Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

@orianna συγχαρητήρια!!! Έκανες τεστακι πριν την αναμενόμενη περίοδο;

@melina92  δεν πειράζει κορίτσι μου!Την επόμενη φορά!Σε μπέρδεψαν τα συμπτώματα;

Με μπέρδεψαν απίστευτα τα συμπτώματα... Δεν ξανά ασχολούμαι με τα συμπτώματα...είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο...

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Melina μου μην απογοητευεσαι!!ξεκιναει νεος κυκλος νεες προσπαθειες!!!

Ναι εννοείτε αυτό! Εξάλλου πρώτη φορα προσπαθήσαμε ελεύθερα, και μάλιστα μόνο 2 φορές.. Οπότε αν δεν ήταν τελικά και οι γόνιμες λογικό να μην έμεινα! Και δεν πιάνεις και με την πρώτη! 

Λοιπωννν!!!

Σε αυτο το κυριακάτικο χαρουμενο.κλήμα ήρθα να.εκφρασω σημερα κάποιες ισως βλακώδης απορίες!!!

Εκανα και αυτη τη φορα τεστ ωορρηξίας!!

Ξεκινησα απο την 8η μερα με αρνητικα μεχρη και σημερα 12η.μερα που.μου εμφανίστηκε η βλαμενη αχνη αλλα εντονη γραμμή (θετικο ισως!)

Επαφες δεν ειχα.μεχρη στιγμής μιας και αυριο πρωι πρωι εχω ραντεβου για υπέρηχο προλαβαίνω αυριο για επαφη???

Το ωαριακι παιζει να.μείνει μεχρη αύριο βραδυ η  παω για τον αλλο μηνα??

Θετικο σιμενει πως θα γυνει η ωορρηξία μετα.απο δυο.ημέρες????

Αυτα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Ungry girl είπε:

Λοιπωννν!!!

Σε αυτο το κυριακάτικο χαρουμενο.κλήμα ήρθα να.εκφρασω σημερα κάποιες ισως βλακώδης απορίες!!!

Εκανα και αυτη τη φορα τεστ ωορρηξίας!!

Ξεκινησα απο την 8η μερα με αρνητικα μεχρη και σημερα 12η.μερα που.μου εμφανίστηκε η βλαμενη αχνη αλλα εντονη γραμμή (θετικο ισως!)

Επαφες δεν ειχα.μεχρη στιγμής μιας και αυριο πρωι πρωι εχω ραντεβου για υπέρηχο προλαβαίνω αυριο για επαφη???

Το ωαριακι παιζει να.μείνει μεχρη αύριο βραδυ η  παω για τον αλλο μηνα??

Θετικο σιμενει πως θα γυνει η ωορρηξία μετα.απο δυο.ημέρες????

Αυτα!!

γιατι δεν κανεις σημερα ρε κοριτσι επαφη αφου εχεις θετικο?γτ να περιμενεις για αυριο?

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

γιατι δεν κανεις σημερα ρε κοριτσι επαφη αφου εχεις θετικο?γτ να περιμενεις για αυριο?

Ε φοβάμαι.μηπως επηρεάζει στην εξεταση!!

Και.ελεγα.να.περιμενω μερικες ωρες!!!!

Για να βοηθήστε λιγο να κανω καμια μάσκα στο προσωπο αποτελεσματική!!!!  Βρηκα με γιαουρτι, μελι, λεμόνι, ασπράδι λετε ναναι καλη??? 

Μαλλι παντως και φρύδι ειναι ετοιμο!!!!  Το βραδάκι φουλ ξυρισμα και πασαλιμα με τις bodycream μου και γιαυτο λεω να κανω και κατι για το προσωπο..... 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε φοβάμαι.μηπως επηρεάζει στην εξεταση!!

Και.ελεγα.να.περιμενω μερικες ωρες!!!!

υπηρχε καποια εδω μεσα οταν μας ρωτησες που σου ειπε οτι υπαρχει προβλημα να κανεις σεξ πριν το γιατρο?ολες σου ειπαμε οτι δεν πειραζει σε τιποτα..γτ μας ρωτας ρε κοριτσι αφου ποτε δεν κανεις αυτα που σου λεμε? κανε σεξ ΑΦΟΒΑ..αντε γιατι θα τον χασεις και αυτον τον μηνα..

• Μου αρέσει 4

6penp2.png

Τι τέλεια νέα έχουμε!!! Αν κ δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε συγχαρητηρια linaa κ orianna! Νομιζω είχατε μπει κ μαζί στο φόρουμ γιατί σας μπέρδευα στην αρχή! Πώς νιώθετε; δεν είναι απίστευτο συναίσθημα; @orianna είχες αρκετές ενδείξεις! Εσύ @linaa θυμάμαι που ήσουν χαλαρή κ έλεγες οτι δεν είχες συμπτώματα! Αχ μικραίνει επιτέλους το δεύτερο πινακάκι γιατι με αγχώνει οταν είναι μεγαλύτερο από το πάνω!

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

Χαχαχα εσείς ήσασταν κ πιο αλανια.. Κάνατε κ 2 φορές τη μέρα θυμάμαι...

χαχαχαχα...το καψαμε εμεις!!!χαχα

πρίν από 58 λεπτά , melina92 είπε:

Με μπέρδεψαν απίστευτα τα συμπτώματα... Δεν ξανά ασχολούμαι με τα συμπτώματα...είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο...

Ναι εννοείτε αυτό! Εξάλλου πρώτη φορα προσπαθήσαμε ελεύθερα, και μάλιστα μόνο 2 φορές.. Οπότε αν δεν ήταν τελικά και οι γόνιμες λογικό να μην έμεινα! Και δεν πιάνεις και με την πρώτη! 

οτι δε πιανεις με την πρωτη το ξερουμε ολες εδω!χαχα!κ εμεις 1.5χρονο προσπαθουσαμε!!!κ πρωτη φορα κ σε μερες μη γονιμες ειναι σαν να μην ξεκινησατε ακομα!!οποτε μια χαρα δεν εχεις λογο να απογοητευτείς!ξεκινηστε χαλαρα οπως οι περισσοτερες κ αν δειτε οτι περνανε κάποιοι μηνες(ευχομαι να μην περασουν)ξεκινηστε πιο συστηματικα για να ειστε σιγουροι οτι θα πετυχετε τις μερες!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Alekagala είπε:

Για να βοηθήστε λιγο να κανω καμια μάσκα στο προσωπο αποτελεσματική!!!!  Βρηκα με γιαουρτι, μελι, λεμόνι, ασπράδι λετε ναναι καλη??? 

Μαλλι παντως και φρύδι ειναι ετοιμο!!!!  Το βραδάκι φουλ ξυρισμα και πασαλιμα με τις bodycream μου και γιαυτο λεω να κανω και κατι για το προσωπο..... 

Ξέρω από πολλές πηγές ότι το ασπραδι είναι από τις καλύτερες επιλογές για "φυσική" μάσκα!! 

Με το καλό αύριο, με έναν πόνο!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...