Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , ElektraGr είπε:

Γεια σας γεια σας !! Θα γίνω νονάαααααααααααα στης φίλης μου τον μπέμπη που θα γεννηθεί τον Γενάρη χιχιχχιχιι !! Είμαι χαρούμενη γτ ήθελα να βαφτίσω των φίλων μου το ένα παιδί .... Την μία δεν την πρόλαβα αλλά η άλλη ήρθε χιχιχιχι

Συγχαρητηρια!ειναι μεγαλη τιμη να σε διαλεγουν για νονα! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημεραααα και εγω σημερα θα παω αργοτερα για δουλεια κ ευχαριστηθηκα υπνο...μολις σχολασω θα παω γιατρουλι...!!!

Αντέ περιμένουμε τα ευχάριστα νέα κοριτσάκι μου!! 

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

υπάρχει γιατί μου τις βρήκανε στην βιοιατρική

θέλει να δει αν τυχόν έχω κάποιο μικρόβιο μέσα στην μήτρα που δεν ανιχνεύεται σε απλή εξέταση αιματος και κι αυτό ειχα τις 2 αποτυχίες

Τότε να κάνεις την εξέταση και να μας πεις αποτελέσματα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια πονάει η κοιλιά μου χαμηλά αριστερά.  Έχει τύχει σε κάποια να έχει κάτι παρομοιο; συνήθως πονάει όλη η κοιλιά αλλά χθες και σήμερα είναι ώρες που με πονάει μόνο αριστερά...

Και εγώ έχω πονάκια που και που...είναι γλυκα πονάκια και για να περάσουν χαιδέυω την κοιλιά μου και ξαπλώνω ανάσκελα...ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να πονάω γι αυτο και δεν αγχωνομαι...να έρθει η Δευτέρα με το καλό να ακούσουμε καρδιά...αυτό εύχομαι τώρα!!Μην αγχώνεσαι και ότι απορία εχεις τον γιατρό κατευθείαν . Εμενα μου είπε 24 ώρες το 24ωρο είναι διαθέσιμος!!

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , aspa80 είπε:

Και εγώ έχω πονάκια που και που...είναι γλυκα πονάκια και για να περάσουν χαιδέυω την κοιλιά μου και ξαπλώνω ανάσκελα...ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να πονάω γι αυτο και δεν αγχωνομαι...να έρθει η Δευτέρα με το καλό να ακούσουμε καρδιά...αυτό εύχομαι τώρα!!Μην αγχώνεσαι και ότι απορία εχεις τον γιατρό κατευθείαν . Εμενα μου είπε 24 ώρες το 24ωρο είναι διαθέσιμος!!

Άσπα  μου, ναι πονακια είναι νορμαλ.  Απλά μου κάνει εντύπωση που είναι πολλές φορές μόνο από την αριστερή.  Δεν είναι έντονα.  Σαν πιάσιμο το νιώθω!

yplDp3.png

1 hour ago, Papaki@ είπε:

αυτό μου είπε και ο γιατρος!

το θέμα είναι ότι όπου πήρα μου λέγανε δεν καταλάβατε καλά δεν υπάρχει κατι τέτοιο

μια στον Ασκληπιό πήγα να την στολίσω! :oops: γιατί επέμενε ότι κάνω λάθος

μοριακη εξεταση pcr περιοδου θα πεις...μηπως γινεται μονο αθηνα?ψαξε στο φορουμ και θα βρεις συζητησεις απο κοπελες που το καναν μηπως παρεις καμια ιδεα για κεντρα που γινεται...

6penp2.png

πρίν από 28 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ταχω όλο το μήνα 

Απ οταν σταματησε η περιοδος εννοεις?μηπως ειναι καμμια ανωμαλια του κυκλου σου?ξερω οτι μετα την εμφυτευση μπορει να εχεις καφε η ροζ υγρα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Απ οταν σταματησε η περιοδος εννοεις?μηπως ειναι καμμια ανωμαλια του κυκλου σου?ξερω οτι μετα την εμφυτευση μπορει να εχεις καφε η ροζ υγρα.

Δύο μέρες μετά από ελεύθερη επαφή και καφέ υγρά και πόνους περιόδου

EvgLp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Οκ μια χαρα νομιζα ξερεις απο οταν σταματησε η περιοδος!ευχομαι να εισαι! ειναι θετικο σημαδι τα πονακια.το στηθος σου το νιωθεις πρησμενο?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

κοριτσι δωσε λιγες λεπτομερειες..τελευταια περιοδος επαφες κ κυκλος...η επαφη που λες δεν εξηγει τα καφε..μηπως εγινε απο επαφη πιο πριν?εχεις κανει κανενα τεστ?

@Dimitr@17 αναμενουμε τα νεα σου κοριτσακι...δυο ωριτσες μεινανε 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσι δωσε λιγες λεπτομερειες..τελευταια περιοδος επαφες κ κυκλος...η επαφη που λες δεν εξηγει τα καφε..μηπως εγινε απο επαφη πιο πριν?εχεις κανει κανενα τεστ?

@Dimitr@17 αναμενουμε τα νεα σου κοριτσακι...δυο ωριτσες μεινανε 

Τελευταία περίοδος 11/9 γόνιμες είχα από 13η μέρα μέχρι 20η και μετά από επαφή τη 13η μέρα δηλαδή από 15η μέρα μέχρι σήμερα έχω καφέ υγρά στο σερβίετακι και πόνους περιόδου. Δεν είχαμε δυστυχώς άλλη επαφή λόγω ασθενείας.

EvgLp2.png

3 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Πηρα τωρα ενα μικροβιολογικο που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μ και μ ειπε 15 ευρω και στις 5 το απογευμα αποτελεσματα. Αυτο θα κανω! Ε?

Aυτο να κανεις ναι...περιμενουμε αποτελεσματα

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Οκ μια χαρα νομιζα ξερεις απο οταν σταματησε η περιοδος!ευχομαι να εισαι! ειναι θετικο σημαδι τα πονακια.το στηθος σου το νιωθεις πρησμενο?

Ναι αρκετά και αισθάνομαι φαγούρα

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τελευταία περίοδος 11/9 γόνιμες είχα από 13η μέρα μέχρι 20η και μετά από επαφή τη 13η μέρα δηλαδή από 15η μέρα μέχρι σήμερα έχω καφέ υγρά στο σερβίετακι και πόνους περιόδου. Δεν είχαμε δυστυχώς άλλη επαφή λόγω ασθενείας.

Μήπως είναι μεσοκυκλική αιμόρρια??Ξέρεις τι είναι??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...