Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ωχ παναγια μου δεν τρως συνεχεια;;; μονο που το ειπες με επιασε λιγουρα!

Περιοριζομαι στο 1 την ημερα με δυσκολια!!

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχ Άννη πως αντέχεις;; ένα καλό στην εγκυμοσύνη τώρα είναι πως δεν έχω φάει σοκολάτα. Ξαφνικά,  δεν τη θέλω.  (πριν, δεν υπήρχε μέρα που να μην τρώω λίγη σοκολάτα κάθε μέρα)

Χαχαχ Βανουλα  οι λιγουρες σου, δεν εφυγαν;

@Ani ani πρέπει να έχεις κι εσύ ορθοστασία σαν εμένα... αυτό δεν το αντέχω ειδικά τώρα. 

Ακομα δεν εχει ξεκινησει η πολυ δουλεια αλλα στις γιορτες δεν ξερω πως και αν θα αντεξω.. τυχερη εισαι @Farmakotriftena που δεν θες γλυκα..εγω συχνα..αλλα τα αποφευγω

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κοιτα περιμενα να δω περισσοτερα αλλα αυτο που μου την.εδωσε ειναι η αδεια που μου εγραψε και θα πρεπει να το πω αυριο στην δουλεια μου και αυτο γιατι ο συντροφος μου λεει οτι ειμαι ορθια πολλες ωρες...χωρις να υπαρχει προβλημα..

Δεν εχω και το χαρτι με τις φωτο μα τις μελετησω το πηρε το αγορι μου να το δειξει στους γονεις του οι οποιοι δεν μενουν αθηνα ειναι επαρχια...χιχι εχω γλυτωσει απο τα πεθερικα αν κ ειναι μια χαρα ανθρωποι...ναι καλοκαιρι...ουτε το ποδι μας δεν θα βουτηξουμε του χρονου στην θαλασσα...

Τι ωραια που σου εγραψε αδεια βρε Δημητρουλα...μακαρι να μου εγραφε και εμενα..παρτυ θα εκανα

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μμμμ καλο αυτο...κανε υπομονη

Αρα με καταλαβαινεις γτ τον.λεω "αγορι μου" εσυ εχεισ αλλο παιδακι?

Μια απο τα ιδια κ εγω ετσι τον λεω και δεν ειμαστε παντεμενοι..ειναι η συνηθεια των χρονων βλεπεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Alekagala είπε:

Ελενάκι μου μια χαρα ειμαι ισως λιγο πιο κουρασμένη.... Τωρα επειδη τα παιδια κοιμήθηκαν στρώνω την κουνια..... 

τελειωσατε με το δωματιο του μωρου ε?σε τρεις μερες θα εχεις το μωρακι!υπομονη!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Παω και εγω να φαω μου ανοίξατε την ορεξη.....  Αντε σας αφήνω με μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!!! 

2ro5c3d.jpg

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

τελειωσατε με το δωματιο του μωρου ε?σε τρεις μερες θα εχεις το μωρακι!υπομονη!

Ποιο δωματιο διπλα μου ειναι η κούνια!!!!  Θα ετοιμαστεί δωμάτιο της κόρης αλλα πιο μετα!!!! 

• Μου αρέσει 4

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι καλέ. Σε πειράζω. Έχεις και αυτό το 17 στο όνομα σου...χαχα. Δεν έχω παιδάκι, για το πρώτο (και πιθανοτατα και το τελευταίο) προσπαθούμε. 

Μην έχεις άγχος. Θα πας στο γιατρό, θα σε εξετάσει και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. Σημείωσε και ότι απορίες έχεις. Παρε και το σπερμοδιάγραμμα του καλού σου να το δει και αυτό. 

Εχω πολυ αγονεια θα τον τρελανω στις ερωτησεις ναι θα το παρω οπωσδήποτε!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 μπραβο ολα καλα!!την αλλη βδομαδα θα ακουσετε και καρδουλα!παντως εγω συμφωνω στο να παρεις την αδεια που σου εγραψε ειναι αρχη και νομιζω θα σου κανει καλο η ξεκουραση.

