Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Λοιπον τα πονακια στην αρχη ειναι φυσιολογικοτατα αρκει να ειναι ανεκτά.... Ειναι δηλαδη σαν τους πόνους περιόδου.... Περιπου μεχρι το 4ο θα τα εχετε αυτα....  Μετα θα ειστε και άνετες και με ανεβασμένη διαθεση!!!  Αν οι πόνοι ομως ειναι έντονοι πρεπει να ενημερώσετε το γιατρο η για να παρετε μαγνήσιο η προγεστερονη....  Η κούραση επιβαρύνει τους πόνους οπως και η ορθοστασία και γινονται πιο έντονοι.... Οσο μπορείτε ξεκουραστείτε μεχρι να πιαστεί καλα ο σποτος 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, caramel_83 είπε:

δηλαδη δεν ειχες καποιο τοοοσο εντονο συμπτωμα

@Alekagala εισαι ετοιμη για αυριο???

Όχι τίποτα φοβερό.δεν είχε ούτε η Λίνα κ λέω δεν κάνω κ γω ένα. Έτσι για χαβαλέ. Επαθα σοκ όταν είδα γραμμή. Ευτυχώς ήταν η φιλενάδα μου η @alina80 και το είπα κάπου γτ θα εσκαγα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Όχι τίποτα φοβερό.δεν είχε ούτε η Λίνα κ λέω δεν κάνω κ γω ένα. Έτσι για χαβαλέ. Επαθα σοκ όταν είδα γραμμή. Ευτυχώς ήταν η φιλενάδα μου η @alina80 και το είπα κάπου γτ θα εσκαγα

ειχατε πολλες επαφες αυτο τον μηνα? για να δουμε γενικα τι γινεται ;)

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Φιλενάδουλα μου γλυκιά! Τέτοια χαρά που μου έδωσες! 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Alekagala είπε:

Λοιπον τα πονακια στην αρχη ειναι φυσιολογικοτατα αρκει να ειναι ανεκτά.... Ειναι δηλαδη σαν τους πόνους περιόδου.... Περιπου μεχρι το 4ο θα τα εχετε αυτα....  Μετα θα ειστε και άνετες και με ανεβασμένη διαθεση!!!  Αν οι πόνοι ομως ειναι έντονοι πρεπει να ενημερώσετε το γιατρο η για να παρετε μαγνήσιο η προγεστερονη....  Η κούραση επιβαρύνει τους πόνους οπως και η ορθοστασία και γινονται πιο έντονοι.... Οσο μπορείτε ξεκουραστείτε μεχρι να πιαστεί καλα ο σποτος 

Κορίτσι μου με 

πρίν από 27 λεπτά , caramel_83 είπε:

@orianna @alina80 κοριτσια εσεις γνωριζεστε εκτος φορουμ?

Δεν γνωριζόμαστε ακόμα... Αλλά ήταν καρμικη η σχέση μας...

1 hour ago, Alekagala είπε:

Με το καλό κορίτσι μου για το ραντεβού με το μωρακι σου αύριο.. Όλα καλά να πάνε...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Predictor early! Εμένα μου έδειξε από πολύ νωρίς 

Δεν το βρήκα! Βρήκα το predictor express!θα δείξει;να το κάνω αύριο με πρωινά ούρα;

EvgLp2.png

πρίν από 23 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Δεν το βρήκα! Βρήκα το predictor express!θα δείξει;να το κάνω αύριο με πρωινά ούρα;

Το express δείχνει απλά από τα πρώτα δευτερόλεπτα το αποτέλεσμα.  βλακείες μάρκετινγκ.. ωστόσο,  νομίζω ότι και αυτό είναι ευαίσθητο. Εγώ φαντάσου το έκανα βράδυ και ενώ είχα πιει μπύρα  . Έχεις συμπτώματα;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Εγω νομιζω οτι οποιο και να παρεις θα δειξει. Αχνα μεν αλλα θα δειξει. Ακι στις 2 εγκυμοσυνες μου εκανα τεστ μια εβδομαδα πριν την αναμενομενη και εδειξε και τις δυο φορες. Πολυ αχνο φυσικα! Ειναι σιγουρα καλυτερα να προτιμησεις ενα που ειναι πολυ ευαισθητο!

Το predictor express βρήκα!

Just now, Farmakotriftena είπε:

Το express δείχνει απλά από τα πρώτα δευτερόλεπτα το αποτέλεσμα.  βλακείες μάρκετινγκ.. ωστόσο,  νομίζω ότι και αυτό είναι ευαίσθητο. Εγώ φαντάσου το έκανα βράδυ και ενώ είχα πιει μπύρα  . Έχεις συμπτώματα;

Το early εσύ ε; έχω συμπτώματα περιόδου και πονακια δυο μέρες μετά την πρώτη ελεύθερη επαφή μέχρι και σήμερα!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

@Vana87 μπαααα.... δουλεύω 3 εταιρείες.  Το predictor έδειξε καθαρότερη γραμμή με χοριακη μια μέρα μετά το τεστ 36.το clear blue κι αυτό θετικό αλλά το iq την ίδια ημέρα το τη Χοριακη,  αρνητικό και 2 μέρες μετά με χοριακη 122 με πολύ φαντασία διεκρινες τη 2η γραμμή.  

...ισως κάποια δεν τα βουτανε  πολύ στο αντιδραστηριο μάλλον χαχα 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...