Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 minute ago, elenakii22 είπε:

θυμισε μου τεστ εχεις κανει?

Ναι Ελενάκι, κ τεστ κ χοριακη... Αρνητικά κ τα δύο...Κ γυναικολογικό έλεγχο πριν 20 μέρες με όλα καθαρά κ φυσιολογικά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πως εισαστε?προσπαθω να μην με παιρνει απο κατω αλλα ματαια...θα ξεκινησω παλι απο το μηδεν μετα την Κυριακη του Πασχα...βεβαια πλεον δεν ελπιζω τιποτα...τουλαχιστον ετσι νιωθω...

2 hours ago, KarMar84 είπε:

Ναι Ελενάκι, κ τεστ κ χοριακη... Αρνητικά κ τα δύο...Κ γυναικολογικό έλεγχο πριν 20 μέρες με όλα καθαρά κ φυσιολογικά...

Οταν πηγες σου εκανε υπερηχο?ειχες κανει ωορρηξια?πως βρηκε το ενδομητριο?ρωταω μηπως εκανες καθυστερημενη ωορρηξια...

8 hours ago, caramel_83 είπε:

φυσιολογικο δεν το λες γιατι εχω πολυυυυ αιμα τοσες μερες, τωρα να δω μηπως ειναι ο θυρεοειδης αλλα δεν ειδα καπου να λεει για βαρια περιοδο μονο για αστατη:?

Και οι πολλες μερες ισως θεωρειται αστατος κυκλος...ασε να δεις με το καλο τι θα σου πει ο γιατρος σου...

On 6/4/2017 at 0:34 ΜΜ, Papaki@ είπε:

@andrianni και @Garifalia1 ευχαριστώ κορίτσια

Papaki m mpori na gini kati me kapia therapia ? I adelfi m exi kai auti etsi thema exi idi dio morakia ala tis ipe i giatros an theli trito na viasti kai tha prepi na kani kapia therapia. Xapakia fantazome. Den asxolithike idietera giati den tha kani trito pedaki. Min agxonese oti ine kalo gia na apoktise to moraki sas na to kanete kali m. Kamia kopela den meni xoris morakia me kapio tropo to apokta.

Kalispera koritsia. Pos iste kales m. Caramel m kali m akoma taleporise me ema ? Ixa kai ego polipoda ala den ixa tipota simptomata profanos epidi to vrikame poli sti arxi. Den thelo na se fovizo ala to aferesa me istetoskopisi :?. Ipomoni kali m makari na min ine tipota min kanis kakes skeyis.  Pies kopeles ine sti anamoni ? Elena m stis poses meres ise sou irthe telika ?

• Μου αρέσει 1

40 minutes ago, Garifalia1 είπε:

Papaki m mpori na gini kati me kapia therapia ? I adelfi m exi kai auti etsi thema exi idi dio morakia ala tis ipe i giatros an theli trito na viasti kai tha prepi na kani kapia therapia. Xapakia fantazome. Den asxolithike idietera giati den tha kani trito pedaki. Min agxonese oti ine kalo gia na apoktise to moraki sas na to kanete kali m. Kamia kopela den meni xoris morakia me kapio tropo to apokta.

Kalispera koritsia. Pos iste kales m. Caramel m kali m akoma taleporise me ema ? Ixa kai ego polipoda ala den ixa tipota simptomata profanos epidi to vrikame poli sti arxi. Den thelo na se fovizo ala to aferesa me istetoskopisi :?. Ipomoni kali m makari na min ine tipota min kanis kakes skeyis.  Pies kopeles ine sti anamoni ? Elena m stis poses meres ise sou irthe telika ?

ειμαι στην  44η μερα...ακομα τπτ..ελπιζω μεχρι αυριο να ερθει...εχω να κανω κυκλο μεγαλυτερο απο 45 μερες απο το 2013...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Garifalia1 είπε:

Ipomoni kali m. Euxome na sou erthi na isixasis.

χθες με επιασε μια στενοχωρια..αλλα ειχα κ προβλημα λιγο στο στομαχι..φαντασου 2 μερες τουαλετα δεν ειχα παει...κ ημουν καπως στην τσιτα!ενταξει σμρ ειμαι καλα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

μηπως εκανες νωρις χοριακη κ δεν εδειξε?

Όχι, χθες το πρωί την έκανα άρα είναι σίγουρο...

1 hour ago, Wannabemommy 27 είπε:

Οταν πηγες σου εκανε υπερηχο?ειχες κανει ωορρηξια?πως βρηκε το ενδομητριο?ρωταω μηπως εκανες καθυστερημενη ωορρηξια...

