Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Papaki@ είπε:

τι να σου πω βρε κοπέλα μου.. ξερω ότι υπάρχουν κατι ειδικά στυλο αλλά δεν θέλανε ουτε αυτά, κυπελλακι

Δεν ξέρω... ως γιατρός το λέω... βέβαια είναι άλλη η ειδικότητά μου αλλά και πάλι μου φαίνεται κουλό...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Papaki@ είπε:

τι να σου πω βρε κοπέλα μου.. ξερω ότι υπάρχουν κατι ειδικά στυλο αλλά δεν θέλανε ουτε αυτά, κυπελλακι

Και δηλαδή βρε παπάκι θα κάθεσαι στο μπάνιο με το κυπελάκι και θα περιμένεις; Πόρτες φορές θα πρέπει να το κάνεις αυτό; 

Δύσκολο και ακριβό αλλά.απο την άλλη αν χρειάζεται ή αν βοηθήσει αξίζει τον κόπο; Δες μήπως γράφεται τουλάχιστον. 

Just now, CME2205 είπε:

Δεν ξέρω... ως γιατρός το λέω... βέβαια είναι άλλη η ειδικότητά μου αλλά και πάλι μου φαίνεται κουλό...

κι εμενα μου φαινεται κουλό αλλα τι να κανω αλλο?

Just now, alina80 είπε:

Και δηλαδή βρε παπάκι θα κάθεσαι στο μπάνιο με το κυπελάκι και θα περιμένεις; Πόρτες φορές θα πρέπει να το κάνεις αυτό; 

Δύσκολο και ακριβό αλλά.απο την άλλη αν χρειάζεται ή αν βοηθήσει αξίζει τον κόπο; Δες μήπως γράφεται τουλάχιστον. 

δεν γράφονται το κοιταξα είναι 3 οι εξετάσεις που θα γίνουν

2rxqp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Θελω τα φωτα σας.κανω τεστ το πρωι predictor early ψηφιακο βγαζει ?. Παω παιρνω ενα predictor early κλασικο και σε 15 λεπτα χωρις να εχω πιει υγρα ουρω σε ουροσυλλεκτη κατι λιγα βαζω το τεστ και μ βγαζει αρνητικο. Παιζει το δευτερο τεστακι να το εκανα νωρις? Επρεπε να περιμενω? Βρισκομαι στην 28η μερα και εχω κυκλο 23-25 μερες. 

tpnxp3.png

πρίν από 18 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Θελω τα φωτα σας.κανω τεστ το πρωι predictor early ψηφιακο βγαζει ?. Παω παιρνω ενα predictor early κλασικο και σε 15 λεπτα χωρις να εχω πιει υγρα ουρω σε ουροσυλλεκτη κατι λιγα βαζω το τεστ και μ βγαζει αρνητικο. Παιζει το δευτερο τεστακι να το εκανα νωρις? Επρεπε να περιμενω? Βρισκομαι στην 28η μερα και εχω κυκλο 23-25 μερες. 

εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι καθολου τα πρεντικτορ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, μετρας ηδη 2-3 μερες καθυστερηση, θα επρεπε να δειξει, δεν παιρνεις καλυτερα ενα clearblue ή ακομα καλυτερα κανε μια χορριακη η οποια δε κανει λαθος ;)  απο συμπτωματα πως εισαι?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι καθολου τα πρεντικτορ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, μετρας ηδη 2-3 μερες καθυστερηση, θα επρεπε να δειξει, δεν παιρνεις καλυτερα ενα clearblue ή ακομα καλυτερα κανε μια χορριακη η οποια δε κανει λαθος ;)  απο συμπτωματα πως εισαι?

