Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Νατι μου για κολπικο υπέρηχο παω αύριο και εδω οι απόψεις διίστανται

Ενας κολπικος υπερηχος χωρις ληψη κολπικων υγρων δεν υπαρχει προβλημα!εξαλλου θα δει ωοθηκες μητρα δεν εχει σημασια το σεξ οπως ειπαν τα κοριτσια απλως δεν θυμομουν τι θα εκανες ακριβως.βουρ βουρ!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@orianna μου!!σοκ!! Με το καλοοοο!! Τι τελεία Νέα κορίτσια!!άντε μια μια!!κ Εγώ από κιν είμαι γτ κυνηγάω τον μικρό..Το βρΑδυ θ ανεβάσω Κ τ δικά Μ ν τ Δείτε..Τότε Π αναρωτιόμουν Κ Εγώ αλλα δε μπορούσα ν τ ανεβάσω ν τ Δείτε.. πω πω!!πολύ χαρά!!τέτοια ν χουμε κάθε μέρα!!

Θα ξεκινήσω από τα χαρούμενα!! @orianna μου τι υπέροχα νέα!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ! Ο Οκτώβρης πολύ τυχερός μου φαίνεται τελικά! Άντε μια μια να αδειάσει το κάτω πινακακι!!

@elenakii22Θα προσπαθήσω να το βγάλω όλο το σπερμοδιαγραμμα φωτογραφία να σου το στείλω μήπως καταλάβεις αν το έχει κάπου.. η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έψαχνα αυτό που λες αλλά μόνο ένα πινακακι σαν διάγραμμα βλέπω που δεν ξέρω τι είναι.

@Ungry girl νομίζω πως θα σε βοηθήσουν τα τεστακια. Εμένα με βοηθάνε στο να ξέρω πότε περιμένω να αδιαθετησω.

Στο γιατρό θα πάω τέλος της βδομάδας για υπέρηχο και θα του δείξω και τις εξετάσεις του άντρα μου. Πρός το παρόν παίρνουμε βιταμίνες conception (που είναι και για τους δύο) εδώ και 4 μήνες. Πιο πρίν έπαιρνα φολικό για ένα χρόνο περίπου. Εσείς περνετε βιταμίνες?

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Λοιπόν κορίτσια όποια περιμένει καθυστέρηση τέλος του μήνα, να κάνουμε τη δυάδα που χρειάζεται για να εχουμε θετικό!!!

@andrianni μου εγώ είμαι για τέλος του μήνα!!!! Λογικά 30-31/10. Αν και περιμένω να κάνω τα τεστακια μου και τον υπέρηχο για να ξέρω σίγουρα! Νομίζω πως πακέτο πάει και η @marillia! Βάλτε τα δυνατά σας αγάπες!!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Vila είπε:

Θα ξεκινήσω από τα χαρούμενα!! @orianna μου τι υπέροχα νέα!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ! Ο Οκτώβρης πολύ τυχερός μου φαίνεται τελικά! Άντε μια μια να αδειάσει το κάτω πινακακι!!

@elenakii22Θα προσπαθήσω να το βγάλω όλο το σπερμοδιαγραμμα φωτογραφία να σου το στείλω μήπως καταλάβεις αν το έχει κάπου.. η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έψαχνα αυτό που λες αλλά μόνο ένα πινακακι σαν διάγραμμα βλέπω που δεν ξέρω τι είναι.

@Ungry girl νομίζω πως θα σε βοηθήσουν τα τεστακια. Εμένα με βοηθάνε στο να ξέρω πότε περιμένω να αδιαθετησω.

Στο γιατρό θα πάω τέλος της βδομάδας για υπέρηχο και θα του δείξω και τις εξετάσεις του άντρα μου. Πρός το παρόν παίρνουμε βιταμίνες conception (που είναι και για τους δύο) εδώ και 4 μήνες. Πιο πρίν έπαιρνα φολικό για ένα χρόνο περίπου. Εσείς περνετε βιταμίνες?

@andrianni μου εγώ είμαι για τέλος του μήνα!!!! Λογικά 30-31/10. Αν και περιμένω να κάνω τα τεστακια μου και τον υπέρηχο για να ξέρω σίγουρα! Νομίζω πως πακέτο πάει και η @marillia! Βάλτε τα δυνατά σας αγάπες!!

Οχι δεν.περνώ κατι απο βιταμίνες ισως.μας δωσει αυριο κατι ο γιατρος θα δουμε αν θυμάμαι καλα εγω εσυ και η @marilia ειμαστε μαζι αν δεν.κανω λαθος!!!κορίτσια τα δυνατά σας εεε??

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Λοιπόν κορίτσια όποια περιμένει καθυστέρηση τέλος του μήνα, να κάνουμε τη δυάδα που χρειάζεται για να εχουμε θετικό!!!

Εγώ θα περιμενω τέλος του μήνα (λογικά γύρω στις 31 θα είναι η επόμενη περίοδος, να δούμε τι θα πούνε και τα τεστακια ωορρηξίας). 

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Ωχ μη το δυσκολεύουμε!!! Πού να βρω νησιώτισσα τώρα! Δυαδες ή τετράδες θέλουμε.αν και θυμάμαι κ τριαδα να εχει τύχει!

Εγω είπαμε. Δεν μένω σε νησί αλλά:κατάγομαι από νησί, και μένω κοντά στη θάλασσα (με δεύτερο συνθετικό στο όνομα της περιοχής το -νησί). Νομίζω καλυμμένες είμαστε. Εσύ που μένεις;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Κοριτσια μου γλυκα σας καληνυχτίζω νωρις για να τελειώσω με τις δουλειες μου....  Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι γρηγορα να γινεται μπαλοκοιλιτσες! 

10dffc1.png

με το καλο κοπελα μου!!! Η Παναγια μαζι σου να ειναι!! με εναν πονο!! ευχομαι οτι καλυτερο!! θα σε εχουμε στη σκεψη μας αυριο! περιμενουμε νεα σου!! φιλια πολλαααα!!!

πρίν από 4 λεπτά , Alekagala είπε:

Κοριτσια μου γλυκα σας καληνυχτίζω νωρις για να τελειώσω με τις δουλειες μου....  Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι γρηγορα να γινεται μπαλοκοιλιτσες! 

10dffc1.png

με εναν πονο Αλεκα μου!!!!με το καλο να γεννηθει το μωρο σας!!!θα περιμενουμε μηνυμα σου!!!!ολα θα πανε καλα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

@orianna μου!!σοκ!! Με το καλοοοο!! Τι τελεία Νέα κορίτσια!!άντε μια μια!!κ Εγώ από κιν είμαι γτ κυνηγάω τον μικρό..Το βρΑδυ θ ανεβάσω Κ τ δικά Μ ν τ Δείτε..Τότε Π αναρωτιόμουν Κ Εγώ αλλα δε μπορούσα ν τ ανεβάσω ν τ Δείτε.. πω πω!!πολύ χαρά!!τέτοια ν χουμε κάθε μέρα!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου.. Κ συ με το καλό το μωρακι σου.με ένα πόνο.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 42 λεπτά , Alekagala είπε:

10dffc1.png

με το καλο κοπελα μου!!! Η Παναγια μαζι σου να ειναι!! με εναν πονο!! ευχομαι οτι καλυτερο!! θα σε εχουμε στη σκεψη μας αυριο! περιμενουμε νεα σου!! φιλια πολλαααα!!!

πρίν από 42 λεπτά , Alekagala είπε:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...