Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Vila είπε:

Εγώ έκανα τέστ παπ και υπέρηχο τον Ιανουάριο τελευταία φορά.. ήταν όταν ξεκίνησαμε εντατικα προσπάθειες τότε εκείνος ο γιατρός μου είχε πει οτι βλέπει υφή πολυκυστικων αλλά όχι πολυκυστικες. Τον Ιούλιο πήγα σε ενδοκρινολόγο και κοίταξα θυροειδή και ορμόνες. Ολα οκ μου είχε πει. Μόνο την καμπύλη σακχάρου είχε βρει λίγο τσιμπιμενη και όζους στο θυρεοειδή αλλά μου είπε πως δεν επιρρεαζουν. Προσπαθούμε με τεστακια από τον Μάιο αλλά ακόμα στην προσπάθεια είμαστε! Τώρα θέλω να παρακολουθήσω ωορρηξία συγχρόνως με τεστακια και υπέρηχο.

Λοιπόν φίλη εμείς μαζί θα το πετύχουμε!! Χαχαχαχα

Θα ρωτησω.. εσύ προσπαθείς με τεστακια ή καταλαβαίνεις ωορρηξία?

Εγω ψιλο καταλαβενω στο περιπου θελω να.πω τις 2/3 μερες εχω υγρά..αλλα εχω παρει.κ εγω 3 μηνες τεστακια..

Εγω να σου πω εχω κλείσει αυριο ραντεβού για υπέρηχο και παράλληλα κανω και τα τεστακια για.να δω..

Ο γιατρος σου τι σου ειπαι σαν.επομενο βημα σου έδωσε κατι απο χαπια βιταμίνες τετοια???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

καλημερα κοριτσιαααα μου!!!!!τι κανετε? μια υπεροχη  κυριακη να εχουμε...

ειχαμε εγκυουλα χτες ε? 

ε εχουμε και σημερα αλλη μια...το μαθατε??

οχι δεν το μαθατε γτ τωρα θα σας το πω...ειμαι εγκυος!!!!!!!

χαχχαχαχα

Καλημέρα !! Σοβαρά τώρα ;;;; Συγχαρητήριαααααααααααααααααααααα κορίτσι !! Και στην @linaa και σε όλες τις νέες εγκυούλες φυσικά ! Άντε άντε με το καλό :)

ukSwp3.png

πρίν από 20 λεπτά , orianna είπε:

ειχαμε εγκυουλα χτες ε? 

χαχχαχαχα

Καλημερααααα καλα πλακα μας κανεις εεεεες????

Δεν το.πηστευωωωω συγχαρητήρια ααααα πολλα πολλαααα δεν.μπορω να.το.πιστεψωωωω!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μουυυ!!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου δεν κάνω πλάκα.. Το ξέρω από χτες το βράδυ αλλά ειπα να περιμένω να σας το πω σήμερα για να πάμε μια μια οι γκαστρούλες.. Τρία πολύ αχνα θετικα κ ένα τεστ ωορρηξίας με καλή αλλά όχι θετική γραμμή ακόμα. Είμαι 12 μέρες από το θετικο ωορρηξίας.

• Μου αρέσει 4

6penp2.png

πρίν από 52 λεπτά , orianna είπε:

ειχαμε εγκυουλα χτες ε? 

χαχχαχαχα

Μιλας σοβαρα??? Καλημερα!!!!! Πολλα πολλά συγχαρητηριααααααααααααα τι ωραια πρωινα νεααα για πες λεπτομερεις...

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , orianna είπε:

ειχαμε εγκυουλα χτες ε? 

χαχχαχαχα

@linaa Συγχαρητηρια κορίτσι μου! 

@orianna Ρεεε τι λες;;; αλήθεια; στο πα εγω θα μεινουμε μαζι τον αλλο μήνα. Να με ακους! Σε προλαβα για λίγο! Συγχαρητητια!! Δωσε πληροφοριες

• Μου αρέσει 1

@orianna διπλό το πάρτι σήμερα! Συγχαρητήρια! 

@melina92 δεν πειράζει μικρή μου. Μην απογοητεύεσαι. Πάμε μαζί στον επόμενο κύκλο! 

Καλημέρα όμορφες, γκαστρούλες και μη. Νομίζω οι μη είμαστε πια λιγοτερες. Άντε να πιάσουμε δουλειά να παίρνουμε σειρά. 

• Μου αρέσει 1

@orianna ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και σε σένα!! Να γινόμαστε πολλές στα μωρά του Ιουνίου!! Μπράβο κορίτσι μου!!!! Εγώ θα το ξαναπώ,  όσες μπαίνουν  εδώ,  αργά ή γρήγορα μένουν έγκυες.  Εντάξει παθαίνουμε στην αρχή ένα ανεμογκαστρι (αστειευομαι) αλλα στο τελος ολες θα μείνουμε! 

Οριαννα δώσε λεπτομέρειες.  Έχεις συμπτωματα; περίοδο θα είχες σε δύο μερες;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@linaa @orianna Συγχαρητήρια κιριτσια!!!  Με το καλο!!!!!!!! 

Ας με διαφωτισει μια πιο παλια,  αλλα εχω την εντυπωση πως το κατω πινακακι μειωθηκε κατα πολυ!!!  Κανω λαθος???? :):):) (αδειο να μείνει) 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

μακαρι κ για τις δυο μας κ θα ημαστε μαζι σχεδον!!!

Ναι ναι υπομονη κ ολα καλα θα πανε..

1 hour ago, Vana87 είπε:

@linaa Συγχαρητηρια κορίτσι μου! 

@orianna Ρεεε τι λες;;; αλήθεια; στο πα εγω θα μεινουμε μαζι τον αλλο μήνα. Να με ακους! Σε προλαβα για λίγο! Συγχαρητητια!! Δωσε πληροφοριες

Ελα @orianna μου μπραβο...δεν ξερεις ποσο χαρηκα για σενα....τελεια μαζι θα ειμαστε σχεδον κ με σενα μ την @linaa

@Dimitr@17 πως είσαι σήμερα; εμένα πονάει συνέχεια η κοιλιά μου... Δεν ξέρω, μήπως να αρχίσω να ανησυχώ; δεν είναι έντονος πόνος αλλά είναι σχεδόν όλη μέρα. Ιδίως από την αριστερή πλευρά και λίγες φορές σε όλη.... Αύριο αν είναι όλα καλά  στον υπέρηχο,  θα τον ρωτήσω  αν είναι νορμαλ αυτό που έχω. 

@Alekagala Καλημέρα!! Εσύ που έχεις περάσει 3 εγκυμοσύνες,  μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Είναι φυσιολογικό να έχω πονακια όλη μέρα χαμηλά στην κοιλια; Αριστερά σχεδόν όλη μέρα και κάποιες φορές σε όλη την κοιλιά χαμηλά. Σαν πιάσιμο το νιώθω σαν πόνο... Δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια να το περιγράψω. 

Υγ Αύριο είναι η μεγάλη μερα;;;; Με το καλό!!!! Σε ποιο μαιευτήριο γέννας;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

καλημερα!!!! @orianna συγχαρητήρια!!!!ξερεις τι ηθελα να γράψω εχθες?οτι παμε δυο δυο συνηθως οποτε επρεπε να εχουμε τουλαχιστον αλλη μια τωρα!!!!!!!αντε βρε κοριτσια μπραβο!!!  @caramel_83 για ανεβασε το πινακακι να δουμε!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...