@Farmakotriftena θυμαμαι που μου ειχε πει η γυναικολογος τοτε αν σε ποναει η μεση σου οπως περιμενεις περιοδο ειναι συσπασεις μητρας αν σε ποναει οπως οταν εισαι γενικα κουρασμενη απο την δουλεια δεν ειναι συσπασεις.εγω ειχα πιο μετα το πρωτο τριμηνο αρκετες κραμπες και επαιρνα μαγνησιο.αρκετα πονακια και δυνατα ειχα στην αρχη αλλα μετα μου περασαν.πιστευω ειναι φυσιολογικα αλλα κανε μια ερωτηση τον γιατρο να εισαι σιγουρη.

Ναι @Nati85 μου να την παρω αλλα δεν νιωθω κατι ειμαι μια χαρα ...θελω να πηγαινω για δουλεια ...ειδικα οσο περνανε οι μερες εμεις εχουμε παρα πολυ δουλεια...εγκεφαλικο θα τους ερθει...

πρίν από 12 λεπτά , Vana87 είπε:

Γιατι να κοψεις τελειως το αλατι; εχεις προβλημα; 

Οχι δεν εχω κανενα προβλημα...μαλλον το λεει προληπτικα...την αλλη βδομαδα ειπε θα μου γραψει να.καμω και εξετασεις...

πρίν από 20 λεπτά , Alekagala είπε:

Παω και εγω να φαω μου ανοίξατε την ορεξη.....  Αντε σας αφήνω με μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!!! 

2ro5c3d.jpg

Ποιο δωματιο διπλα μου ειναι η κούνια!!!!  Θα ετοιμαστεί δωμάτιο της κόρης αλλα πιο μετα!!!! 

τελεια η κουνια!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τιποτα μονο στηθος αλλα κ.αυτο εχει υποχωρησει απο χθες...τωρα σε ορεξη μονο οτι πειναω πιο συχνα...εσυ??καλα το στηθος μου δεν αντεχοταν δυο μηνες τωρα...

Εγώ.... ακμή!!!!! Δυστυχώς  γέμισα σπυριά που είχα καθαρό πρόσωπο  (έκανα βαθύ καθαρισμό κάθε 2μηνο  οπότε καταλαβαίνεις)

Στήθος τούμπανο .... ξινηλες  (λιγες) ζαλάδες  (λίγες) αλλαγή σε γεύση και σε όρεξη  (δε ζούσα χωρίς σοκολάτα τώρα ούτε να τη βλέπω) πόνους χαμηλά.  Έχω  αρκετούς μέσα στη μέρα και θα τον ρωτήσω Δευτέρα αν είναι οκ αυτό γιατί με αγχώνει... Και λαχανιαζω/κουράζομαι με το παραμικρό.

yplDp3.png

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ.... ακμή!!!!! Δυστυχώς  γέμισα σπυριά που είχα καθαρό πρόσωπο  (έκανα βαθύ καθαρισμό κάθε 2μηνο  οπότε καταλαβαίνεις)

Στήθος τούμπανο .... ξινηλες  (λιγες) ζαλάδες  (λίγες) αλλαγή σε γεύση και σε όρεξη  (δε ζούσα χωρίς σοκολάτα τώρα ούτε να τη βλέπω) πόνους χαμηλά.  Έχω  αρκετούς μέσα στη μέρα και θα τον ρωτήσω Δευτέρα αν είναι οκ αυτό γιατί με αγχώνει... Και λαχανιαζω/κουράζομαι με το παραμικρό.

Καλημερααα...!!!εγω ειναι λες κ δεν ειμαι εγκυος βρε παιδι μου,αυτο ελεγα κ χθες στον γιατρο!μονο κατι μικρα πονακια που κ π στην κοιλια εχω..

Γενικα και οταν αδιαθετουσα δεν πονουσα καθολου..εσυ ειχες πονο στην περιοδο???

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ναι @Nati85 μου να την παρω αλλα δεν νιωθω κατι ειμαι μια χαρα ...θελω να πηγαινω για δουλεια ...ειδικα οσο περνανε οι μερες εμεις εχουμε παρα πολυ δουλεια...εγκεφαλικο θα τους ερθει...