Μου έκανε κ υπέρηχο κ μου είπε ότι είναι όλα πολύ καθαρά κ φυσιολογικά, κ η μήτρα κ οι ωοθήκες... Για ωορρηξία δεν συζητήσαμε γτ τώρα ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για μωράκι... Πάντως αυτόν τον μήνα έκανα ωορρηξία στις 20 (την καταλαβαίνω συνήθως).... Δεν ξέρω τι παίζει, τι να πω...

• Μου αρέσει 1

Καλημερααααααα σε όλες σας ουφφφ σας διάβασα επιτέλους είχα πολλές μέρες να μπω κορίτσια μου και μαζεύτηκαν πολλά μηνύματα..

@Alekagala τελειαααααα ποου χαίρομαι που όλα είναι κοπλε κορίτσι μου δεν πειράζει τον άλλο μήνα θα δεις φύλλο και μένα στον 4ο μου ειπαν..

@caramel_83 περιμένω και εγώ να μάθω νέα σου όντως πολυ μεγάλο κύκλο εχεις κοιτά το και για κύστη θα φανεί στον υπέρηχο η φιλη μου που είχε έκαμε πολύ μεγάλους κύκλους και μετα την επέμβαση όλα τέλεια μην σε αγχωνει όλα φτιάχνονται με το καλό όμως να ακούσουμε μονο καλά νέα καο να μην εχεις τίποτα..

@elenaki μομου γλυκό πως εισαι ??? Αυτό το μήνα ελπίζω να δεις θετικό τεστ ωορρηξίας και μετα εγκυμοσύνης..

Είδα πως έχει και η Αντζι καθυστέρηση με το καλό να μπει να μας πει τα ευχάριστα

Είδα αλλη μια εγκυουλα στην παρέα δεν θυμάμαι όνομα πέρασα αρκετές σελίδες διαβάζοντας σας εύχομαι υγιές μωρακι και τελειομηνο..

@Μαρθα Κ περαστικά στο μπαμπά σου ευτυχώς όλα καλά τώρα?

Εγώ κορίτσια μου αδιαθετησα περίεργο μου φάνηκε μετα απο τοσουςμηνες και παρόλου που έχω ακόμα γάλα τι να πω απο αίμα πλυμμηρισα συγνώμη κιόλας..

Δεν έμπαινε τόσες μέρες γιατι αρρώστησαν ήμουν πολύ χαλιά ακόμα δεν το ξεπέρασαν πλήρως και σαν να μην έφτανε αυτό παρόλο με μασκα μου κόλλησε και η Μπέμπα είχε βήχα ευτυχώς δεν το γυρησε σε βροχιολητιδα μας είπε η παιδίατρος γιατί είναι ακόμα μικρή και δεν έχουμε κανει ουτε το πρωτο εμβόλιο ταλαιπωρείται η ψυχουλα μου και δεν είχε σταματημό το κλάμα αυτές τις μέρες σωματικά έχω εξουθενωθεί ψυχολογικά επίσης σπαραζει η καρδιά μου να την ακούω να κλαδί και να μην μπορω να την κάνω καλά..αυτά τα δικά μου νεα

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ρε κοριτσια το πρωι που ξυπνησα ειχα πααααρα πολυ αιμα ειχε γεμισει ολη η σερβιετα και ειχα λερωθει, ρε κοριτσια δεν ξερω σκεφτομαι διαφορα, σκεφτομαι οτι αν ο γιατρος δεν μπορει να δει κατι, τι θα μπορει να ειναι, αυτο παντως αποψη μου δεν πιστευω οτι ειναι θεμα πολυκυστικων

@sonia@ περαστικα κοπελα μου και σε εσενα και στο μπεμπακι σου, δεν εχω μεγαλους κυκλους, εχω 24-25 ημερων κυκλους τουλαχιστον οι 4-5 τελευταιοι αλλα εχω πολλες μερες αιμα αλλα σε λιγη ποσοτητα, αυτη την φορα ομως εχει πολλες μερες και πολυ αιμα

@elenakii22 @KarMar84 αδιαθετησατε κοριτσια?

η @Μαρθα Κ εχει χαθει, ελπιζω να ειναι ολα οκ με τον μπαμπα της

@Alekagala πως εισαι απο εμετους?

ξαναβαζω το πινακακι να θυμηθουμε τις αναμονες

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

3. gianna81 14/3/2017!!!

4. maria dimitris 23/3/2017!!!

5. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

6. elenaki22 1/4/2017!!!

7. KarMar84 3-5/4/2017!!!

8. Olivia3 12/4/2017!!!

9. caramel_83  16-17/4/2017!!!

10. λουπιτα 20/4/2017!!!

11. giota@ 21/4/2017!!!

12. Vila 8/5/2017!!!

13. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...