Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

@caramel_83 ναι ήρθε επιτέλους η άτιμη σήμερα το πρωί... Περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό την Δευτέρα, καλά αποτελέσματα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

38 minutes ago, KarMar84 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

@caramel_83 ναι ήρθε επιτέλους η άτιμη σήμερα το πρωί... Περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό την Δευτέρα, καλά αποτελέσματα!!

τουλαχιστον ηρθε να ηρεμησεις και να ξεκινησεις νεα προσπαθεια ;)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! @caramel_83 κάτι θα σημαίνει αυτό κ ο γιατρός θα ξέρει κ θα σου πει για την θεραπεία.τουλάχιστον έχεις ένδειξη για να το κοιτάξεις.βάλε με κ μενα στο τέλος στο πινακάκι χωρίς ημερομηνία γιατί είναι άγνωστο... @Papaki@  πώς είσαι; σε σκέφτομαι... @Wannabemommy 27 γιατι λες απ το μηδεν; μην απογοητευεσαι.εισαι στην αρχη ακόμα.θελει παρακολουθηση η αστατη περιοδος αλλά κάποια στιγμή θα βρεθεί η γονιμη. Φιλάκια στις υπόλοιπες...

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

3. gianna81 14/3/2017!!!

4. maria dimitris 23/3/2017!!!

5. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

6. elenaki22 1/4/2017!!!

7. KarMar84 3-5/4/2017!!!

8. Olivia3 12/4/2017!!!

9. caramel_83  16-17/4/2017!!!

10. λουπιτα 20/4/2017!!!

11. giota@ 21/4/2017!!!

12. Vila 8/5/2017!!!

13. Wannabemommy....

14. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

33 minutes ago, andrianni είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @caramel_83 κάτι θα σημαίνει αυτό κ ο γιατρός θα ξέρει κ θα σου πει για την θεραπεία.τουλάχιστον έχεις ένδειξη για να το κοιτάξεις.βάλε με κ μενα στο τέλος στο πινακάκι χωρίς ημερομηνία γιατί είναι άγνωστο... @Papaki@  πώς είσαι; σε σκέφτομαι... @Wannabemommy 27 γιατι λες απ το μηδεν; μην απογοητευεσαι.εισαι στην αρχη ακόμα.θελει παρακολουθηση η αστατη περιοδος αλλά κάποια στιγμή θα βρεθεί η γονιμη. Φιλάκια στις υπόλοιπες...

κοπελα μου σε εβαλα, εσυ γιατι δεν ξερεις ποτε περιμενεις?συγνωμη αν εχεις πει αλλα ειμαστε πολλες και καπου μπερδευομαι :?

Κορίτσια μου καλημέρα  ο μπαμπάς μου πάει πολύ καλύτερα αύριο μάλλον θα βγούμε….. Σήμερα αδιαφετισα άρα τα καφέ υγρά που είχα ήταν περίοδος τον προηγούμενο μήνα τώρα να με βάλεις στο πινακάκι 8μαιου @caramel_83  ελπίζω από δευτέρα να ξανα είμαι δυναμικά μαζί σας !!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

5. elenaki22 1/4/2017!!!

6. KarMar84 3-5/4/2017!!!

7. Olivia3 12/4/2017!!!

8. caramel_83  16-17/4/2017!!!

9. λουπιτα 20/4/2017!!!

10. giota@ 21/4/2017!!!

11. Vila 8/5/2017!!!

12. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

13. Wannabemommy....

14. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@caramel_83 δεν έχω καθόλου σταθερο κύκλο.ποτέ μα ποτέ.μπορει 50 μπορει παραπάνω μπορει 35 μέρες.τώρα είμαι 16η μέρα κ με παρακολουθεί ο γιατρος με υπερηχο τους τελευταίους μήνες.οπότε μόνο αν δει ωορηξία ξέρω οτι θα περιμένω σε 14 μέρες. Θα δουμε κ αυτο το μήνα αν κάνω μήπως απο τον επόμενο πάρω χάπι ωορηξίας.οπως καταλαβαίνεις πολυκυστικές.ποιες άλλες είναι στην ίδια κατάσταση; μήπως κάποια εγκυούλα τα έχει περάσει για να μας δώσει καμια συμβουλή;

@caramel_83 τπτ εγω ακομα..εχω λιγα υγρα παραπανω απο χθες προχθες δε θυμαμαι αλλα ακομα περιμενω..ελπιζω μεσα στη βδομαδα να ερθει..ααλλιως πρεπει να παω στο γιατρο αλλα λεω μετα το πασχα..

