Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Οοο εγω αυτα τα εκανα. Μου κατεβηκε η ιδεα να βαψω τωρα. Και ειναι ολα ανω κατω

Βλεπω εχουμς μαζι ρεπο και μαζι κατεβαζουμε τα χειμωνιατικα...μονο που φετος το παω πιο ηρεμα γιατι με πιανει η μεση μ την εγκυο..χιχι.. κανω διαλειμματα κ σας διαβαζω!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλησπερα!!!!διαβαζω τα νεα σας αλλα τρεχω κ εγω!πηγα χθες στο γιατρο κ ειδε συσπαση στη μητρα(μου ειπε οτι γενικα δε φαινεται αλλα επειδη εγινε την στιγμη του υπερηχου κατι ειδε κ το καταλαβε,δε θυαμαι ακριβως τι μ ειπε)ξεκινησα παλι μαγνησιο!

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια πονάει η κοιλιά μου χαμηλά αριστερά.  Έχει τύχει σε κάποια να έχει κάτι παρομοιο; συνήθως πονάει όλη η κοιλιά αλλά χθες και σήμερα είναι ώρες που με πονάει μόνο αριστερά...

κ εγω γενικα πονακια εχω μονο απο τη μια μερια οχι στη μεση αλλα επειδη κανω κ συσπασεις(δε καταλαβαίνω την διαφορα απο τα τραβηγματακια)ξεκίνησα μαγνησιο..αν εχεις γενικα πονακια πες το στο γιατρο μηπως σου προτεινει να ξεκινήσεις κ εσυ μαγνησιο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Aυτο να κανεις ναι...περιμενουμε αποτελεσματα

Πηγα το μεσημερακι και εδωσα αιμα. Σε λιγες ωρες θα ξερω. :confused: τωρα ειμαι στα ταβανια δεν με χωραει το σπιτι...

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλά είμαι. Κανονική περίοδος πια, πιστεύω αυριο-μεθαυριο να ξεμπερδεψω. Έχω πολλή δουλειά και δύο βδομάδες πολύ δύσκολες μπροστά μου (λογικά και γόνιμες μέσα σε αυτές οπότε μιλάμε αναμένεται εξάντληση κορίτσια!

@caramel_83 μάλλον θα τον αφήσω για τον επόμενο κύκλο τον γιατρό γιατί τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα να αρχίσω εξετάσεις και τέτοια. Είμαι και αγχωμενη πολύ με τη δουλειά, έχω και ένα σεμινάριο και δεν θέλω να προσθέσω και άλλο άγχος. Με ένα μήνα ακόμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Άσε που θέλω να δω και πώς θα είναι ο επόμενος, αν συμβεί το ίδιο δεν θα πρέπει να το διερευνήσω το γιατί; Αν όχι, μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Και έχω πάντα την ελπίδα ότι αυτός ο περίεργος κύκλος μπορεί να είναι και ο τελευταίος...ποτέ δεν ξέρεις. Χαχαχα.

Μία χαρά θα είναι τα αποτελέσματα σου. 

Αντε παμε για τις επομενες επαφες δυναμικα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλησπερα!!!!διαβαζω τα νεα σας αλλα τρεχω κ εγω!πηγα χθες στο γιατρο κ ειδε συσπαση στη μητρα(μου ειπε οτι γενικα δε φαινεται αλλα επειδη εγινε την στιγμη του υπερηχου κατι ειδε κ το καταλαβε,δε θυαμαι ακριβως τι μ ειπε)ξεκινησα παλι μαγνησιο!

κ εγω γενικα πονακια εχω μονο απο τη μια μερια οχι στη μεση αλλα επειδη κανω κ συσπασεις(δε καταλαβαίνω την διαφορα απο τα τραβηγματακια)ξεκίνησα μαγνησιο..αν εχεις γενικα πονακια πες το στο γιατρο μηπως σου προτεινει να ξεκινήσεις κ εσυ μαγνησιο!

παθαινεις και κραμπες ποδια χερια κτλ?

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Πηγα το μεσημερακι και εδωσα αιμα. Σε λιγες ωρες θα ξερω. :confused: τωρα ειμαι στα ταβανια δεν με χωραει το σπιτι...

Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω..εχω περασει απο αρνητικη χοριακη..που ημουν να με κλεινε οι ρεγγες και απο θετικη που την περιμενα..

πρίν από 5 λεπτά , aspa80 είπε:

Μήπως είναι μεσοκυκλική αιμόρρια??Ξέρεις τι είναι??

Όχι δε ξέρω.Να σημειώσω ότι έκανα Παπ και υπέρηχο τον Σεπτέμβριο και ήταν όλα άψογα

EvgLp2.png

Just now, ntemiiiiii είπε:

Όχι δε ξέρω.Να σημειώσω ότι έκανα Παπ και υπέρηχο τον Σεπτέμβριο και ήταν όλα άψογα

Δεν είναι κάτι παθολογικό και κακό η μεσοκυκλική αιμορρια....μου έχει συμβεί πολλές φορές. Το εκνευριστικο ήταν οτι ήμουνα σχεδόν όλο το μήνα με σερβιέτες και σερβιετάκια!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω..εχω περασει απο αρνητικη χοριακη..που ημουν να με κλεινε οι ρεγγες και απο θετικη που την περιμενα..

Γι αυτο τον λογο ειμαι σε αυτο το φορουμ. Μας ενωνουν κοινες εμπειριες κ επιθυμιες. Και μπορω να βγαζω την αγωνια μ και το αγχος

tpnxp3.png

Just now, aspa80 είπε:

Δεν είναι κάτι παθολογικό και κακό η μεσοκυκλική αιμορρια....μου έχει συμβεί πολλές φορές. Το εκνευριστικο ήταν οτι ήμουνα σχεδόν όλο το μήνα με σερβιέτες και σερβιετάκια!!!

Ναι όντως.Τι να πω δεν μου έχει ξανασυμβεί δε ξέρω

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

πολυ ωραια τοτε...ειδατε ωοθυλακιο να μεγαλωνει?

Ναι και μου είπε τις γόνιμες απλά είχαμε μόνο τη 13η μέρα επαφή και δύο μέρες μετά είχα έντονο πόνο και καφέ κι από τότε τα συμπτώματα περιόδου και τα καφέ δεν έχουν σταματήσει δε μου έχει ξανασυμβεί Στις 12 περιμένω περίοδο

EvgLp2.png

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

Είναι δλδ μόνο δεξιά ή αριστερά οι πονοι; τους είχες από την αρχη; mg από πότε  σου εδωσσ; γιατί νομίζω είναι νωρίς από την 5η βδομάδα.  Αλλά νομίζω βοηθούν και τα utrogestan στη μείωση των συσπάσεων 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...