Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@linaa τι να πω μπορει να εχεις δικιο εχω κανει και μια αποξεση προσφατα οπως σας εχω πει και ολα παιζουν. Παω να κανω την χοριακη να ξεκαθαρισει το θεμα 

@caramel_83 μακαρι κοριτσι μ γιατι ειναι μεγαλη μας επιθυμια ενα παιδι

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, MelinaFo είπε:

@linaa τι να πω μπορει να εχεις δικιο εχω κανει και μια αποξεση προσφατα οπως σας εχω πει και ολα παιζουν. Παω να κανω την χοριακη να ξεκαθαρισει το θεμα 

θυμισε μου λιγο την ηλικια σας και ποσο καιρο προσπαθειτε? σορι αλλα ειμαστε πολλες και καπου μπερδευομαι

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

αντε μακαρι να μας κανεις την εκπληξη !!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

papaki δεν ειναι κ πολυ σιγουρη αυτη η εξεταση. την εξεταση του ΝΙΚΑ την εχεις ακουσει? βρισκει φλεγμονες χρονιες στην μητρα απο μικροβια που ισως πλεον εχουν φυγει αλλα εμποδιζουν την συλληψη. ψαχτο λιγακι ειναι σωτηρια εξεταση την προτεινουν πολυ καλοι εξωσωματικοι εδω αθηνα κοστιζει 500 ευρω κ γινετε μονο απο τον Νικα αλλα ειναι πολυ πιο αξιοπιστη μετα απο αποτυχημενες εξωσωματικες.

linaa σε ευχαριστώ πολύ μου την ανέφερε κι αλλή κοπέλα στο φορουμ θα το ψάξω

2rxqp3.png

Just now, caramel_83 είπε:

θυμισε μου λιγο την ηλικια σας και ποσο καιρο προσπαθειτε? σορι αλλα ειμαστε πολλες και καπου μπερδευομαι

Ειμαι 39 προσπαθουμε γυρω στον 1,5 χρονο. Ηρθε μια εγκυμοσυνη 7 εβδομαδων η οποια παλινδρομησε τον αυγουστο ειχα μερικη αποβολη και αποξεση. Εχω κανει ολες τις εξετασεις για θρομβοφιλια ζακχαρο νκ φλεγμονες αντιπηκτικο λυκου θυροειδη δεν εντοπιστηκε τπτ. Αδιαθετησα στις 9 σεπτεμβρη τιμησα δεοντος τις γονιμες μερες μ πριν και μετα. Χαχαχαχ στα ειπα ολα!!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Ειμαι 39 προσπαθουμε γυρω στον 1,5 χρονο. Ηρθε μια εγκυμοσυνη 7 εβδομαδων η οποια παλινδρομησε τον αυγουστο ειχα μερικη αποβολη και αποξεση. Εχω κανει ολες τις εξετασεις για θρομβοφιλια ζακχαρο νκ φλεγμονες αντιπηκτικο λυκου θυροειδη δεν εντοπιστηκε τπτ. Αδιαθετησα στις 9 σεπτεμβρη τιμησα δεοντος τις γονιμες μερες μ πριν και μετα. Χαχαχαχ στα ειπα ολα!!!!

ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυουλα και να πανε ολα καλα :D 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

ναι βρε κορίτσι πες μου και θα δώ! σε ευχαριστώ πολύ

Μελινάκι μην αγχώνεσαι τόσο πολύ βρε κοριτσάκι, κάνε ότι δεν συμβαίνει τπτ και αν έρθει η περίοδος σου καλώς να έρθει και αν δεν έρθει ακόμη καλύτερα!

όταν το θέλουμε πολύ όλα τα συμπτώματα τα έχουμε! επίσης δεν είναι απαραίτητο το αίμα στην εμφύτευση

βρε κορίτσια έχει κανει καμία εξετάσεις στο αίμα περιόδου? μου είπε ο γιατρος να κάνω κατι εξετάσεις και πηγα εχτες να ρωτήσω τιμή και έπαθα σοκ!

