Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καπου εξι δεν το εχω δει καλα το χαττι που εχει τις φωτογραφιες...παντως με εβαλε οτι θα γεννησω 5/6/18 δλδ 10 μερες μετα απο την πρωτη διαγνωση

Είχες καθυστερημένη συλληψη; βάση ΤΗΠ κι εμένα μου βγάζει ΠΗΤ 8/6. όμως Δευτέρα θα δω κι εγώ που θα πάω στον γιατρό 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Είχες καθυστερημένη συλληψη; βάση ΤΗΠ κι εμένα μου βγάζει ΠΗΤ 8/6. όμως Δευτέρα θα δω κι εγώ που θα πάω στον γιατρό 

Ναι ειχα καθυστερημενη συλληψη..

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι ειχα καθυστερημενη συλληψη..

Μαζί θα είμαστε εμείς!! Σε νιωθω λίγο πεσμένη.  Όλα καλά είναι Δημητρούλα!!! Έχω φουλ άγχος για Δευτέρα... φοβάμαι μη και δεν είναι όλα καλά...

yplDp3.png

@Dimitr@17 @Farmakotriftena τα πρωτα μωρακια του καλοκαιριου!!!!αντε ολα καλα θα πανε!!αγχος υπαρχει καθε φορα που πας για υπερηχο..εγω δλδ οποτε παω η πρωτη η ερωτηση που κανω ειναι καλα?και μολις βλεπω την καρδια να αναβοσβήνει (βλεπεις στο σωμα του κατι να αναβοσβήνει)λεω ενταξει καλα ειμαστε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μαζί θα είμαστε εμείς!! Σε νιωθω λίγο πεσμένη.  Όλα καλά είναι Δημητρούλα!!! Έχω φουλ άγχος για Δευτέρα... φοβάμαι μη και δεν είναι όλα καλά...

Κοιτα περιμενα να δω περισσοτερα αλλα αυτο που μου την.εδωσε ειναι η αδεια που μου εγραψε και θα πρεπει να το πω αυριο στην δουλεια μου και αυτο γιατι ο συντροφος μου λεει οτι ειμαι ορθια πολλες ωρες...χωρις να υπαρχει προβλημα..

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Dimitr@17 @Farmakotriftena τα πρωτα μωρακια του καλοκαιριου!!!!αντε ολα καλα θα πανε!!αγχος υπαρχει καθε φορα που πας για υπερηχο..εγω δλδ οποτε παω η πρωτη η ερωτηση που κανω ειναι καλα?και μολις βλεπω την καρδια να αναβοσβήνει (βλεπεις στο σωμα του κατι να αναβοσβήνει)λεω ενταξει καλα ειμαστε!

Δεν εχω και το χαρτι με τις φωτο μα τις μελετησω το πηρε το αγορι μου να το δειξει στους γονεις του οι οποιοι δεν μενουν αθηνα ειναι επαρχια...χιχι εχω γλυτωσει απο τα πεθερικα αν κ ειναι μια χαρα ανθρωποι...ναι καλοκαιρι...ουτε το ποδι μας δεν θα βουτηξουμε του χρονου στην θαλασσα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Dimitr@17 αν θες μην παίρνεις άδεια  δε σε υποχρεώνει κάνεις να την πάρεις. Τι δουλειά κάνεις; Επειδή και ξ δική μου δουλειά έχει πολύ ορθοστασία,  εμένα προσωπικά με επηρεάζει.  Αυτές τις μέρες δεν έχω πάει. Αλλά όσες πήγα μετά πονούσα.  Αν εσύ είσαι οκ  όμως μη πάρεις. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 αν θες μην παίρνεις άδεια  δε σε υποχρεώνει κάνεις να την πάρεις. Τι δουλειά κάνεις; Επειδή και ξ δική μου δουλειά έχει πολύ ορθοστασία,  εμένα προσωπικά με επηρεάζει.  Αυτές τις μέρες δεν έχω πάει. Αλλά όσες πήγα μετά πονούσα.  Αν εσύ είσαι οκ  όμως μη πάρεις. 

Εγω του ειπα οτι δεν νιωθω ουτε κουραση ουτε τπτ ουτε ατονια αλα αυτος επεμενε επειδη ειναι αρχη

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σε φουρνο δουλευω...

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ε μην πάρεις τότε! Αλλά νομίζω πιο πολύ σε πιάνει το ενοχικό σου (τι θα κανεις με τους συναδέλφους κτλ) Το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι λάθος! 

Ε ναι δεν.μπορω ξαφνικα να τους κρεμασω...

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε ναι δεν.μπορω ξαφνικα να τους κρεμασω...

Μια βδομάδα θα είναι βρε Δημητρούλα! Αλλά εσύ ξέρεις τι αντέχεις σου και το σώμα σου!! Όταν φέρει ο φιλος σου τα χαρτιά,  πες μας πόσο εβδομάδων είσαι!

Υγ Στη δουλεία,  ξέρουν ότι είσαι εγκυος; 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

@elenakii22 τα φώτα σου please... είπες ότι στις αρχές παθαινες κάτι σαν κολικο εντερου; όσο περνάει η ώρα αυτός ο πόνος που νιώθω ανεβαίνει πιο πάνω και κάτι μου λέει ότι είναι έντερο..

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

@Dimitr@17 πολύ ωραία νέα! Αν δεν θέλεις να πάρεις την άδεια μην το κάνεις. Πόσο χρονών είσαι; (Σορι για την αδιακρισία αλλά με παρέσυρε το "αγόρι" σου). 

Μολις εγινα 30 πριν λιγες μερες...τον αποκαλω αγορι μου γτωδεν ειμαστε παντρευτει...ειπαμε αυτος ειναι 27

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μια βδομάδα θα είναι βρε Δημητρούλα! Αλλά εσύ ξέρεις τι αντέχεις σου και το σώμα σου!! Όταν φέρει ο φιλος σου τα χαρτιά,  πες μας πόσο εβδομάδων είσαι!

Υγ Στη δουλεία,  ξέρουν ότι είσαι εγκυος; 

Οχι δεν τους το εχω πει ...ελεγα μα περασει λιγο ο καιρος...και μετα...

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καπου εξι δεν το εχω δει καλα το χαττι που εχει τις φωτογραφιες...παντως με εβαλε οτι θα γεννησω 5/6/18 δλδ 10 μερες μετα απο την πρωτη διαγνωση

Πρεπει να περιμενεις τοτε μια βδομαδουλα...εχεις καθολου συμπτωματα?

Το αγορι μου ειναι υπευθυνο για την αδεια αν δεν τον ειχα μαζι δςν θα μου εγραφε...λεει να ξεκουραστω γτ καθομαι πολλες ωρες ορθια και να παω την επομενη παρασκευη και οτι θα ακουσουμε κ την καρδια...

Ναι από νωρίς πονακια περιόδου ενίοτε πιο έντονα μέση πρησμένο στήθος συσπάσεις πρησμένο στήθος φουσκωμένη κοιλιά θα φανεί το να πω

EvgLp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 τα φώτα σου please... είπες ότι στις αρχές παθαινες κάτι σαν κολικο εντερου; όσο περνάει η ώρα αυτός ο πόνος που νιώθω ανεβαίνει πιο πάνω και κάτι μου λέει ότι είναι έντερο..

δε νομιζω οτι ειναι αυτο μη φοβασαι...εγω φαντασου σπιτι δεν εχω ουτε ντεπον αντεχω ολους τους πονους κ οταν με επιασε αυτο παρε μπουσκοπαν...εκλαιγα απο τον πονο...παντως καλυτερα να παρεις κ τον γιατρο σου..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...