Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αγάπη αυτό έλεγα εγώ χθες. Χαμηλά αριστερά ότι έχω πονακια.  Αλλά έχουμε μεγάλη διαφορά σε βδομάδες... οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω.  Στην κόρη μου, δε θυμάμαι να είχα.  Αλλά έχω διαβάσει ότι συμβαίνει συχνά. 

Κοιτα στις αρχες ειχα και εγω...ηταν σαν πονακια περιοδου. τωρα με ξαναπιασανε αλλα ειναι καπως διαφορετικος ο πονος.. προφανως θα κανω υπομονη μεχρι να σχολασω και να φτασω σπιτι να ξαπλωσω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοιτα στις αρχες ειχα και εγω...ηταν σαν πονακια περιοδου. τωρα με ξαναπιασανε αλλα ειναι καπως διαφορετικος ο πονος.. προφανως θα κανω υπομονη μεχρι να σχολασω και να φτασω σπιτι να ξαπλωσω

Και εγω οσο ημουν.πριν στην δουλεια ειχα κατι πονους ...τωρα που καθομαι περασαν ολα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια SOS... Ήταν να αδιαθετήσω αύριο, και σήμερα έβγαλα κάτι λίγα καφέ υγρά... Τι να είναι αυτό;

σε πολλες κοπελες πριν ερθει η περιοδος βγαζουν λιγα καφε υγρα και μετα ερχεται κανονικα η ροη, μην ανησυχεις ;) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια SOS... Ήταν να αδιαθετήσω αύριο, και σήμερα έβγαλα κάτι λίγα καφέ υγρά... Τι να είναι αυτό;

Ηρεμησε βρε μπορειννα αδιαθετησεις σημερα...

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγω οσο ημουν.πριν στην δουλεια ειχα κατι πονους ...τωρα που καθομαι περασαν ολα...

@Farmakotriftena και @Dimitr@17 διαβασα αυτο..αυτα τα πονακια που εμφανιζονται στο δευτερο τριμηνο οφειλονται στους τεντωμενους συνδεσμους που υποβιβαζουν τη μητρα.. Οταν μας πιανουν προτινουν ξεκουραση και θερμοσφορα για να χαλαρωσουν οι μυες.. (χωρις να συστηνω να το κανετε απλα σας ενημερωνω)

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

@Farmakotriftena και @Dimitr@17 διαβασα αυτο..αυτα τα πονακια που εμφανιζονται στο δευτερο τριμηνο οφειλονται στους τεντωμενους συνδεσμους που υποβιβαζουν τη μητρα.. Οταν μας πιανουν προτινουν ξεκουραση και θερμοσφορα για να χαλαρωσουν οι μυες.. (χωρις να συστηνω να το κανετε απλα σας ενημερωνω)

Στο δευτερο τριμηνο???εμεις ειμαστε ακομα στο πρωτο..λες για αυτο μου ειπε ο γιατρος να κατσω σπιτι επειδη κουραζομαι στην δουλεια?

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Αυτό με τη θερμοφορα,  ρώτα τον γιατρό σου πρώτα Άννη γιατί έχω ακούσει πως η θερμότητα μπορεί να κάνει συσπάσεις.  Βέβαια εγώ γνώριζα ότι η θερμότητα μειώνει τις συσπάσεις.  Οπότε επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας που λένε,  ρώτα πρώτα τον γιατρό σου. Πονάς ακομα; είναι έντονος; κουράστηκες χθες με τα χειμωνιάτικα μη ξεχνάς.. .

@Dimitr@17 εσύ είπαμε πονάς από μια μεριά ή όλη η κοιλιά;

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αυτό με τη θερμοφορα,  ρώτα τον γιατρό σου πρώτα Άννη γιατί έχω ακούσει πως η θερμότητα μπορεί να κάνει συσπάσεις.  Βέβαια εγώ γνώριζα ότι η θερμότητα μειώνει τις συσπάσεις.  Οπότε επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας που λένε,  ρώτα πρώτα τον γιατρό σου. Πονάς ακομα; είναι έντονος; κουράστηκες χθες με τα χειμωνιάτικα μη ξεχνάς.. .

