Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

αυτα ειναι και τα δικα μου αχνα αχνα τεστακια τα οποια συμφωνα με τους δικους μ υπολογισμους γτ ποτε δεν εψαξα ποτε κανω ωορηξια υποτιθεται ηταν 3-4 μερες περιπου  πριν την καθυστερηση..

2czyruw.jpg

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Alekagala είπε:

Κοριτσια μου γλυκα σας καληνυχτίζω νωρις για να τελειώσω με τις δουλειες μου....  Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι γρηγορα να γινεται μπαλοκοιλιτσες! 

10dffc1.png

Γλυκια μου @Alekagala με το καλο να κρατησεις το νεο μελος της οικογενεια σου στα χερακια σου αυριο..ευχομαι ολα να πανε καλα....φιλια πολλα...

Επεξεργάστηκαν by Dimitr@17

2 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Κοριτσια μου γλυκα σας καληνυχτίζω νωρις για να τελειώσω με τις δουλειες μου....  Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι γρηγορα να γινεται μπαλοκοιλιτσες! 

10dffc1.png

Μα ποσο γλυκιά κοιλίτσα!! Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Η Παναγία να σας βοηθήσει και να είναι ανώδυνα. Περιμένουμε τον μπεμπακο με αγωνία! 

XDXPp2.png

4 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

10dffc1.png

Τι ομορφη κοιλιτσα με τοσα ωραια λογακια! Καλη λευτεριά κοριτσι μου που λεγαν και οι παλιες!με το καλο το νεο μελος της οικογενειας!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είναι πολύ άχνη η γραμμή στο τέστ!Αν δεν είσαι είναι τελείως άσπρο ή φαίνεται έστω και λίγο γιατί πάνω εκεί βγαίνει η γραμμή;

Καλημεραααα κανονικά και η αχνη να.ξερεις θετικη ειναι εεεε!!

Αλλιως δεν.βγενει καθολου αποσο.ξερω αλλα.να.σου πουν και τα κοριτσια γνωμη!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είναι πολύ άχνη η γραμμή στο τέστ!Αν δεν είσαι είναι τελείως άσπρο ή φαίνεται έστω και λίγο γιατί πάνω εκεί βγαίνει η γραμμή;

Τι τεστ εκανες??  Το clear blue αν θυμάμαι καλα,  ελεγε πως ακομα κ αχνη γραμμη = θετικο!  Αλλα αν ειχαν περασει ηδη 10 λεπτα και εμφανιζόταν μετά η γραμμή,  το αποτέλεσμα είναι άκυρο 

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τι τεστ εκανες??  Το clear blue αν θυμάμαι καλα,  ελεγε πως ακομα κ αχνη γραμμη = θετικο!  Αλλα αν ειχαν περασει ηδη 10 λεπτα και εμφανιζόταν μετά η γραμμή,  το αποτέλεσμα είναι άκυρο 

Το predictor express έκανα αυτό διαβάζεται στο λεπτό πολύ έντονη η γραμμή του τεστ πολύ αχνή της εγκυμοσύνης.Το διάβασα στην ώρα του.Σε τρεις μέρες περιμένω περίοδο

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Το predictor express έκανα αυτό διαβάζεται στο λεπτό πολύ έντονη η γραμμή του τεστ πολύ αχνή της εγκυμοσύνης.Το διάβασα στην ώρα του.Σε τρεις μέρες περιμένω περίοδο

Επομενως,  μαλλον εδω ειναι το σημείο που θα σου ευχηθω ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!  :):):) Με το καλο!!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Επομενως,  μαλλον εδω ειναι το σημείο που θα σου ευχηθω ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!  :):):) Με το καλο!!!! 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εγκυμοσύνη είναι τελείως άσπρο; γιατί φαίνεται ίσα ίσα!

EvgLp2.png

Just now, ntemiiiiii είπε:

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει εγκυμοσύνη είναι τελείως άσπρο; γιατί φαίνεται ίσα ίσα!

Συγχαρητήρια!!

Δεν ςχει σημασια απο τη στιγμη που βγενει εστω και λιγο ειναι θετικο ημιυν επιφηλακτικη αλλα η ανεμονη το επιβεβαίωσε νομιζ. Μπορεις βα χαρείς!!!

Ρε κορίτσια εγώ γιατί δεν μπορώ από το κινητό να ανεβάσω φωτο;;; μπήκα εκεί που μου είπε η Ελένη αλλά μετά από λίγο μου πετάει ένα "συγχαρητήρια κερδίσατε ένα iPhone " και όχι τίποτε άλλο, αλλά πατάω για να φύγω και εκεί αυτό κολλαει. Ελπίζω να μην κόλλησα κανένα ιό... 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...