κοιταξε να δεις γνωμη μου ειναι να μην το αφησεις..αν δλδ δεν βλεπει κατι καλο θα ηταν να το δεις λαμπαροσκοπηκα για να εισαι σιγουρη...να σε ρωτησω κατι?τραβηγμενο απλα επειδη κοιταμε ολα τα πραγματα γιαυτο ειπα να σε ρωτησω.υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια εξωμητρια κυηση?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@caramel_83 Μου δεν μπορω να καταλάβω το γιατί τόσο αίμα μήπως την προηγούμενη φορά είχες λίγο και ήρθε τώρα όλο μαζεμένο? Σίγουρα όμως ο γιατρός θα σου πει μην ανησυχίες πάντως με το καλό να μην είναι τίποτα και απλα να έτυχε θα μας πεις την δεύτερα 

Ελενακι μου ευχαριστώ πολύ τελικά σήμερα ξεκινήσαμε να της κάνουμε μάσκα να την βοηθήσει ελπίζω σύντομα να της περασει

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

8 hours ago, elenakii22 είπε:

@caramel_83 τπτ εγω ακομα..εχω λιγα υγρα παραπανω απο χθες προχθες δε θυμαμαι αλλα ακομα περιμενω..ελπιζω μεσα στη βδομαδα να ερθει..ααλλιως πρεπει να παω στο γιατρο αλλα λεω μετα το πασχα..

κοιταξε να δεις γνωμη μου ειναι να μην το αφησεις..αν δλδ δεν βλεπει κατι καλο θα ηταν να το δεις λαμπαροσκοπηκα για να εισαι σιγουρη...να σε ρωτησω κατι?τραβηγμενο απλα επειδη κοιταμε ολα τα πραγματα γιαυτο ειπα να σε ρωτησω.υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια εξωμητρια κυηση?

δεν θα εδειχνε θετικο το τεστ ομως?:?

Διαφημίσεις

καλημερα,πως ειστε σημερα? εγω δεν εχω καθολου διαθεση, συνεχιζω 17 μερα με πολυ αιμα, ελπιζω αυριο να δει τι εχω, γιατι να πω την αληθεια μου γιατρος δεν ειμαι αλλα δνε μπορω να δεχτω αυτο τον 1,5 χρονο αυτο που γινεται  οτι ειναι απο τις πολυκυστικες τις οποιες δεν ειχα απο παντα:unsure:

36 minutes ago, caramel_83 είπε:

καλημερα,πως ειστε σημερα? εγω δεν εχω καθολου διαθεση, συνεχιζω 17 μερα με πολυ αιμα, ελπιζω αυριο να δει τι εχω, γιατι να πω την αληθεια μου γιατρος δεν ειμαι αλλα δνε μπορω να δεχτω αυτο τον 1,5 χρονο αυτο που γινεται  οτι ειναι απο τις πολυκυστικες τις οποιες δεν ειχα απο παντα:unsure:

κοιταξε να δεις οτι πρεπει να το ψαξεις πρεπει..ας μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα..κατσε να δουμε τι θα σου πει κ βλεπουμε μετα!μη στενοχωριεσαι προκαταβολικα...εγω στα ιδια ειμαι..καμια αλλαγη..

3 minutes ago, elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις οτι πρεπει να το ψαξεις πρεπει..ας μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα..κατσε να δουμε τι θα σου πει κ βλεπουμε μετα!μη στενοχωριεσαι προκαταβολικα...εγω στα ιδια ειμαι..καμια αλλαγη..

εχεις δικιο ρε κοριτσι μου απλα εχω κουραστει :(

εσυ τι θα κανεις με το δικο σου θεμα?

5 minutes ago, caramel_83 είπε:

εχεις δικιο ρε κοριτσι μου απλα εχω κουραστει :(

εσυ τι θα κανεις με το δικο σου θεμα?

λογικο ειναι να εχεις κουραστει!σε λιγες μερες θα σου ακριβως τι πρεπει να κανεις!οποτε προσπαθησε να μην κανεις υποθεσεις!μπορει να ειναι κατι μπορει κ τπτ!υπομονη!

εγω λεω να ρωτησω τον ενδοκρινολογο πρωτα τι γνωμη εχει για τα serpafar και αν μπορω να τα παρω,αν μου πει ναι θα παω στο γυναικολογο να τα ξεκινήσουμε με παρακολουθηση..να δει κ τον χαμενο κυκλο μου που ειναι!που χαθηκε!ολο λεω ερχεται κ τπτ....εχω αυξημενα υγρα τις τελευταιες μερες..ειναι κ ελαφρως καφετι οποτε θελω να πιστευω σμρ αυριο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...