Εγω ποναω ελαχιστα...που κ που μονο απο την δεξια πλευρα...απο την αρχη π εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκει πονουσα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Στο δευτερο τριμηνο???εμεις ειμαστε ακομα στο πρωτο..λες για αυτο μου ειπε ο γιατρος να κατσω σπιτι επειδη κουραζομαι στην δουλεια?

Nαι για το δευτερο τριμηνο ελεγε το αρθρο..απλα σας το αναφερω..

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι μονο ξαπλα θα κατσω μετα τιποτα αλλο...και θα ρωτησω τον γιατεο την Τριτη που θα παω..πληρωνω τις χθεσινες δουλειες οποτε θα το παω πιο χαλαρα αλλη φορα και το προτινω και σε εσας!

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να έβγαλα καφέ υγρά;;; Είχε καμία παρόμοια περίπτωση ενώ ήταν έγκυος να βγάλει καφέ υγρά πριν την αναμενόμενη περίοδο;

Γεια σας κορίτσια μου! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!

Χθες το απόγευμα πήραμε τα αποτελέσματα από το σπερμοδιαγραμμα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει φοβερές τιμές και ότι η κινητικότητα του είναι πάνω από το μέσο όρο.. το χαρακτήρισε υπερκινητικό ( βέβαια μου είπε ότι αυτό θέλει λίγο ψάξιμο)! Κατά τα άλλα όλα καλά.

Τωρα θα επισκεφθω κ εγώ έναν γιατρό που μου πρότειναν. 20η μέρα του κύκλου κάνω συνήθως ωορρηξία και πέφτει κυριακη. Να κλείσω ραντεβού στο γιατρό Παρασκευή ή Δευτέρα??

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 28 λεπτά , melina92 είπε:

Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να έβγαλα καφέ υγρά;;; Είχε καμία παρόμοια περίπτωση ενώ ήταν έγκυος να βγάλει καφέ υγρά πριν την αναμενόμενη περίοδο;

Μελίνα αφού έκανες τεστ βγήκαν αρνητικά,  έκανες χοριακη  και επίσης βγήκε αρνητική δεν νομίζω να είσαι.  Αυτά τα καφέ κι εγώ τα είχα μια μερα πριν αδιαθετησω κανονικά . Η χοριακη  σου αρνητική δεν ηταν;

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Vila είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!

Χθες το απόγευμα πήραμε τα αποτελέσματα από το σπερμοδιαγραμμα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει φοβερές τιμές και ότι η κινητικότητα του είναι πάνω από το μέσο όρο.. το χαρακτήρισε υπερκινητικό ( βέβαια μου είπε ότι αυτό θέλει λίγο ψάξιμο)! Κατά τα άλλα όλα καλά.

Τωρα θα επισκεφθω κ εγώ έναν γιατρό που μου πρότειναν. 20η μέρα του κύκλου κάνω συνήθως ωορρηξία και πέφτει κυριακη. Να κλείσω ραντεβού στο γιατρό Παρασκευή ή Δευτέρα??

τι τιμες ειχε δλδ? παρασκευη λεω εγω...

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μελίνα αφού έκανες τεστ βγήκαν αρνητικά,  έκανες χοριακη  και επίσης βγήκε αρνητική δεν νομίζω να είσαι.  Αυτά τα καφέ κι εγώ τα είχα μια μερα πριν αδιαθετησω κανονικά . Η χοριακη  σου αρνητική δεν ηταν;

κοριτσι η αλλη μελινα ειναι αυτη που λες . η melina fo

πρίν από 35 λεπτά , melina92 είπε:

ναι υπαρχει περιπτωση να ειναι αιμα εμφυτευσης..αν δεν ερθει περιοδος μετα απο τρια  24ωρα μπορεις να κανεις ενα τεστ..

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...