Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μολις εγινα 30 πριν λιγες μερες...τον αποκαλω αγορι μου γτωδεν ειμαστε παντρευτει...ειπαμε αυτος ειναι 27

Οχι δεν τους το εχω πει ...ελεγα μα περασει λιγο ο καιρος...και μετα...

Ε ολόκληρος άντρας και αυτός. Μικρός αλλά άντρας. Ούτε εμείς έχουμε παντρευτεί και η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι να λέω. Για εμενα είμαι ο άντρας μου, αλλά οι περισσότεροι μετά ρωτάνε "ποτέ παντρεύτηκες". Να λέω αγόρι μου παλι, 37 εγώ 41 εκείνος...δεν πάει. Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Δημητρα μου σαν πιο παλια μανούλα θα σε συμβούλευα να παρεις αδεια και οχι μονο μια αλλα πολλες....  Με το καλο αγαπη μου ολα καλα να σου πανε και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Ε ολόκληρος άντρας και αυτός. Μικρός αλλά άντρας. Ούτε εμείς έχουμε παντρευτεί και η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι να λέω. Για εμενα είμαι ο άντρας μου, αλλά οι περισσότεροι μετά ρωτάνε "ποτέ παντρεύτηκες". Να λέω αγόρι μου παλι, 37 εγώ 41 εκείνος...δεν πάει. Χαχαχα

Εγω λέω  "ο φιλος μου"  αν και για εμενα ειναι αντρας μου... Ποια η διαφορα αλλωστε??  Αλλα οντως ο κοσμος ειναι αδιακριτος και ειναι σπαστικο

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 21 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι από νωρίς πονακια περιόδου ενίοτε πιο έντονα μέση πρησμένο στήθος συσπάσεις πρησμένο στήθος φουσκωμένη κοιλιά θα φανεί το να πω

Μμμμ καλο αυτο...κανε υπομονη

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Αρα με καταλαβαινεις γτ τον.λεω "αγορι μου" εσυ εχεισ αλλο παιδακι?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι σιγα το αγόρι σου γτ???

Ενω οταν τους λεμε μωρακι μου μεσα στο ν κοσμο και θα γυρίζει κανεις και θα ψανχει να.βρει κανα βρεφικο καρότσι χαχαχαχαχα και εμεις αποκαλουμε μωρο τους κοτζαμαν αντρες χαχαχα οπως νιωθουμε καλα εμεις κοριτσιαα!!!

Καλησπερα σε ολες ολα απο τι διαβαζω πανε.περίφημα γεμισαμε εγκυουλες 3 /4 μηναμε μονο και εύχομαι οχι για.πολυ!!!!

Έκλεισα ραντεβου με το γιατρουκο κοριτσια Δευτέρα πρωτα ο Θεος στις 10 εχω πολυ ανχος και αγονειααα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Λοιπον κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο...ειδαμε σακο  και μια κουκιδιτσα ασπρη που ειπε οτι αυτο ειναι το μωρο...την αλλη βδομαδα θα ακουσουμε καρδια λεει...και μου εγραψε και 10μερες αδεια για να μην κουραζομαι στην.δουλεια που ειμαι ορθια πολλες ωρες..επισης μου ειπε οχι γλυκα κ αλατι

Καλα οχι γλυκα και αλατι και εμενα μου ειπαν οι μαιες. Ποιος τις ακουει. Αν κανεις ισορροπημενη διατροφη και δεν εχεις προδιαθεση δεν υπαρχει προβλημα.

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

δε νομιζω οτι ειναι αυτο μη φοβασαι...εγω φαντασου σπιτι δεν εχω ουτε ντεπον αντεχω ολους τους πονους κ οταν με επιασε αυτο παρε μπουσκοπαν...εκλαιγα απο τον πονο...παντως καλυτερα να παρεις κ τον γιατρο σου..

Καλά όχι ότι είναι κολικος ο πόνος... άσε τους κολικούς τους γνωρίζω καλά.  Αλλά μάλλον είναι έντερο.  Γιατί ενώ πριν ήταν χαμηλά αριστερά τώρα είναι πιο ψηλά.  Πάντως υποφερτος πόνος. Ενόχληση θα έλεγα καλυτερα. Όχι πόνο.  Και σε ποια βδομάδα το επαθες; σήμερα νιώθω  γενικά πολύ πρησμενη.  Το στήθος έχει φουσκώσει πάρα πολύ πετάγονται φλέβες σαν χάρτης ένα πράμα.  Αλλά και η κοιλιά μου είναι πρησμενη. 

yplDp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλα οχι γλυκα και αλατι και εμενα μου ειπαν οι μαιες. Ποιος τις ακουει. Αν κανεις ισορροπημενη διατροφη και δεν εχεις προδιαθεση δεν υπαρχει προβλημα.

