Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν ανεβηκε το σχολιο μ ε?

Οτι να ναι. Παντα τετοια νεα να εχουμε σαββατοκυριακο καθυημερινες νυχτα μερα στερια θαλασσα νησι νεες παλιες.Ολες!

@Ungry girl μην χανεις την καλη σου μερα. Ο διακολπικος υπερηχος δεν ειναι τπτ αλλο απο μια εικονα οποτε δεν επηρεαζεται απο την σεξουαλικη επαφη οπως το παπ! 

Ευχαριστώ κορίτσι μιυ ετσι.λενε ολες οπότε θα αρχισω το κυνηγητό!αχαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@orianna @andrianni λοιπον πρεπει στο πινακακι να γραφουμε κ που μενουμε....για να ξερουμε τι περιμενουμε!!!δυαδες η τριάδες παμε..τετεαδα δεν εχει τυχει ακομα νομιζω...

λοιπον ξεκινηστε να λετε ποια ειναι απο που να δουμε πως θα ταιριαξετε ολες !!!δε μπανει κ η olivia που ηταν η 3η με εμενα κ την ανι να μας πει απο που ηταν!

Πειτε του πελαργου να περασει και απο τον βορρα! Θεσσαλονικη χιχιχιχ τον περιμενω!:-D

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 17 λεπτά , andrianni είπε:

Ορίστε;;; Δεν έφυγες απ το νησί;  και εχεις κ αναμονή τέλος του μήνα;

Όχι καλέ σε ένα χρόνο θα φύγουμε! Θα στο χαλάσω λιγάκι αλλά έχω λίγο νωρίτερα αναμονή :) 15-17 του μήνα... 

πρίν από 23 λεπτά , andrianni είπε:

Ωχ μη το δυσκολεύουμε!!! Πού να βρω νησιώτισσα τώρα! Δυαδες ή τετράδες θέλουμε.αν και θυμάμαι κ τριαδα να εχει τύχει!

Εγώ είμαι νησιωτισα!Θα κάνω τεστακι αύριο το πρωί!

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , KarMar84 είπε:

andrianni η @marillia έχει αναμονή τέλος του μήνα νομίζω και είναι από μέρος με θάλασσα, πιάνει;;; Χαχαχα 

χαχαχχαχα!!!Εγώ περιμένω από 26/10-30/10!!Με πιο πιθανό στα τέλη!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Vana87 μπαααα.... δουλεύω 3 εταιρείες.  Το predictor έδειξε καθαρότερη γραμμή με χοριακη μια μέρα μετά το τεστ 36.το clear blue κι αυτό θετικό αλλά το iq την ίδια ημέρα το τη Χοριακη,  αρνητικό και 2 μέρες μετά με χοριακη 122 με πολύ φαντασία διεκρινες τη 2η γραμμή.  

...ισως κάποια δεν τα βουτανε  πολύ στο αντιδραστηριο μάλλον χαχα 

Εγω αυτη τη φορα εκανα μια εβφομαδα πριν κατι ταινιες απο καταστημα με 2 ευρω. Και εδειξαν! 2 ευρω 3 ταινιες το κουτακι!

χαχαχα...μου αρεσει που μπήκαμε ολες συο πνευμα!!!

πρίν από 53 λεπτά , MelinaFo είπε:

Πειτε του πελαργου να περασει και απο τον βορρα! Θεσσαλονικη χιχιχιχ τον περιμενω!:-D

κατι θα κανουμε!!!!!

πρίν από 27 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Είναι προτιμότερο να βάλω το τεστ κάτω από τη ροή των ούρων; ή να το βύθιση; Έχει διαφορά;

βυθιση!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

16 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Vila ειναι λιγο μπερδεμενο το σπερμοδιαγραμμα..σου εχεις τιμες κινητικότητας για ποτε ειναι αυτα?για την πρωτη ωρα?μετα?εμενα ο γυναικολόγος μου το προτελευταίο ειχε συνολικη κινητικοτητα 70% κ το τελευταίο 60% κ βρηκε καλυτερο το τελευταίο γτ επεφτε πιο ομοιόμορφα...υπαρχουν περιπτωσεις που πχ μετα απο 3 ωρες ειναι ολα νεκρα,δε λεω οτι εχετς αυτη τη περιπτωση καμια σχεση απλα λεω γτ δεν εχει μεγαλυτερη ανάλυση το σπερμοδιαγραμμα σας...κ εμενα παντως δε μου φαινεται κακο...αλλα αυτο θα στο πει κ ο γυναικολόγος..δε εχει τυχει να ακουσουμε οτι αν ειναι πολυ ταχυ υπαρχει προβλημα...ανεβαζω φωτο κ το δικο μας για να δεις τι εννοώ για τις ωρες..

95pvkj.jpg

Θα προσπαθήσω να το βγάλω όλο φωτογραφία να σου το στείλω.. η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το έψαχνα αυτό που λες αλλά μόνο ένα πινακακι σαν διάγραμμα βλέπω που δεν ξέρω τι είναι.

11 ώρες πρίν, orianna είπε:

καλημερα κοριτσιαααα μου!!!!!τι κανετε? μια υπεροχη  κυριακη να εχουμε...

ειχαμε εγκυουλα χτες ε? 

ε εχουμε και σημερα αλλη μια...το μαθατε??

οχι δεν το μαθατε γτ τωρα θα σας το πω...ειμαι εγκυος!!!!!!!

χαχχαχαχα

@orianna μου τι υπέροχα νέα!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!! Χάρηκα πάρα πολύ! Ο Οκτώβρης πολύ τυχερός μου φαίνεται τελικά! Άντε μια μια να αδειάσει το κάτω πινακακι!!

11 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Εγω ψιλο καταλαβενω στο περιπου θελω να.πω τις 2/3 μερες εχω υγρά..αλλα εχω παρει.κ εγω 3 μηνες τεστακια..

Εγω να σου πω εχω κλείσει αυριο ραντεβού για υπέρηχο και παράλληλα κανω και τα τεστακια για.να δω..

Ο γιατρος σου τι σου ειπαι σαν.επομενο βημα σου έδωσε κατι απο χαπια βιταμίνες τετοια???

Ωραία νομίζω πως θα σε βοηθήσουν τα τεστακια. Εμένα με βοηθάνε στο να ξέρω πότε περιμένω να αδιαθετησω.

Στο γιατρό θα πάω τέλος της βδομάδας για υπέρηχο και θα του δείξω και τις εξετάσεις του άντρα μου. Πρός το παρόν παίρνουμε βιταμίνες conception (που είναι και για τους δύο) εδώ και 4 μήνες. Πιο πρίν έπαιρνα φολικό για ένα χρόνο περίπου.

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Λοιπόν κορίτσια όποια περιμένει καθυστέρηση τέλος του μήνα, να κάνουμε τη δυάδα που χρειάζεται για να εχουμε θετικό!!!

@andrianni μου εγώ είμαι για τέλος του μήνα!!!! Λογικά 30-31/10. Αν και περιμένω να κάνω τα τεστακια μου και τον υπέρηχο για να ξέρω σίγουρα!

πρίν από 33 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Είναι προτιμότερο να βάλω το τεστ κάτω από τη ροή των ούρων; ή να το βύθιση; Έχει διαφορά;

Βύθιση κοπέλα μου πιο καλά!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...