Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι και μου είπε τις γόνιμες απλά είχαμε μόνο τη 13η μέρα επαφή και δύο μέρες μετά είχα έντονο πόνο και καφέ κι από τότε τα συμπτώματα περιόδου και τα καφέ δεν έχουν σταματήσει δε μου έχει ξανασυμβεί Στις 12 περιμένω περίοδο

ωραια ολα.. αλλα τα καφε δεν εξηγουνται για εμφυτευση καθως θελει 6-12 μερες μετα την γονιμοποιηση...μιλησες με τον γιατρο σου?ισως να ειναι κατι ορμονικο..

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 31 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσι δωσε λιγες λεπτομερειες..τελευταια περιοδος επαφες κ κυκλος...η επαφη που λες δεν εξηγει τα καφε..μηπως εγινε απο επαφη πιο πριν?εχεις κανει κανενα τεστ?

@Dimitr@17 αναμενουμε τα νεα σου κοριτσακι...δυο ωριτσες μεινανε 

Ναι λιγο εμεινε...ειμαι ακομα.στην.δουλεια κ δεν περναει η ωρα...

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ωραια ολα.. αλλα τα καφε δεν εξηγουνται για εμφυτευση καθως θελει 6-12 μερες μετα την γονιμοποιηση...μιλησες με τον γιατρο σου?ισως να ειναι κατι ορμονικο..

Είπα να περιμένω να δω αν θαχω και καθυστέρηση.Δεν έκανα κάποιο τεστ που με ρώτησες πριν

EvgLp2.png

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλησπερα!!!!διαβαζω τα νεα σας αλλα τρεχω κ εγω!πηγα χθες στο γιατρο κ ειδε συσπαση στη μητρα(μου ειπε οτι γενικα δε φαινεται αλλα επειδη εγινε την στιγμη του υπερηχου κατι ειδε κ το καταλαβε,δε θυαμαι ακριβως τι μ ειπε)ξεκινησα παλι μαγνησιο!

κ εγω γενικα πονακια εχω μονο απο τη μια μερια οχι στη μεση αλλα επειδη κανω κ συσπασεις(δε καταλαβαίνω την διαφορα απο τα τραβηγματακια)ξεκίνησα μαγνησιο..αν εχεις γενικα πονακια πες το στο γιατρο μηπως σου προτεινει να ξεκινήσεις κ εσυ μαγνησιο!

Ελενάκι ρώτα τον γιατρό σου μήπως θέλεις προγεστερόνη 

2rxqp3.png

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

παθαινεις και κραμπες ποδια χερια κτλ?

οχι καθολου..

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Είναι δλδ μόνο δεξιά ή αριστερά οι πονοι; τους είχες από την αρχη; mg από πότε  σου εδωσσ; γιατί νομίζω είναι νωρίς από την 5η βδομάδα.  Αλλά νομίζω βοηθούν και τα utrogestan στη μείωση των συσπάσεων 

μονο αριστερα κυριως...η αληθεια ειναι οτι δε τα επαιρνα απο την αρχη απλα επειδη ειχα αν θυμάμαι κατι σαν κολικο εντέρου τα πηρα για τους πονους..τροφοκαρντ λεγονται...νομιζω μου ειχε πει οτι  το ασβεστιο επιβαρυνει τις κραμπες κ γιαυτο μπορει να μου ξεκινησαν...υποθεσεις κανω ετσι δε ξερω..

Just now, Papaki@ είπε:

Ελενάκι ρώτα τον γιατρό σου μήπως θέλεις προγεστερόνη 

προγεστερονη εχω σταματησει καιρο...επαιρνα για μεγαλο διαστημα..κ οι δυο γιατροι μαγνησιο μ ειπαν..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

οχι καθολου..

μονο αριστερα κυριως...η αληθεια ειναι οτι δε τα επαιρνα απο την αρχη απλα επειδη ειχα αν θυμάμαι κατι σαν κολικο εντέρου τα πηρα για τους πονους..τροφοκαρντ λεγονται...νομιζω μου ειχε πει οτι  το ασβεστιο επιβαρυνει τις κραμπες κ γιαυτο μπορει να μου ξεκινησαν...υποθεσεις κανω ετσι δε ξερω..

