Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Γι αυτο τον λογο ειμαι σε αυτο το φορουμ. Μας ενωνουν κοινες εμπειριες κ επιθυμιες. Και μπορω να βγαζω την αγωνια μ και το αγχος

Εννοειται αυτο!!!!

πρίν από 13 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω δουλευω απογευματα. Το πρωι κανω τις δουλειες μου. Κουραστηκα πολυ η αληθεια!!

Αα μαλιστα..εμενα αλλαζει καθε βδομαδα το πριγραμμα μου οποτε προσαρμοζω και τις δουλειες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , Ani ani είπε:

Εννοειται αυτο!!!!

Αα μαλιστα..εμενα αλλαζει καθε βδομαδα το πριγραμμα μου οποτε προσαρμοζω και τις δουλειες!

Τι δουλεια κάνεις;; και του αντρα μου ετσι αλλαζει

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ani ani είπε:

Ειμαι στο Κολωνάκι σε μαγαζι με σοκολατακια..

Αχ Άννη πως αντέχεις;; ένα καλό στην εγκυμοσύνη τώρα είναι πως δεν έχω φάει σοκολάτα. Ξαφνικά,  δεν τη θέλω.  (πριν, δεν υπήρχε μέρα που να μην τρώω λίγη σοκολάτα κάθε μέρα)

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Ωχ παναγια μου δεν τρως συνεχεια;;; μονο που το ειπες με επιασε λιγουρα!

Χαχαχ Βανουλα  οι λιγουρες σου, δεν εφυγαν;

@Ani ani πρέπει να έχεις κι εσύ ορθοστασία σαν εμένα... αυτό δεν το αντέχω ειδικά τώρα. 

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, orianna είπε:

κοριτσι δωσε λιγες λεπτομερειες..τελευταια περιοδος επαφες κ κυκλος...η επαφη που λες δεν εξηγει τα καφε..μηπως εγινε απο επαφη πιο πριν?εχεις κανει κανενα τεστ?

@Dimitr@17 αναμενουμε τα νεα σου κοριτσακι...δυο ωριτσες μεινανε 

Λοιπον κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο...ειδαμε σακο  και μια κουκιδιτσα ασπρη που ειπε οτι αυτο ειναι το μωρο...την αλλη βδομαδα θα ακουσουμε καρδια λεει...και μου εγραψε και 10μερες αδεια για να μην κουραζομαι στην.δουλεια που ειμαι ορθια πολλες ωρες..επισης μου ειπε οχι γλυκα κ αλατι

• Μου αρέσει 6

Just now, Dimitr@17 είπε:

Λοιπον κοριτσια μολις γυρισα απο τον γιατρο...ειδαμε σακο  και μια κουκιδιτσα ασπρη που ειπε οτι αυτο ειναι το μωρο...την αλλη βδομαδα θα ακουσουμε καρδια λεει...και μου εγραψε και 10μερες αδεια για να μην κουραζομαι στην.δουλεια που ειμαι ορθια πολλες ωρες..επισης μου ειπε οχι γλυκα κ αλατι

Όλα καλά δλδ;

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Όλα καλά δλδ;

Ναι μια χαρα..απλα επειδη ειναι μικρο εγραψε οτι θελω αδεια...επειδη η δουλεια μου εχει πολλες ωρες ορθοστασια και κουραση...να δω οως θα τους το πω αυριο στην δουλεια...

Just now, ntemiiiiii είπε:

Από ποια μέρα δείχνουν τα τεστ εγκυμοσύνης;

Μεχρι και 5 μερες πριν την καθυστερηση νομιζω αλλα η ακριβεια τους μεγαλωνει οσο πλησιαζει η μερα που ειναι να αδιαθετησεις...εχεις καιυστερηση η οχι ακομα?

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

μπραβο βρε κοριτσι!ολα καλα..να κατσεις να ξεκουραστεις!ποσο εβδομαδων σε εβγαλε βαση οσων ειδε?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι μια χαρα..απλα επειδη ειναι μικρο εγραψε οτι θελω αδεια...επειδη η δουλεια μου εχει πολλες ωρες ορθοστασια και κουραση...να δω οως θα τους το πω αυριο στην δουλεια...

Μεχρι και 5 μερες πριν την καθυστερηση νομιζω αλλα η ακριβεια τους μεγαλωνει οσο πλησιαζει η μερα που ειναι να αδιαθετησεις...εχεις καιυστερηση η οχι ακομα?

Όχι ακόμη στις 12/10 περιμένω 

EvgLp2.png

Καλησπερα

Η χοριακη μ δεν δειχνει εγκυμοσυνη η περιοδος μ δεν ερχεται να δουμε πως θα βγαλουμε ακρη και αυτο τον μηνα.

@Dimitr@17 να απολαυσεις μερες ηρεμιας και ξεκουρασεις μαζι με το σπορακι σου!

tpnxp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχ Άννη πως αντέχεις;; ένα καλό στην εγκυμοσύνη τώρα είναι πως δεν έχω φάει σοκολάτα. Ξαφνικά,  δεν τη θέλω.  (πριν, δεν υπήρχε μέρα που να μην τρώω λίγη σοκολάτα κάθε μέρα)

Χαχαχ Βανουλα  οι λιγουρες σου, δεν εφυγαν;

@Ani ani πρέπει να έχεις κι εσύ ορθοστασία σαν εμένα... αυτό δεν το αντέχω ειδικά τώρα. 

Η αληθεια κι εγω δεν πολυτραβαω τα γλυκα. Φαγητο θελω! Οχι ειναι πιο εντονες! Πειναω παρα πολυ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο βρε κοριτσι!ολα καλα..να κατσεις να ξεκουραστεις!ποσο εβδομαδων σε εβγαλε βαση οσων ειδε?

Καπου εξι δεν το εχω δει καλα το χαττι που εχει τις φωτογραφιες...παντως με εβαλε οτι θα γεννησω 5/6/18 δλδ 10 μερες μετα απο την πρωτη διαγνωση

πρίν από 10 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Όχι ακόμη στις 12/10 περιμένω 

Πρεπει να περιμενεις τοτε μια βδομαδουλα...εχεις καθολου συμπτωματα?

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα

Η χοριακη μ δεν δειχνει εγκυμοσυνη η περιοδος μ δεν ερχεται να δουμε πως θα βγαλουμε ακρη και αυτο τον μηνα.

@Dimitr@17 να απολαυσεις μερες ηρεμιας και ξεκουρασεις μαζι με το σπορακι σου!

Το αγορι μου ειναι υπευθυνο για την αδεια αν δεν τον ειχα μαζι δςν θα μου εγραφε...λεει να ξεκουραστω γτ καθομαι πολλες ωρες ορθια και να παω την επομενη παρασκευη και οτι θα ακουσουμε κ την καρδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...