Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Λινακι μου τι να.λεμε εισαι εγκυουλα!

Μπραβο κοριτσι μου συγχαρητήρια!!! Αντε και εσυ για.μια χοριακουλα πρωι πρωι!!!

Πολυ χαρικα!!:mad:

αχ κοριτσια θα κανω το πρωι αλλο ενα για σιγουρια δεν μπορω να παω για χοριακη δυστηχως εδω ειναι ολα κλειστα κ μακρια απο μενα αμα βγει κ το πρωι θετικο τι να πω σαλπαρω για αθηνα τριτη πρωι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Utrogestan  λέτε; Τελικά όλες λίγο πολύ  παίρνουμε την έξτρα προγεστερόνη μας...

οχι δε λεμε για προγεστερονη...εμενα μου την έκοψε ο γιατρος στο 2μηνο νομιζω...για μαγνησιο λεμε κ σιδηρο!!

1 hour ago, Ani ani είπε:

Απο σιδηρο gyno-tardyferon επισης 2 τη μερα. Ασβεστιο δεν παιρνω ειναι μια χαρα!

αυτα παιρνω κ εγω αλλα ενα την ημερα...εχω καλο αιματοκριτη...ασβεστιο πηρα χωρις να κανω εξετασεις...απλα μου εδωσε..

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΧΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΛΕΤΕ??????

μπραβο!!!!τελεια βρε Λινα!!να κανεις κ αυριο κ τη δευτερα χοριακη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

αχ κοριτσια θα κανω το πρωι αλλο ενα για σιγουρια δεν μπορω να παω για χοριακη δυστηχως εδω ειναι ολα κλειστα κ μακρια απο μενα αμα βγει κ το πρωι θετικο τι να πω σαλπαρω για αθηνα τριτη πρωι.

για πες τωρα τι συμπτωματα εχεις..ποσες μερες απο το θετικο εισαι..και ποση ωρα μετα βγηκε το θετικο στο τεστ.. και τη πρωτ και τη δευτερη φορα..εκανες ωορρηξιας?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

για πες τωρα τι συμπτωματα εχεις..ποσες μερες απο το θετικο εισαι..και ποση ωρα μετα βγηκε το θετικο στο τεστ.. και τη πρωτ και τη δευτερη φορα..εκανες ωορρηξιας?

λοιπον ειμαι ακριβως 14 μερες απο το τεστ ωορηξιας. δεν εχω κανενα συμπτωμα εκτος απο εχθες κ σημερα που ειδα κατι καφετια στο σκουπισμα αλλα ελαχιστα καφετια ουτε καν να γεμισουν το χαρτι. το στηθος δεν ποναει καθολου εχει τις κλασικες φλεβιτσες που εχει παντα πριν την περιοδο.

Διαφημίσεις

@linaa μου συγχαρητήρια! Τι χαρά μας έδωσες! Είδες το νησί; Έχω συγκινηθεί τόσο.. Πώς είσαι; Δεν έχει κάποιο μικροβιολογικό στο νησί να πας τη Δευτέρα; Ή κάποιο κέντρο υγείας; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΧΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΛΕΤΕ??????

Ελααααααααααα τρελαινομαιιιιιι τωρααααα!βρε κοριτσι μου εισαι!συγχαρητηρια!!!Δευτερα θα πας για χοριακη ε?αυριο το πρωι ξανακανε ενα τεστ να δεις πιο εντονη γραμμη!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Αμαν με.συνεπήρε ο ενθουσιασμός!!!!

Αυριο ειναι κυριακη!!!

Εχω χασει τις μερες δεν.ειναι τιποτα φυσικα και αυριο θα ειναι θετικο εχεις σπόρο στην.κοιλιτσα σου!!!!! Μπορεις να χαρεις κοριτσακι μου!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

συγνωμη κοριτσια δεν εχω ιντερνετ κ δεν εχει καθολου καλο σημα εδω γιαυτο δεν απανταω σε ολες δινω αγωνα με το σημα

Δεν πειράζει κορίτσι μου! Φτάνει τα νέα που μας έγραψες! Όταν θα έχεις σήμα περιμένουμε και τη δική σου συνταγή... 

Στην Ικαρία αδερφές μου, στην Ικαρία!

Κορίτσια εχει γίνει χαμός. Και εδώ, αλλά βλέπω και στο διπλανό το θεματάκι όλο θετικές χοριακές έχουν και οι γειτόνισσες αυτές τις ημέρες...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι μου! Φτάνει τα νέα που μας έγραψες! Όταν θα έχεις σήμα περιμένουμε και τη δική σου συνταγή... 

Στην Ικαρία αδερφές μου, στην Ικαρία!

Κορίτσια εχει γίνει χαμός. Και εδώ, αλλά βλέπω και στο διπλανό το θεματάκι όλο θετικές χοριακές έχουν και οι γειτόνισσες αυτές τις ημέρες...

Χαχαχαχαχαχα μου τελειωσαν τα λαικ αλινα ενα.καραβι για ικαρια να.φυγουμε αχααααχα!!!

Γουρικα μπικε ο νεος μηνας!!!

Αποψε καο η λινα.μας έδωσε ελπιδα μεζρι υα Χριστούγεννα να εχουμε ολες θετικα τεστακιαααα!!!!

• Μου αρέσει 1

Σημερα διαβασα πολλα τελεια νεα! Χοριακες που προοδευουν σε εξωσωματικες και νεες εγκυμοσυνες

@linaa η ικαρια ειναι ευλογια. Με το καλο κοριτσι!

Εμενα ακομα να μ ερθει περιοδος και ειμαι σαν μπαλονι.:?

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...