Οχι δεν εχω κανενα προβλημα...μαλλον το λεει προληπτικα...την αλλη βδομαδα ειπε θα μου γραψει να.καμω και εξετασεις...

Ναι και μενα την Τριτη θα μου γραψει! 

Καλημέρα σε όλες και από εμένα!!Τελευταία κοιμάμαι νωρίς και ξυπνάω αξημέρωτα!!Χθές από το απόγευμα είχα και εγώ αρκετά πονάκια αλλά προσπαθώ να μν αγχώνομαι...διάβασα κάπου ότι αυτό οφείλεται στο τέντωμα των μυών και των συνδέσμων που συγκρατουν τη μήτρα , οπότε είναι φυσιολογικοί πόνοι. Πήρα και αποτελέσματα προγεννητικού (όλα καλά) μόνο η TSH ξαναπήρε την ανηφόρα και ο γιατρός μου διπλασίασε το χάπι.

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερααα...!!!εγω ειναι λες κ δεν ειμαι εγκυος βρε παιδι μου,αυτο ελεγα κ χθες στον γιατρο!μονο κατι μικρα πονακια που κ π στην κοιλια εχω..

Γενικα και οταν αδιαθετουσα δεν πονουσα καθολου..εσυ ειχες πονο στην περιοδο???

Ούτε εγώ είχα πόνους και πρηξιματα  όταν αδιαθετουσα. Και η κολλητή μου έτσι ήταν και στις δύο εγκυμοσύνες της.  Σαν κι εσένα.  Δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα 

πρίν από 20 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλημέρα σε όλες και από εμένα!!Τελευταία κοιμάμαι νωρίς και ξυπνάω αξημέρωτα!!Χθές από το απόγευμα είχα και εγώ αρκετά πονάκια αλλά προσπαθώ να μν αγχώνομαι...διάβασα κάπου ότι αυτό οφείλεται στο τέντωμα των μυών και των συνδέσμων που συγκρατουν τη μήτρα , οπότε είναι φυσιολογικοί πόνοι. Πήρα και αποτελέσματα προγεννητικού (όλα καλά) μόνο η TSH ξαναπήρε την ανηφόρα και ο γιατρός μου διπλασίασε το χάπι.

@aspa80 πόσο είπαμε ότι είσαι εσυ; από συμπτώματα  έχεις κι εσύ αυτά τα πονακια ε; να μην αγχωνομαι; έχεις κάτι άλλο; εγώ είμαι 5w και 1d σύμφωνα με την τηπ.  Δευτέρα θα πάω στον doc και θα δω πόσο ειμαι και υπερηχογραφικα κι αν όλα πανε καλά. Αυτό το να κοιμάμαι νωρίς και να ξυπνάω αξημέρωτα το έχω κι εγω. Μετά από καμία ώρα με ξανά παίρνει ο υπνος.

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ούτε εγώ είχα πόνους και πρηξιματα  όταν αδιαθετουσα. Και η κολλητή μου έτσι ήταν και στις δύο εγκυμοσύνες της.  Σαν κι εσένα.  Δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα 

@aspa80 πόσο είπαμε ότι είσαι εσυ; από συμπτώματα  έχεις κι εσύ αυτά τα πονακια ε; να μην αγχωνομαι; έχεις κάτι άλλο; εγώ είμαι 5w και 1d σύμφωνα με την τηπ.  Δευτέρα θα πάω στον doc και θα δω πόσο ειμαι και υπερηχογραφικα κι αν όλα πανε καλα

@FarmakotriftenaΕίμαι 5w +5d σήμερα. Τα έχω τα πονάκια ειδικά χθες ήταν αρκετά...σήμερα ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαι καλά!Αυτό που μ έχει ταράξει όμως είναι η συχνοουρία...πολύ πράγμα!!!Και εγω Δευτέρα βράδυ θα πάω γιατρό μου είπε θα ακούσουμε καρδιά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...