230€

άσε που στα περισσότερα κέντρα δεν γνώριζαν ότι γίνονται τέτοιες εξετάσεις! με την μια κοντεψαμε να βριστούμε 

Pcr περιοδου για μικρόβια μέσα στη μητρα είναι.όπως είναι η καλλιέργεια κολπικων για μικρόβια στον κόλπο αυτό είναι με ιστό περιοδου για μικρόβια μέσα στη μητρα κ είναι ακριβή. Ψάξε όλα τα κέντρα για την καλύτερη τιμή.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

@MelinaFo εμένα το predictor early  έδειξα την πιο καθαρή γραμμή από τα πρώτα δευτερόλεπτα στην 24η ημέρα (μόλις) του κύκλου μου. Την επόμενη που πήγα για χοριακη είχα είχα 36μονάδες . Το ψηφιακό σου έδειξε αρνητικο; 

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?εγώ ρεπό σήμερα θα πάω για πληρωμές και μετά πρέπει να φτιάξω τα χειμωνιάτικα γίνετε ένας χαμός στο δωμάτιο τα έχω κατεβάσει όλα κάτω για να κάνω την αλλαγή και μόνο που τα βλέπω έτσι ξανά βγαίνω από το δωμάτιο... :-D:-D

Οοο εγω αυτα τα εκανα. Μου κατεβηκε η ιδεα να βαψω τωρα. Και ειναι ολα ανω κατω

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@MelinaFo εμένα το predictor early  έδειξα την πιο καθαρή γραμμή από τα πρώτα δευτερόλεπτα στην 24η ημέρα (μόλις) του κύκλου μου. Την επόμενη που πήγα για χοριακη είχα είχα 36μονάδες . Το ψηφιακό σου έδειξε αρνητικο; 

νομιζω εκανε το ηλεκτρονικο και της εβγαλε ερωτηματικο και μετα ενα κανονικο κα της εβγαλε αρνητικο αλλα δεν εγινε σωστα.... αν καταλαβα κατι λαθος διορθωστε με 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , orianna είπε:

Pcr περιοδου για μικρόβια μέσα στη μητρα είναι.όπως είναι η καλλιέργεια κολπικων για μικρόβια στον κόλπο αυτό είναι με ιστό περιοδου για μικρόβια μέσα στη μητρα κ είναι ακριβή. Ψάξε όλα τα κέντρα για την καλύτερη τιμή.

αυτό μου είπε και ο γιατρος!

το θέμα είναι ότι όπου πήρα μου λέγανε δεν καταλάβατε καλά δεν υπάρχει κατι τέτοιο

μια στον Ασκληπιό πήγα να την στολίσω! :oops: γιατί επέμενε ότι κάνω λάθος

2rxqp3.png

Γεια σας γεια σας !! Θα γίνω νονάαααααααααααα στης φίλης μου τον μπέμπη που θα γεννηθεί τον Γενάρη χιχιχχιχιι !! Είμαι χαρούμενη γτ ήθελα να βαφτίσω των φίλων μου το ένα παιδί .... Την μία δεν την πρόλαβα αλλά η άλλη ήρθε χιχιχιχι

• Μου αρέσει 4

ukSwp3.png

Κορίτσια πονάει η κοιλιά μου χαμηλά αριστερά.  Έχει τύχει σε κάποια να έχει κάτι παρομοιο; συνήθως πονάει όλη η κοιλιά αλλά χθες και σήμερα είναι ώρες που με πονάει μόνο αριστερά...

yplDp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το ψηφιακο μ εδειξε σφαλμα (?). Και κατευθειαν μετα απο ενα τεταρτο εκανα το απλο με ελαχιστα ουρα σε ουροσυλλεκτη. Τωρα πηγα και ξηγηθηκα μια χοριακη. 6 με 8 τα αποτελεσματα!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...