Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλησπερα κοριτσι!!καλο Σαββατοκυριακο και σε σενα!μπραβο ε ολα οκ!τι εννοουσε ομως με το ψαξιμο που ειπε?δεν πας παρασκευη καλυτερα για να δεις και το ωοθυλακιο πριν γινει η ωορρηξια?καλυτερα πιστευω.

Μου είπε ότι υπάρχει υπερκινητικότητα και ότι ίσως αυτό θέλει λίγο ψάξιμο. Θα κλείσω για Παρασκευή αν είναι το ραντεβού! Ευχαριστώ!

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Πολυ ωραια τα νεα σου λοιπον..απλα δεν καταλαβα γιατι να πας κ σε αλλο γιατρο αφου ολα ειναι καλα!

Εννοώ να πάω κι εγώ σε γιατρό.. οι εξετάσεις αυτές ήταν του άντρα μου.

@elenakii22 και @orianna ανεβάζω φωτό να δείτε λίγο τίς τιμές αν γνωρίζετε να μου πείτε.

14a8nqu.png

dmut6p.jpg

2m2gh6p.jpg

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, linaa είπε:

αχ κοριτσια θα κανω το πρωι αλλο ενα για σιγουρια δεν μπορω να παω για χοριακη δυστηχως εδω ειναι ολα κλειστα κ μακρια απο μενα αμα βγει κ το πρωι θετικο τι να πω σαλπαρω για αθηνα τριτη πρωι.

Συγχαρητηρια @linaa μου...με το καλο και ολα να σου πανε καλα...κανε κ αυριο κ περιμενουμε.νεα σου....

@Vila moy ποιος ειναι ο αντρας σου ο σουπερμαν?χαχχαχαχχα 1 δις σπερματοζωαρια? εμενα καλο μου φαινεται... τωρα αν υποκριπτει κατι μονο ενας γιατρος θα σου πει.. δεν εχω ακουσει παντως οτι το πολυ σπερμα ειναι κακο..μονο τα πολλα ml εχω ακουσει...αν ξερει καποια αλλη κοπελα ας μας πει.... 

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ααα συγγνώμη σας μπέρδεψα.  Βασικά δεν είχα καταλάβει ότι υπάρχει @MelinaFo και @melina92. Μελίνα 92 πότε περιμενεις;

Περίμενα αύριο...αλλά ήμερα είχα καφέ υγρά για λίγο και τώρα σχεδόν έχουν εξαφανιστεί... Δεν ξέρω τι να πω.. Με πονάει η κοιλιά βέβαια..

πρίν από 9 λεπτά , melina92 είπε:

Περίμενα αύριο...αλλά ήμερα είχα καφέ υγρά για λίγο και τώρα σχεδόν έχουν εξαφανιστεί... Δεν ξέρω τι να πω.. Με πονάει η κοιλιά βέβαια..

Κανε ενα τεστακι αυριο..

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσι μου τεστακι αύριο και περιμένουμε νέα!!!!

XDXPp2.png

1 hour ago, Vila είπε:

Μου είπε ότι υπάρχει υπερκινητικότητα και ότι ίσως αυτό θέλει λίγο ψάξιμο. Θα κλείσω για Παρασκευή αν είναι το ραντεβού! Ευχαριστώ!

Εννοώ να πάω κι εγώ σε γιατρό.. οι εξετάσεις αυτές ήταν του άντρα μου.

@elenakii22 και @orianna ανεβάζω φωτό να δείτε λίγο τίς τιμές αν γνωρίζετε να μου πείτε.

14a8nqu.png

dmut6p.jpg

2m2gh6p.jpg

Ενταξει μια χαρα τοτε! Καλο βραδυ

πρίν από 50 λεπτά , orianna είπε:

@Vila moy ποιος ειναι ο αντρας σου ο σουπερμαν?χαχχαχαχχα 1 δις σπερματοζωαρια? εμενα καλο μου φαινεται... τωρα αν υποκριπτει κατι μονο ενας γιατρος θα σου πει.. δεν εχω ακουσει παντως οτι το πολυ σπερμα ειναι κακο..μονο τα πολλα ml εχω ακουσει...αν ξερει καποια αλλη κοπελα ας μας πει.... 