προγεστερονη εχω σταματησει καιρο...επαιρνα για μεγαλο διαστημα..κ οι δυο γιατροι μαγνησιο μ ειπαν..

οκ αν το εχεις δει !! ευχομαι να μην ειναι τιποτα

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Papaki@ είπε:

οκ αν το εχεις δει !! ευχομαι να μην ειναι τιποτα

κανένας απο τους δυο δεν έδειξε να ανησυχει..μου ειπε ο ενας οτι δεν ειναο κατι π θελουμε αλλα ειναι κατι που συμβαινει συχνα..λογικα τωρα με το μαγνησιο θα σταματήσει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κι εμένα αριστερά είναι.  Και τους είχες από τόσο νωρίς; από 5η βδομ; Επίσης τι είδος πόνου ειναι; ήπιος; οξύς; σαν βαρος; (συγγνώμη Ελένη μου αν σε κουράζω) αλλά στην κόρη μου δεν θυμάμαι να είχα κάτι τετοιο

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εμένα αριστερά είναι.  Και τους είχες από τόσο νωρίς; από 5η βδομ; Επίσης τι είδος πόνου ειναι; ήπιος; οξύς; σαν βαρος; (συγγνώμη Ελένη μου αν σε κουράζω) αλλά στην κόρη μου δεν θυμάμαι να είχα κάτι τετοιο

Μερικές φορές από την ωοθήκη  που έγινε η σύλληψη μπορεί να υπάρχουν ενοχλησούλες!!Αν είναι πονάκια έντονα πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου.Πολλές φορές η προγεστερόνη βοήθα και ηρεμούν.Αλλά ο γιατρούλη σου θα σε κατατοπίσει!!!

@elenakii22Ελενάκι το μαγνήσιο θα σε βοηθήσει!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

σιγα καλε που με κουραζεις!ειχα κ στην αρχη αλλα νομιζω οτι ειναι κ η μητρα που μεγαλωνει κ σε μπερδεύει...πονο δεν ειχα ποτε...τραβηγματακια τσιμπηματακια...τετοια...πολυ ηπιος πονος,ουτε καν πονος..

@marillia ναι αυτο πιστευω κ εγω...ειχα παει σε ενα γαμο κ ειχε πολυ δυνατα τη μουσικη(μπασα κ τέτοια)κ ειχα πονακια..λες η δυνατη μουσικη να επηρεαζει?

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι αυτο πιστευω κ εγω...ειχα παει σε ενα γαμο κ ειχε πολυ δυνατα τη μουσικη(μπασα κ τέτοια)κ ειχα πονακια..λες η δυνατη μουσικη να επηρεαζει?

Πιστεύω ότι θα σε επηρέαζε αλλά εκείνη την ώρα.Οχι συνέχεια.Καλά στα είπαν οι γιατροί.Λογικό είναι η μήτρα να κάνει συσπάσεις.Σ αυτό ακριβώς βοηθά το μαγνήσιο.Από δουλίτσες χαλαρά.Μεγάλωνει το μωράλι σου και όλο το σύστημα αλλάζει χαχαχ!!Εχω οπίσθια κλίση μήτρας και κάπου διάβασα ότι μετά το α τρίμηνο πέρνει κανονική θέση.Φαντάσου τι αλλαγές γίνονται!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

αλλαζει θεση???φανταζομαι τι γινεται εκει μεσα!!!!

χαχχαχα ναιιιι!!Και όλα τα οργανά μας όσο περνούν οι μήνες!!!Θαύμα η μητρότητα!!!Και όπως λέω κρίμα οι μπαμπούληδες αλλά σαν τις μανούλες....!!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Βλεπω εχουμς μαζι ρεπο και μαζι κατεβαζουμε τα χειμωνιατικα...μονο που φετος το παω πιο ηρεμα γιατι με πιανει η μεση μ την εγκυο..χιχι.. κανω διαλειμματα κ σας διαβαζω!

Εγω δουλευω απογευματα. Το πρωι κανω τις δουλειες μου. Κουραστηκα πολυ η αληθεια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...