Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@linaa μου τα hometest λένε ότι η γραμμή εξάτμισης δεν έχει χρώμα. Η γνώμη μου είναι να κάνεις άλλο ένα αύριο το πρωί -θα είναι πιο σιγουρο. Τώρα αν έχεις πολλά κάνε και το βράδυ και αύριο το πρωί. Πάντως νομίζω  ότι δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξες. Εμένα όλα αρνητικά ούτε γραμμή εξάτμισης δεν βγάζουν. 

Λες να αποδειχτεί το νησί πιο τόσο γρήγορα γουρικο που λέγαμε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι Ελενακι μου παιρνω..παλι καλα υποχωρησαν.Εχω την εντυπωση πως οταν κουραζομαι με πιανουν απο ορθοστασια και τετοια

πολυ πιθανον...εγω γενικα δε μπορω να πω οτι εχω πονακια..ανα διαστηματα λιγα τραβηγματακια αλλα οχι κατι που να με αγχωνει...τι δοσολογια παιρνεις?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

κοριτσια ακουστε τι επαθα περιμενα σημερα ειχα λιγα καφε ελαχιστα τωρα τιποτα. εκανα ενα τεστ κ μου φαινετε εμφανισε κατι αχνο. δεν ειμαι σιγουρη κ ετσι οπως βγηκα να πεταξω κ τα σκουπιδια το ξανακοιταξα κ φαινοταν πιο καλα στον ηλιο. τωρα να ειναι της εξατμισης??? το πεταξα ομως μην ξεμιαλιζομαι γιατι δεν εχω τιποτα αλλο ουτε στηθος πρησμενο. περιμενω το βραδυ μηπως ξανακανω

Λίνα χτυπά κ ένα ωορρηξίας μαζί με το εγκυμοσύνης. Διάβαζα κάπου ότι δεν ξεχωρίζουν τη χοριακη από την lh κ γι αυτό βγαίνουν θετικα στις εγκυες. Κ επειδη είναι πιο ευαίσθητα σε μονάδες δείχνουν πιο έντονα.

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

πολυ πιθανον...εγω γενικα δε μπορω να πω οτι εχω πονακια..ανα διαστηματα λιγα τραβηγματακια αλλα οχι κατι που να με αγχωνει...τι δοσολογια παιρνεις?

Γενικα ουτε εμενα απλα σημερα ηταν εντονοι κ επιμονοι οι πονοι. Τωρα καλυτερα! 2 χαπακια πρωι βραδυ

• Μου αρέσει 1

@linaa γιατί λες ότι μπορεί να ήταν εξάτμισης; πόση ώρα περασε; η γραμμή εξάτμισης,  βγαίνει μετά από αρκετή ώρα.... Δεν έχεις άλλο να κάνεις πέρα από τις ταινίες της hometest? Πήγαινε σε ένα φαρμακείο αν σου είναι εύκολο 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!

Χθες το απόγευμα πήραμε τα αποτελέσματα από το σπερμοδιαγραμμα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει φοβερές τιμές και ότι η κινητικότητα του είναι πάνω από το μέσο όρο.. το χαρακτήρισε υπερκινητικό ( βέβαια μου είπε ότι αυτό θέλει λίγο ψάξιμο)! Κατά τα άλλα όλα καλά.

Τωρα θα επισκεφθω κ εγώ έναν γιατρό που μου πρότειναν. 20η μέρα του κύκλου κάνω συνήθως ωορρηξία και πέφτει κυριακη. Να κλείσω ραντεβού στο γιατρό Παρασκευή ή Δευτέρα??

@Vila παρασκευή στον γιατρο θα κανει υπερηχο και θα επιβεβαιωσει την μερα ωορρηξιας. 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

@linaa μολις το ειδα!!!  Μακαρι κοριτσι μου,  αλλα δεν περιμενεις για μεγαλύτερη σιγουρια μέχρι το πρωι???  Εκτος αν εχεις πολλα τεστακια και δεν κρατιεσαι ως τότε 

cO4Yp3.png

9 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Εξελίχτηκε σε κανονική περίοδο, με πολύ ήπιους πόνους έως και καθόλου (για τα δεδομένα μου). Περιμένω να δω ποτέ θα τελειώσει. 

Καλημέρα κορίτσια μου. Καλό σαββατοκύριακο!

Ρε αγάπη το ίδιο και εγώ με σένα ομως πρώτη φορά δεν πονεσες καθόλου ενώ άλλες φορές δεύτερη μέρα υποφέρω.... Τι να πω.... Αύριο πιστεύω θα σταματήσει.... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Γενικα ουτε εμενα απλα σημερα ηταν εντονοι κ επιμονοι οι πονοι. Τωρα καλυτερα! 2 χαπακια πρωι βραδυ

κ εγω δυο πινω καθε 12ωρες!!12-12 χαχα..βολευει!!!απο σίδηρο ποιο παιρνεις?ασβεστιο ξεκινησες???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εγω δυο πινω καθε 12ωρες!!12-12 χαχα..βολευει!!!απο σίδηρο ποιο παιρνεις?ασβεστιο ξεκινησες???

Utrogestan  λέτε; Τελικά όλες λίγο πολύ  παίρνουμε την έξτρα προγεστερόνη μας...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

Απο σιδηρο gyno-tardyferon επισης 2 τη μερα. Ασβεστιο δεν παιρνω ειναι μια χαρα!

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΧΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΛΕΤΕ??????

με το καλοοοοο κοριτσακι μου...ποσο χαρηκααα τωρα...μπραβο σε σενα μπραβο και στο συζυγο για τη σκληρη δουλεια που κανατε ολο το μηνα.... αρε ικαριαα το κανες το καλο σου...

ενοοειται οτι ειναι θετικο..και αμα βρεις κανενα καλο τεστ να παρεις να κανεις για να το κρατησεις και ενθυμιο...οι ταινιες ειναι λιγο μπαναλ...χαχαχαχχα 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ Κ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΧΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟ. ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ΛΕΤΕ??????

αμα μπορεις ανεβασε το κιολας τωρα που βρηκαμε και τον τροπο με τις φωτο...

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Λινακι μου τι να.λεμε εισαι εγκυουλα!

Μπραβο κοριτσι μου συγχαρητήρια!!! Αντε και εσυ για.μια χοριακουλα πρωι πρωι!!!

Πολυ χαρικα!!:mad:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...