροβιολογικο.  Μια λήψη αίματος σου κάνουν,  φεύγεις και σε κάποιες ώρες σου βγάζουν αποτέλεσμα 

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είναι πολύ άχνη η γραμμή στο τέστ!Αν δεν είσαι είναι τελείως άσπρο ή φαίνεται έστω και λίγο γιατί πάνω εκεί βγαίνει η γραμμή;

το αχνο ειναι θετικο!!!εμενα 3 μερες πριν κ ειχα αρνητικο!!!αν θες πηγαινε 2-3 σελιδες πισω π εχουμε ανεβασει τα τεστ εγκυμοσυνης να δεις!!

@Farmakotriftena εγω μονο απο κινητο μπαινω στο φορουμ...δεν εχω προβλημα με της φωτογραφιες!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@ntemiiiiii δεν εχω καμια τεράστια εμπειρία, αλλα απο οσο ξερω οι οδηγιες των τεστ αυτο λενε!!!  Κανε υπομονή μερικες μερες και επανέλαβε ή κανε χοριακη για σιγουριά 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

@aspa80 καλημερα!! Σήμερα είναι και για τις δυο.μας ο πρώτος υπέρηχος... σωστα; εγώ έχω ραντεβού το βράδυ. Σε μια βδομ και.μερα  εισαι;

Καλημέρα!Δεύτερος υπέρηχος σήμερα..είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα και είδαμε τον σάκο μόνο. Σήμερα είμαι ακριβώς 6w 0d!!Και εγώ στις 20:00  το βράδυ έχω ραντεβού!Τώρα το πρωί έχω καρδιολόγο , μου ζήτησε ενα προληπτικό check up ο γυναικολόγος.Εσύ τώρα θα κάνεις τον πρώτο?

Καλημέρα όμορφες!

@ntemiiiiii κι εγώ νομίζω είναι θετικό. Εμένα που δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος τέσσερα τεστ που έχω κάνει ήταν πάντα λευκά κατάλευκα. Ούτε άχνη γραμμή ούτε τίποτα. Λέω μην ταλαιπωρείσαι με τεστ. Πήγαινε για μια χοριακη. 

Τι γίνεται κορίτσια μου; Το θεματάκι μας βάλθηκε να αυξήσει τον πληθυσμό της χώρας; Μπράβο μας!

@linaa κορίτσι μου πώς είσαι; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλημέρα!Δεύτερος υπέρηχος σήμερα..είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα και είδαμε τον σάκο μόνο. Σήμερα είμαι ακριβώς 6w 0d!!Και εγώ στις 20:00  το βράδυ έχω ραντεβού!Τώρα το πρωί έχω καρδιολόγο , μου ζήτησε ενα προληπτικό check up ο γυναικολόγος.Εσύ τώρα θα κάνεις τον πρώτο?

Ναι τον πρώτο εγω... και ελπίζω να πάνε όλα καλά.  Έχω τρομερό άγχος... ειμαι 5+3. Καρδιά δεν περιμένω να ακούσω αλλά τουλάχιστον να δω σάκο και έμβρυο...

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι τον πρώτο εγω... και ελπίζω να πάνε όλα καλά.  Έχω τρομερό άγχος... ειμαι 5+3. Καρδιά δεν περιμένω να ακούσω αλλά τουλάχιστον να δω σάκο και έμβρυο...

5+3 πηγα και μονο σακο ειδα! Νομιζω ειναι πολυ νωρις να δεις εμβρυο. Μην απογοητευτεις!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...