Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια καλη σας μερα!!!! Το κινητο μου παει για αποσυρση και ετσι χθες αποφασισε να κλεισει χωρις να σας διαβασω!!Σημερα ηρθε παλι στη ζωη:)

@ntemiiiiii και @Farmakotriftena αυτα τα πονακια..το στηθος πρησμενο ηταν συχνο φαινομενο κ σε εμενα..ποσο μαλλον μετα οι ξυνηλες τα λαχανιασματσ και ολα αυτα τα ομορφα.. αργοτερα μου εφυγαν και τωρα κατι κραμπες ξαναρχονται οταν κουραζομαι και σταθερα η μεση πια!!

@Alekagala πολυ ωραια η κουνια σου..αντε με το καλο να το αγκαλιασεις το μωρακι σου!

@Dimitr@17 Θεωρω οτι οι γιατροι ειναι πολυ αυστηροι με τη διατροφη για να οριοθετουμεστε και εμεις.. και ο δικος μου μου ειχε πει για γλυκα αλατι και λιγα μακαρονια ρυζια πατατες..και προσαρμοσα οτι μπορουσα απο αυτα με μετρο παντα..εφοσον μας δειχνουν και οι εξετασεις πως ειμαστε συνεχιζουμε δυναμικα την διατροφη μας.

@elenakii22 τι μου κανεις? Διαβαζω ειχες προβλημα με κολικους ε? Φανταζομαι απιστευτος πονος..

Εντελει τα εφτιαξα και τα χειμωμιατικα αλλα με ταλαιπωρησε η μεση μου και μετα απλωθηκα σαν χταποδι στον καναπε!! Χιχι!:shock:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , aspa80 είπε:

@FarmakotriftenaΕίμαι 5w +5d σήμερα. Τα έχω τα πονάκια ειδικά χθες ήταν αρκετά...σήμερα ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαι καλά!Αυτό που μ έχει ταράξει όμως είναι η συχνοουρία...πολύ πράγμα!!!Και εγω Δευτέρα βράδυ θα πάω γιατρό μου είπε θα ακούσουμε καρδιά!!

Λες ; από τόσο νωρίς; Μακάρι! εδώ τα κορίτσι λένε μετά  την 6η βδομάδα ακούσανε.  Κοντά στην 7η.  Αν κι εγώ στην κόρη μου άκουσα νωρίς.  Είναι η 2η επίσκεψη στο γιατρο; εγώ Δευτέρα θα ειμαι 5+3 οπότε καμία ελπίδα να ακούσω  χαχα

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Λες ; από τόσο νωρίς; Μακάρι! εδώ τα κορίτσι λένε μετά  την 6η βδομάδα ακούσανε.  Κοντά στην 7η.  Αν κι εγώ στην κόρη μου άκουσα νωρίς.  Είναι η 2η επίσκεψη στο γιατρο; εγώ Δευτέρα θα ειμαι 5+3 οπότε καμία ελπίδα να ακούσω  χαχα

Εγω παντως αργησα..στο τριτο ραντεβου ακουσα..βεβαια να μου πεις ηταν και μπουφος ο γιατρος οποτε δεν ειναι αντικειμενικο..χαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ετσι μου είπε...πρώτη φορά μένω έγκυος και τώρα τα μαθαίνω όλα...θα δείξει τη Δευτέρα , θα σας ενημερώσω πάντως!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@alina80 τι έγινε τελικά με τη περίοδο σου;

Εξελίχτηκε σε κανονική περίοδο, με πολύ ήπιους πόνους έως και καθόλου (για τα δεδομένα μου). Περιμένω να δω ποτέ θα τελειώσει. 

Καλημέρα κορίτσια μου. Καλό σαββατοκύριακο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!! @Ani ani ουτε να τις σκεφτομαι εκεινες τις μερες δε θελω!!ποτε πας στο γιατρο εσυ??και εγω εχθες ειχα φασινα!!!

@aspa80 ειναι λιγο νωρις για να ακουσεις καρδια πιστευω αλλα ποτε δε ξερεις!παντως αν δεν ακουσετε μη σας παρει απο κατω!πολλες ακουσαν αργοτερα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!! @Ani ani ουτε να τις σκεφτομαι εκεινες τις μερες δε θελω!!ποτε πας στο γιατρο εσυ??και εγω εχθες ειχα φασινα!!!

@aspa80 ειναι λιγο νωρις για να ακουσεις καρδια πιστευω αλλα ποτε δε ξερεις!παντως αν δεν ακουσετε μη σας παρει απο κατω!πολλες ακουσαν αργοτερα!!

αφου τα περισσότερα κορίτσια μου λέτε το ίδιο τότε εντάξει..δεν θα απογοητευθώ!!Αρκεί να μου πεί ο γιατρός ότι όλα είναι ΟΚ είτε ακούσουμε καρδιά είτε όχι!!!

