Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, andrianni είπε:

Ισχύει αλλά ας ελπίσουμε οτι είναι ορμονικό ή παροδικά φυσιολογικό.

φυσιολογικο δεν το λες γιατι εχω πολυυυυ αιμα τοσες μερες, τωρα να δω μηπως ειναι ο θυρεοειδης αλλα δεν ειδα καπου να λεει για βαρια περιοδο μονο για αστατη:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 minutes ago, caramel_83 είπε:

εισαι σιγουρη για την ωορηξια? ο γιατρος τι ειπε?

Δεν είναι ωορηξία όπως κ τον προηγούμενο μήνα.ίσως να ετοιμάζεται το ορμονικο πάλι για ωορηξια.απλά νομίζω οτι κάποιες το εχουν κάθε μήνα αυτο.δεν τον ρώτησα πάλι.θα πάω την Τρίτη

2 minutes ago, KarMar84 είπε:

Αχ @caramel_83 δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά κ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μη βάζεις διάφορα με το μυαλό σου, 3 μερουλες υπομονή για να πας στον γιατρό κ ότι είναι θα βρεθεί κ θα διορθωθεί :mad:

εχεις δικιο κοριτσι μου αλλα εχω κουραστει, νιωθω τον οργανισμο μου κουρασμενο και την περιοχη εκει καπως..

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, caramel_83 είπε:

φυσιολογικο δεν το λες γιατι εχω πολυυυυ αιμα τοσες μερες, τωρα να δω μηπως ειναι ο θυρεοειδης αλλα δεν ειδα καπου να λεει για βαρια περιοδο μονο για αστατη:?

Εγώ το διάβασα κάπου για θυροειδή αλλά κ οτι κάποιες γυναίκες έχουν πολλές μερες περιοδο χωρις κάτι παθολογικο

1 minute ago, caramel_83 είπε:

εχεις δικιο κοριτσι μου αλλα εχω κουραστει, νιωθω τον οργανισμο μου κουρασμενο και την περιοχη εκει καπως..

Είναι απολύτως λογικό να νιώθεις έτσι με τόσο αίμα που έχεις χάσει... Φαντάζομαι παίρνεις κ βιταμίνες κ σίδηρο αυτές τις μέρες ε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Alekagala δε φτιαχνεται ο κυκλος σου με τα αντισυλληπτικα..ββελτιωνεται απλα...εεγω ειχα μηνες να αδιαθετησω στα 18 μου κ πηρα αντισυλληπτικα για 3 χρονια μολις τα σταματησα (ιιουλιο 2012 )ααδιαθετησα εκείνο το μηνα μετα δεκεμβρη κ μετα παλι ιουλιο2013 και απο τοτε ςχω τον κυκλο 28-38...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

το εχω διαβασει και εγω αυτο  αλλα εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με την περιοδο μου, συνεβη τον τελευταιο 1,5 χρονο στα 32 μου δηλαδη, γι'αυτο και δεν θεωρειται φυσιολογικο για εμενα;)

Just now, caramel_83 είπε:

το εχω διαβασει και εγω αυτο  αλλα εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με την περιοδο μου, συνεβη τον τελευταιο 1,5 χρονο στα 32 μου δηλαδη, γι'αυτο και δεν θεωρειται φυσιολογικο για εμενα;)

συνεχιζει κ σμρ το αιμα?

2 minutes ago, KarMar84 είπε:

Είναι απολύτως λογικό να νιώθεις έτσι με τόσο αίμα που έχεις χάσει... Φαντάζομαι παίρνεις κ βιταμίνες κ σίδηρο αυτές τις μέρες ε;

οχι γλυκια μου δεν παιρν τιποτα απολυτως, ποτέ δεν μου εχει δωσει γιατρος να παιρνω βιταμινες η σιδηρο, αλλα αν συνεχισω ετσι θα παρω πολλα μαζι :P 

Just now, elenakii22 είπε:

συνεχιζει κ σμρ το αιμα?

ναι κανονικα με αρκετο αιμα και πολλα πηγματα, δεν βλεπω να σταματαει μεχρι την Δευτερα:?

Διαφημίσεις

την Δευτερα θα παω 2 μερες εμειναν θα κανω υπομονη (οχι οτι μπορω να κανω και κατι αλλο αλλα λεμε) ελπιζω μονο να μπορεσει να δει κατι σαν πρωτη εικονα ασχετα απο τις εξετασεις που θα κανω

@elenakii22 τωρα διαβασα για αυτο που ειπες, και αυτο και τα ινομυωματα και ο πολυποδας  εχουν βαρια περιοδο σαν συμπτωμα, οτι και να ειναι ελπιζω να διορθωνεται με χαπια και οχι με επεμβαση:unsure: 

1 hour ago, caramel_83 είπε:

την Δευτερα θα παω 2 μερες εμειναν θα κανω υπομονη (οχι οτι μπορω να κανω και κατι αλλο αλλα λεμε) ελπιζω μονο να μπορεσει να δει κατι σαν πρωτη εικονα ασχετα απο τις εξετασεις που θα κανω

@elenakii22 τωρα διαβασα για αυτο που ειπες, και αυτο και τα ινομυωματα και ο πολυποδας  εχουν βαρια περιοδο σαν συμπτωμα, οτι και να ειναι ελπιζω να διορθωνεται με χαπια και οχι με επεμβαση:unsure: 

Μακαρι!απλα πρεπει να πας στο γιατρο αν βρει κατι να το προλαβεις!μπορει βεβαια να μην ειναι κ τπτ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...