Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε φοβάμαι.μηπως επηρεάζει στην εξεταση!!

Και.ελεγα.να.περιμενω μερικες ωρες!!!!

Ξερω πως αν ειναι να κανεις και τεστ παπ θελει μια αποχη 2 ημερων απο το σεξ.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Λοιπόν κορίτσια όποια περιμένει καθυστέρηση τέλος του μήνα, να κάνουμε τη δυάδα που χρειάζεται για να εχουμε θετικό!!!

χαχαχαχαχ καλοοοοο

1 hour ago, Nati85 είπε:

Πολυ χαιρομαι κοριτσια @linaa @orianna σας ευχομαι τα καλυτερα απο δω και περα με το καλο να δειτε τα σπορακια σας και να ακουσετε καρδουλα!

ευχαριστω πολυ νατι μου...και σε σενα συντομα για το δευτερο..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν θα κάνει τεστ παπ όμως! Αρα δε χρειαζεται! Εμένα κανένας γιατρος δε μου εχει πει όχι επαφη πριν τον υπέρηχο (κ κάνω 2 την εβδομάδα!)κ κολπικό να της πάρει ηια εξέταση πάλι δε χρειαζεται αποχη.σωστα;

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

Τι τέλεια νέα έχουμε!!! Αν κ δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε συγχαρητηρια linaa κ orianna! Νομιζω είχατε μπει κ μαζί στο φόρουμ γιατί σας μπέρδευα στην αρχή! Πώς νιώθετε; δεν είναι απίστευτο συναίσθημα; @orianna είχες αρκετές ενδείξεις! Εσύ @linaa θυμάμαι που ήσουν χαλαρή κ έλεγες οτι δεν είχες συμπτώματα! Αχ μικραίνει επιτέλους το δεύτερο πινακάκι γιατι με αγχώνει οταν είναι μεγαλύτερο από το πάνω!

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...αντε τελος του μηνα να εχουμε και τα δικα σου θετικα.. δεν θυμαμαι ποτε εχει μπει η λινα αλλα ειχα την αισθηση οτι προσπαθουσε περισσοτερο καιρο απο μενα...εγω δεν το εχω πιστεψει ακομα...και ο αντρας μου με εχει στο οπα οπα...χαχαχα 

ειχα ενδειξεις ισως αλλα μετα απο τον προηγουμενο μηνα δεν ηθελα να ασχολειθω πολυ με συμπτωματα..αν δεν ηταν το θετικο της λινας μαλλον θα περιμενα καθυστερηση...

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν θα κάνει τεστ παπ όμως! Αρα δε χρειαζεται! Εμένα κανένας γιατρος δε μου εχει πει όχι επαφη πριν τον υπέρηχο (κ κάνω 2 την εβδομάδα!)κ κολπικό να της πάρει ηια εξέταση πάλι δε χρειαζεται αποχη.σωστα;

Εγω ξερω καλο ειναι ακομα και για κολπικη καλλιεργεια να απεχει για 2 μερες εστω και μια.για απλο υπερηχο οχι δεν υπαρχει προβλημα φυσικα αλλα αν εχει να κανει παπ και καλλιεργεια δεν συμφωνω να εχει επαφη σημερα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου...αντε τελος του μηνα να εχουμε και τα δικα σου θετικα.. δεν θυμαμαι ποτε εχει μπει η λινα αλλα ειχα την αισθηση οτι προσπαθουσε περισσοτερο καιρο απο μενα...εγω δεν το εχω πιστεψει ακομα...και ο αντρας μου με εχει στο οπα οπα...χαχαχα 

ειχα ενδειξεις ισως αλλα μετα απο τον προηγουμενο μηνα δεν ηθελα να ασχολειθω πολυ με συμπτωματα..αν δεν ηταν το θετικο της λινας μαλλον θα περιμενα καθυστερηση...

Μακάρι να δω θετικό κ μετα ας τρελαθώ!!! Αυτό το συναισθημα είναι όνειρο! Κ να μη μπορεις να το πιστεψεις ε; αλλά κ αυτό με το σκύλο πρεπει να σε έβαλε σε σκεψεις! Πρεπει να ισχύει αλλά δεν το είχα ξαναακούσει (αυτό με το σκύλο εννοω)!οι πόνοι περιόδου ήταν διαφορετικοί;

Ίσως σας μπέρδευα κ από τις γνωσεις σας!!!

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω ξερω καλο ειναι ακομα και για κολπικη καλλιεργεια να απεχει για 2 μερες εστω και μια.για απλο υπερηχο οχι δεν υπαρχει προβλημα φυσικα αλλα αν εχει να κανει παπ και καλλιεργεια δεν συμφωνω να εχει επαφη σημερα.

Για τον υπέρηχο σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα.εγω στο κολπικό κ τις 2 φορές 1 μέρα αποχή είχα.δε με ειχε ρωτήσει καν όμως η γιατρός κ δεν το ειχα αναφερει.απλά είχε τυχει να μην εχουμε επαφη την προηγουμενη.

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Μακάρι να δω θετικό κ μετα ας τρελαθώ!!! Αυτό το συναισθημα είναι όνειρο! Κ να μη μπορεις να το πιστεψεις ε; αλλά κ αυτό με το σκύλο πρεπει να σε έβαλε σε σκεψεις! Πρεπει να ισχύει αλλά δεν το είχα ξαναακούσει (αυτό με το σκύλο εννοω)!οι πόνοι περιόδου ήταν διαφορετικοί;

Ίσως σας μπέρδευα κ από τις γνωσεις σας!!!