πρίν από 16 λεπτά , aspa80 είπε:

αφου τα περισσότερα κορίτσια μου λέτε το ίδιο τότε εντάξει..δεν θα απογοητευθώ!!Αρκεί να μου πεί ο γιατρός ότι όλα είναι ΟΚ είτε ακούσουμε καρδιά είτε όχι!!!

ολα καλα θα ειναι!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 42 λεπτά , elenakii22 είπε:

Ωραια ας μην σου τις ξαναθυμιζω τοτε..παω την Τριτη και μεχρι Τεταρτη περιμενω αποτελεσματα της κυστικης..πολυ αγωνια... οποτε ειμαι γενικοτερα στην αναμονη και ξεχνιεμαι με τις δουλειες..εσενα σε πιανουν καθολου πονακια ? Σαν κραμπες κατω χαμηλα? 

Διαφημίσεις

Καλημερα σε οοολα τα κοριτσια!!!

@Elektra_Gr με το καλο κοριτσι μου το βαφτηστιρακι σου :D 

@Dimitr@17ωω αντε ολα καλα θα πανε, τωρα περιμενουμε την επομενη να ακουσεις και καρδουλα :wub:

@MelinaFo κοπελα μου μην απογοητευεσαι, εχεις σταθερο κυκλο γενικα??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα και απο μενα!!!

Να εχετε ενα ωραιο σκ. Εμπλεξα με τις δουλειες, χαλασε και ο καιρος....

Που μενεις; γιατί εδώ Αθήνα έχει ακόμα πολύ ζέστη 

πρίν από 40 λεπτά , Ani ani είπε:

Ωραια ας μην σου τις ξαναθυμιζω τοτε..παω την Τριτη και μεχρι Τεταρτη περιμενω αποτελεσματα της κυστικης..πολυ αγωνια... οποτε ειμαι γενικοτερα στην αναμονη και ξεχνιεμαι με τις δουλειες..εσενα σε πιανουν καθολου πονακια ? Σαν κραμπες κατω χαμηλα? 

Εγώ είμαι αισιόδοξη για σενα. Είναι σπάνιο να είστε και οι δυο φορείς...

Σήμερα δεν έχω συμπτώματα... γιατι;;;;; ούτε πονακια και το στήθος μου λιγοτερο με πονάει.  Καθόλου ζαλάδες ξινηλες... πιο πολύ κούραση εχω. Σαν να είμαι άρρωστη. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

Καλημερα σε οοολα τα κοριτσια!!!

@Elektra_Gr με το καλο κοριτσι μου το βαφτηστιρακι σου :D 

@Dimitr@17ωω αντε ολα καλα θα πανε, τωρα περιμενουμε την επομενη να ακουσεις και καρδουλα :wub:

@MelinaFo κοπελα μου μην απογοητευεσαι, εχεις σταθερο κυκλο γενικα??

Οχι καλε δεν απογοητευομαι, πριν εναμιση μηνα ημουν εγκυος εχω καλες εξετασεις ειναι θεμα χρονου. Απλα τωρα ζω ενα μπερδεμα που μαλλον θα το λυσει η γιατρος. Ειμαι στην 29η μερα ειχα κυκλο 23-25 ημερων αλλα μετα την αποξεση εκανα εναν κυκλο 30 ημερων και τωρα διανυω τον δευτερο κυκλο. Τι να πω κατι εχει αποσυντονιστει. Το θεμα ειναι οτι ημασταν ζωηροι αυτον τον μηνα και εχω επαφες και στις γονιμες μερες με τον παλιο μ κυκλο και στις μερες που προκυπτουν να ειναι γονιμες αν υπολογισεις εναν κυκλο 30 ημερων. Σας μπερδεψα και εσας??? Χαχαχαχ

tpnxp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

11. Dimitr@17 ΠΗΤ  5/6/2018!!!

12. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

13. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ElektraGr  12/9/2017!!!

2. rica 19-21/9/2017!!!

3. Vila 28/9/2017!!!

4. Nati85 2/10/2017!!!

5. alina80 5/10/2017!!!

6. linaa  7-8/10/2017!!!

7. orianna  9-11/10/2017!!!

8. Papaki@  11/10/2017!!!

9. caramel_83  18-20/10/2017!!!

10. ada32 19/10/2017!!!

11. andrianni  31/10/2017!!!

12. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Που μενεις; γιατί εδώ Αθήνα έχει ακόμα πολύ ζέστη 

Εγώ είμαι αισιόδοξη για σενα. Είναι σπάνιο να είστε και οι δυο φορείς...

Σήμερα δεν έχω συμπτώματα... γιατι;;;;; ούτε πονακια και το στήθος μου λιγοτερο με πονάει.  Καθόλου ζαλάδες ξινηλες... πιο πολύ κούραση εχω. Σαν να είμαι άρρωστη. 

Θεσσαλονικη βρεχει απο τα ξημερωματα!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...