Εχω ακμη, φλεβες εντονες στο στηθος λευκα υγρα, ουλα που ματωνουν και κανενα συμπτωμα περιοδου. Ρε γμτ το δευτερο τεστ το εκανα κατευθειαν και σε πολυ μικρη ποσοτητα ουρων. Αλλιως θα ελεγα οκ δεν ειμαι κατι παει στραβα με τον κυκλο μ κ τα συμπτωματα ειναι ασχετα. 

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Εχω ακμη, φλεβες εντονες στο στηθος λευκα υγρα, ουλα που ματωνουν και κανενα συμπτωμα περιοδου. Ρε γμτ το δευτερο τεστ το εκανα κατευθειαν και σε πολυ μικρη ποσοτητα ουρων. Αλλιως θα ελεγα οκ δεν ειμαι κατι παει στραβα με τον κυκλο μ κ τα συμπτωματα ειναι ασχετα. 

Πιστεύω το 2 τεστ το έκανες λάθος!!Μήπως να έκανες χοριακή?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

πηγαινε και κανε καλυτερα μια χοριακη για πιο σιγουα αποτελεσματα ;)  

• Μου αρέσει 1

Just now, MelinaFo είπε:

Πηρα τωρα ενα μικροβιολογικο που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μ και μ ειπε 15 ευρω και στις 5 το απογευμα αποτελεσματα. Αυτο θα κανω! Ε?

ναι ειναι καλυτερο και με 3 μερες καθυστερηση θα σου δειξει σιγουρα ;) αντε και σου ευχομαι ενα μεγαλο νουμερακι ;) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Πηρα τωρα ενα μικροβιολογικο που ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μ και μ ειπε 15 ευρω και στις 5 το απογευμα αποτελεσματα. Αυτο θα κανω! Ε?

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, την 30η ημέρα (με 28 ημέρες κύκλο) έκανα clear blue και ήταν αρνητικό... ήμουν όμως έγκυος. Τρέχα για τη χοριακή!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ναι ειναι καλυτερο και με 3 μερες καθυστερηση θα σου δειξει σιγουρα ;) αντε και σου ευχομαι ενα μεγαλο νουμερακι ;) 

Αυτο θα κανω παω τωρα!!!

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση @caramel_83 @marillia & @CME2205

Και ως τις 5 θα τρωω τα νυχια μ χαχαχαχχαχ

tpnxp3.png

πρίν από 36 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα κοριτσια!

ΤΟ δευτερο τεστ το εκανες λαθος αν κ πκστευω οτι επειδη εχεις καθυστερηση κατι θ εβγαζε. τα συμπτωματα που περιγραφεις ειναι περιοδου εγω πριν την περιοδο εχω κ φλεβες κ λευκα υγρα ισως απλα να μην τα ειχες ξαναπροσεξει.

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αυτο θα κανω παω τωρα!!!

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση @caramel_83 @marillia & @CME2205

Και ως τις 5 θα τρωω τα νυχια μ χαχαχαχχαχ

καλα αποτελεσματα σου ευχομαι με μεγαλο νουμερακι ;) να μπεις να μας πεις ε.. :D 

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

υπάρχει γιατί μου τις βρήκανε στην βιοιατρική

θέλει να δει αν τυχόν έχω κάποιο μικρόβιο μέσα στην μήτρα που δεν ανιχνεύεται σε απλή εξέταση αιματος και κι αυτό ειχα τις 2 αποτυχίες

papaki δεν ειναι κ πολυ σιγουρη αυτη η εξεταση. την εξεταση του ΝΙΚΑ την εχεις ακουσει? βρισκει φλεγμονες χρονιες στην μητρα απο μικροβια που ισως πλεον εχουν φυγει αλλα εμποδιζουν την συλληψη. ψαχτο λιγακι ειναι σωτηρια εξεταση την προτεινουν πολυ καλοι εξωσωματικοι εδω αθηνα κοστιζει 500 ευρω κ γινετε μονο απο τον Νικα αλλα ειναι πολυ πιο αξιοπιστη μετα απο αποτυχημενες εξωσωματικες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...