Χαχαχαχα κι εγώ να σου πω έπαθα λίγο πλάκα με τα αποτελέσματα! Απλά μου είπε ότι συνήθως μια καλή κινητικότητα είναι κοντά στο 50-60%  και εμείς είμαστε στο 86% και μήπως υπάρχει περίπτωση αυτό να επιρρεαζει τη σύλληψη. Λεω τα δείξω στον γυναικολόγο.. λογικά αυτός θα ξέρει να μου πει αν επιρρεαζει φαντάζομαι

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Vila είπε:

Χαχαχαχα κι εγώ να σου πω έπαθα λίγο πλάκα με τα αποτελέσματα! Απλά μου είπε ότι συνήθως μια καλή κινητικότητα είναι κοντά στο 50-60%  και εμείς είμαστε στο 86% και μήπως υπάρχει περίπτωση αυτό να επιρρεαζει τη σύλληψη. Λεω τα δείξω στον γυναικολόγο.. λογικά αυτός θα ξέρει να μου πει αν επιρρεαζει φαντάζομαι

με τετοιο σπερμα και δυο και τρεις φορες να κανετε την ημερα στις γονιμες.. εχεις κανει κ συ εξετασεις?τεστακια παιρνεις?

6penp2.png

ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Συγχαρητηρια @linaa μου...με το καλο και ολα να σου πανε καλα...κανε κ αυριο κ περιμενουμε.νεα σου....

μακαρι κ για τις δυο μας κ θα ημαστε μαζι σχεδον!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Vila είπε:

Κοριτσι κ εμενα ο μικροβιολόγος το ιδιο μου ειπαι βασικά καταλεξη οτι το σπεα μια χαρα σε ποσοτητα αλλα.μου λεει τετοια κινητικότητα δεν εχω ξανα δει χαχαχαχαχαχαχα αλλα για καλο μου το ανέφερε οχι για πρόβλημα!!!

Ρωτα κ το γιατρουκο αλλα δεν νομιζω να σου πει πως δεν ειναι καλο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , orianna είπε:

με τετοιο σπερμα και δυο και τρεις φορες να κανετε την ημερα στις γονιμες.. εχεις κανει κ συ εξετασεις?τεστακια παιρνεις?

Εγώ έκανα τέστ παπ και υπέρηχο τον Ιανουάριο τελευταία φορά.. ήταν όταν ξεκίνησαμε εντατικα προσπάθειες τότε εκείνος ο γιατρός μου είχε πει οτι βλέπει υφή πολυκυστικων αλλά όχι πολυκυστικες. Τον Ιούλιο πήγα σε ενδοκρινολόγο και κοίταξα θυροειδή και ορμόνες. Ολα οκ μου είχε πει. Μόνο την καμπύλη σακχάρου είχε βρει λίγο τσιμπιμενη και όζους στο θυρεοειδή αλλά μου είπε πως δεν επιρρεαζουν. Προσπαθούμε με τεστακια από τον Μάιο αλλά ακόμα στην προσπάθεια είμαστε! Τώρα θέλω να παρακολουθήσω ωορρηξία συγχρόνως με τεστακια και υπέρηχο.

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Κοριτσι κ εμενα ο μικροβιολόγος το ιδιο μου ειπαι βασικά καταλεξη οτι το σπεα μια χαρα σε ποσοτητα αλλα.μου λεει τετοια κινητικότητα δεν εχω ξανα δει χαχαχαχαχαχαχα αλλα για καλο μου το ανέφερε οχι για πρόβλημα!!!

Ρωτα κ το γιατρουκο αλλα δεν νομιζω να σου πει πως δεν ειναι καλο!!!

Λοιπόν φίλη εμείς μαζί θα το πετύχουμε!! Χαχαχαχα

Θα ρωτησω.. εσύ προσπαθείς με τεστακια ή καταλαβαίνεις ωορρηξία?

XDXPp2.png

@Vila ειναι λιγο μπερδεμενο το σπερμοδιαγραμμα..σου εχεις τιμες κινητικότητας για ποτε ειναι αυτα?για την πρωτη ωρα?μετα?εμενα ο γυναικολόγος μου το προτελευταίο ειχε συνολικη κινητικοτητα 70% κ το τελευταίο 60% κ βρηκε καλυτερο το τελευταίο γτ επεφτε πιο ομοιόμορφα...υπαρχουν περιπτωσεις που πχ μετα απο 3 ωρες ειναι ολα νεκρα,δε λεω οτι εχετς αυτη τη περιπτωση καμια σχεση απλα λεω γτ δεν εχει μεγαλυτερη ανάλυση το σπερμοδιαγραμμα σας...κ εμενα παντως δε μου φαινεται κακο...αλλα αυτο θα στο πει κ ο γυναικολόγος..δε εχει τυχει να ακουσουμε οτι αν ειναι πολυ ταχυ υπαρχει προβλημα...ανεβαζω φωτο κ το δικο μας για να δεις τι εννοώ για τις ωρες..

95pvkj.jpg

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

καλημερα κοριτσιαααα μου!!!!!τι κανετε? μια υπεροχη  κυριακη να εχουμε...

ειχαμε εγκυουλα χτες ε? 

ε εχουμε και σημερα αλλη μια...το μαθατε??

οχι δεν το μαθατε γτ τωρα θα σας το πω...ειμαι εγκυος!!!!!!!

χαχχαχαχα

• Μου αρέσει 6

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...