οχι  οι πονοι περιοδου ειναι ιδιοι...εμενα ειναι κατα διαστηματα οχι συνεχομενα αλλα δυνατοι οπως την μερα που μου ερχεται περιοδος..απλα στην περιοδο ειναι πολυ πολυ συχνοι και παιρνω παυσιπονο..κραμπες στη μητρα..

με εβαλε σε σκεψεις γιατι πρωτη φορα το κανουν...συνηθως με γλειφουν και πηδανε πανω μου...αλλα ηταν σαν να με μυριζαν πρωτ φορα..σαν να ημουν αλλη..το ειπα στον αντρα μου και μου λεει μηπως πατησες τιποτα σκατ@πουθενα κ μυριζαν αλλο ζωο?χαχαχαχαχ του λεω στο χερι με μυριζανε...μετα δεν προλαβα να ασχολειθω ηρθε το θετικο της λινας... ισως υποσυνείδητα ολα αυτα να με εκαναν να κανω τεστ και η λινα να ηταν η αφορμη.. 

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

δεν εχει παπ νατι μου..εχει κανει παπ... και καλλιεργεια μπορει να κανει σε μικροβιολογικο οποιαδηποτε μερα..να την κανει υπερυχο να την γραψει εξετασεις και να μιλησουνε εχει...

16lwq3n.jpg

βλεπετε ποσο αχνες ειναι? @elenakii22 εχω ελπιδες λες?

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

Είναι ροζ απαλό, άρα είσαι! Επειδή έχω δει κ γραμμή εξάτμισης και ήταν γκρι απαλό...

@Alekagala αυτό με το ασπράδι δεν το εχω δοκιμάσει κ ούτε προκειται! Βαλε τα υπολοιπα...μια χαρά θα είναι! Κ εννοείται πως θα βαφτείς ε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , andrianni είπε:

Λοιπόν κορίτσια όποια περιμένει καθυστέρηση τέλος του μήνα, να κάνουμε τη δυάδα που χρειάζεται για να εχουμε θετικό!!!

χαχαχαχα...δυο δυο απο δω κ μπρος!!!!

1sdwxw.jpg

@orianna ελπιζω να σε καλυψα!!!!

και το 2ο θετικο ειναι να ξερεις απλα αχνοφαινεται!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 56 λεπτά , orianna είπε:

υπηρχε καποια εδω μεσα οταν μας ρωτησες που σου ειπε οτι υπαρχει προβλημα να κανεις σεξ πριν το γιατρο?ολες σου ειπαμε οτι δεν πειραζει σε τιποτα..γτ μας ρωτας ρε κοριτσι αφου ποτε δεν κανεις αυτα που σου λεμε? κανε σεξ ΑΦΟΒΑ..αντε γιατι θα τον χασεις και αυτον τον μηνα..

Οστς ένταξη λοιπων.καλα λες με.τους φοβουε.μου θα.μηνω στο.Τέλος όντως θα εκμεταλευτω τη μερα.δέοντος!!

πρίν από 53 λεπτά , andrianni είπε:

@Ungry girl έχει απόλυτο δίκιο η @orianna. Οι προηγούμενες μέρες είναι κ οι πιο γόνιμες.κ εγώ παω αυριο για υπέρηχο κ θα έχουμε κ σήμερα επαφή!

Αααχχ εχω ενα ανχος αλλα.οκ δεν θα το αφησω να.με καταβάλει απλα λεω μην παει χαμενη η μερα αφου ειδα θετικο

Ελα ρε συ τρελανε μας!!!!!!!

Μιση μερα δεν μπηκα και τα νεα υπεροχα!!!! @orianna θετικοτατα τα τεστακια σου

Παμε για φουσκωμα!!!! Με το καλο. Καλα αυτο με τα σκυλια ειναι επιβεβαιωμενο!!! Εισαι κ συ σε κανα νησακι??? Οπως η @linaa ??? Να παμε για μετακομιση!

@melina92 μην μασας στον επομενο κυκλο!

tpnxp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Nati85 είπε:

Οχι δεν.θα.κανω παπ για το παπ το ξερω πως θελει αποχη αλλα επιδη δεν ξερω πως πραγματοποιείτε ο υπέρηχος δεν γίνεται μαλλον.με την ιδια διαδικασία κοριτσια είμαι ασχετη επι του θέματος δεν εχω κάνει ποτε τιποτα εκτος απο παπ

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ελα ρε συ τρελανε μας!!!!!!!

Μιση μερα δεν μπηκα και τα νεα υπεροχα!!!! @orianna θετικοτατα τα τεστακια σου

Παμε για φουσκωμα!!!! Με το καλο. Καλα αυτο με τα σκυλια ειναι επιβεβαιωμενο!!! Εισαι κ συ σε κανα νησακι??? Οπως η @linaa ??? Να παμε για μετακομιση!

@melina92 μην μασας στον επομενο κυκλο!

κοιταξε να δεις η Λινα ειναι νησιωτισα η οριανα δε θυμαμαι...αν ειναι στεριανη τοτε για το τέλειο αποτελεσμα θελουμε μια νησιωτισσα κ μια στεριανη!εγω απο νησι η ανι απο αθηνα κ ειμαστε μαζι...μηπως θελουμε μια κ μια τελικα???

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...