Καλα αλατΙ δεν το εχω κοψει τελειως.αλλα εχω περιορισει τα γλυκα κ εχω κοψει τον καφε...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλα αλατΙ δεν το εχω κοψει τελειως.αλλα εχω περιορισει τα γλυκα κ εχω κοψει τον καφε...

Από συμπτώματα έχεις τπτ ή ακόμα μόνο το στηθος; αλλαγή σε όρεξη; γεύση; πονακια;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Από συμπτώματα έχεις τπτ ή ακόμα μόνο το στηθος; αλλαγή σε όρεξη; γεύση; πονακια;

Τιποτα μονο στηθος αλλα κ.αυτο εχει υποχωρησει απο χθες...τωρα σε ορεξη μονο οτι πειναω πιο συχνα...εσυ??καλα το στηθος μου δεν αντεχοταν δυο μηνες τωρα...

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Μμμμ καλο αυτο...κανε υπομονη

Αρα με καταλαβαινεις γτ τον.λεω "αγορι μου" εσυ εχεισ αλλο παιδακι?

Ναι καλέ. Σε πειράζω. Έχεις και αυτό το 17 στο όνομα σου...χαχα. Δεν έχω παιδάκι, για το πρώτο (και πιθανοτατα και το τελευταίο) προσπαθούμε. 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Ναι σιγα το αγόρι σου γτ???

Ενω οταν τους λεμε μωρακι μου μεσα στο ν κοσμο και θα γυρίζει κανεις και θα ψανχει να.βρει κανα βρεφικο καρότσι χαχαχαχαχα και εμεις αποκαλουμε μωρο τους κοτζαμαν αντρες χαχαχα οπως νιωθουμε καλα εμεις κοριτσιαα!!!

Καλησπερα σε ολες ολα απο τι διαβαζω πανε.περίφημα γεμισαμε εγκυουλες 3 /4 μηναμε μονο και εύχομαι οχι για.πολυ!!!!

Έκλεισα ραντεβου με το γιατρουκο κοριτσια Δευτέρα πρωτα ο Θεος στις 10 εχω πολυ ανχος και αγονειααα!!

Μην έχεις άγχος. Θα πας στο γιατρό, θα σε εξετάσει και θα σου πει τι πρέπει να κάνεις. Σημείωσε και ότι απορίες έχεις. Παρε και το σπερμοδιάγραμμα του καλού σου να το δει και αυτό. 

• Μου αρέσει 1

@Dimitr@17 μπραβο ολα καλα!!την αλλη βδομαδα θα ακουσετε και καρδουλα!παντως εγω συμφωνω στο να παρεις την αδεια που σου εγραψε ειναι αρχη και νομιζω θα σου κανει καλο η ξεκουραση.

@Farmakotriftena θυμαμαι που μου ειχε πει η γυναικολογος τοτε αν σε ποναει η μεση σου οπως περιμενεις περιοδο ειναι συσπασεις μητρας αν σε ποναει οπως οταν εισαι γενικα κουρασμενη απο την δουλεια δεν ειναι συσπασεις.εγω ειχα πιο μετα το πρωτο τριμηνο αρκετες κραμπες και επαιρνα μαγνησιο.αρκετα πονακια και δυνατα ειχα στην αρχη αλλα μετα μου περασαν.πιστευω ειναι φυσιολογικα αλλα κανε μια ερωτηση τον γιατρο να εισαι σιγουρη.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλά όχι ότι είναι κολικος ο πόνος... άσε τους κολικούς τους γνωρίζω καλά.  Αλλά μάλλον είναι έντερο.  Γιατί ενώ πριν ήταν χαμηλά αριστερά τώρα είναι πιο ψηλά.  Πάντως υποφερτος πόνος. Ενόχληση θα έλεγα καλυτερα. Όχι πόνο.  Και σε ποια βδομάδα το επαθες; σήμερα νιώθω  γενικά πολύ πρησμενη.  Το στήθος έχει φουσκώσει πάρα πολύ πετάγονται φλέβες σαν χάρτης ένα πράμα.  Αλλά και η κοιλιά μου είναι πρησμενη. 

νομίζω στην 8η το επαθα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...