Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , melina92 είπε:

Ο κύκλος μου είναι 28 ημερών. Καμιά φορά και 26.

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σε δύο μέρες είναι να αδιαθετήσω. Εδώ και 3 μέρες έχω πολλά αέρια..(συγνώμη για την έκφραση).. Έχει συμβεί σε καμία άλλη;

Επίσης, υγρά λευκά έχω όλη μέρα, καφέ υγρά όμως και λίγο αίμα δεν είδα ποτέ...(λένε βγαίνει λίγο αίματα κι κατα την εμφύτευση) δεν ξέρω κορίτσια μου έχω μπερδευτεί πολύ

Μελίνα μου, εγώ έκανα τεστ την 24η ημέρα και βγήκε θετικό και χοριακη,  25η. Κυκλο είχα συνήθως γυρω 31 ημερών αλλά έχω την αίσθηση ότι κατάλαβα ωορρηξία την 13η ημέρα του κύκλου που σημαίνει γύρω στις 26 θα αδιαθετουσα (αν ήταν όντως 13/9 γιατί στις 13 είχα τα πολλά υγρά,  μπορεί να έγινε και λίγο αργότερα) Επίσης είχα πολλάαααααα πάρα πολλά λευκά υγρά.  Τπτ άλλο. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, melina92 είπε:

Ο κύκλος μου είναι 28 ημερών. Καμιά φορά και 26.

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σε δύο μέρες είναι να αδιαθετήσω. Εδώ και 3 μέρες έχω πολλά αέρια..(συγνώμη για την έκφραση).. Έχει συμβεί σε καμία άλλη;

Επίσης, υγρά λευκά έχω όλη μέρα, καφέ υγρά όμως και λίγο αίμα δεν είδα ποτέ...(λένε βγαίνει λίγο αίματα κι κατα την εμφύτευση) δεν ξέρω κορίτσια μου έχω μπερδευτεί πολύ

Κανε λιγο υπομονη και κανε ενα τεστακι υην κυριακη...ποτε ειναι να αδιαθετησεις??

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Παρασκευή πρωί λαλαλαλαλα!!!!

@Dimitr@17 Μεγάλη μέρα σήμερα ε;

@oneira_glyka Ωραία νέα. Νεράκι πολύ -είναι φάρμακο!

Υπομονή και μια θετική εξέλιξη σε όσες περιμένουν...

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις...

Αξιοποιείστε τις ημέρες στο έπαρκο όσες είστε σε γόνιμες

Και όλες μαζί να έχουμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο!

@alina80 ναι σημερα ειναι η μεγαλη μερα..!!!ας ελπισω οτι θα πανε ολα καλα... :)

1 hour ago, Papaki@ είπε:

ναι βρε κορίτσι πες μου και θα δώ! σε ευχαριστώ πολύ

Μελινάκι μην αγχώνεσαι τόσο πολύ βρε κοριτσάκι, κάνε ότι δεν συμβαίνει τπτ και αν έρθει η περίοδος σου καλώς να έρθει και αν δεν έρθει ακόμη καλύτερα!

όταν το θέλουμε πολύ όλα τα συμπτώματα τα έχουμε! επίσης δεν είναι απαραίτητο το αίμα στην εμφύτευση

βρε κορίτσια έχει κανει καμία εξετάσεις στο αίμα περιόδου? μου είπε ο γιατρος να κάνω κατι εξετάσεις και πηγα εχτες να ρωτήσω τιμή και έπαθα σοκ!

230€

άσε που στα περισσότερα κέντρα δεν γνώριζαν ότι γίνονται τέτοιες εξετάσεις! με την μια κοντεψαμε να βριστούμε 

Εγώ κοριτσάκι μου πρώτη φορά το ακούω αυτό για εξέταση στο αίμα περιόδου αλλά μπορεί και να υπάρχει... Τι ακριβώς θέλει να δει με αυτό??? 

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?εγώ ρεπό σήμερα θα πάω για πληρωμές και μετά πρέπει να φτιάξω τα χειμωνιάτικα γίνετε ένας χαμός στο δωμάτιο τα έχω κατεβάσει όλα κάτω για να κάνω την αλλαγή και μόνο που τα βλέπω έτσι ξανά βγαίνω από το δωμάτιο... :-D:-D

Καλημεραααα και εγω σημερα θα παω αργοτερα για δουλεια κ ευχαριστηθηκα υπνο...μολις σχολασω θα παω γιατρουλι...!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Εγώ κοριτσάκι μου πρώτη φορά το ακούω αυτό για εξέταση στο αίμα περιόδου αλλά μπορεί και να υπάρχει... Τι ακριβώς θέλει να δει με αυτό??? 

υπάρχει γιατί μου τις βρήκανε στην βιοιατρική

θέλει να δει αν τυχόν έχω κάποιο μικρόβιο μέσα στην μήτρα που δεν ανιχνεύεται σε απλή εξέταση αιματος και κι αυτό ειχα τις 2 αποτυχίες

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα, τι κανετε? εγω περιμενω πως και πως να ερθει η Δευτερα να παω για εξετασεις να δω τι βελτιωση υπαρχει :) 

@Nati85 πως εισαι σημερα αγαοη? ο μικρουλης?

@Dimitr@17 κοριτσι μου ολα καλα θα πανε, θα δεις... να μπεις να μας πεις τι εγινε ;) 

@Papaki@ και πως ακριβως γινεται? πως παιρνουν το δειγμα??

@Μαρθα Κ αγαπη μου συνεχιζω να επιμενω και συγνωμη αν γινομαι σπαστικια, περιμενε να τελειωσει η περιοδος και να σε δει και ενδοκρινολογος, θεωρω ειναι καθαρα ορμονολογικο το θεμα ;) 

@alina80 οποτε ειναι μου λες και σε βαζω στο πινακακι καλη μου, τι σκεφτεσαι να κανεις? θα πας στον γιατρο? ή θα το αφησεις εναν κυκλο ακομα?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

@caramel_83 μου είπαν σε κυπελλάκι από το φαρμακείο να μαζέψω όταν έχω αρκετή ροή και να το πάω...

τι άλλο θα κάνω η γυναικά!  

δεν ειναι καπως δυσκολο?

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

δεν ειναι καπως δυσκολο?

ετσι φαντάζομαι κι εγω.. λογικά θα πρέπει να πάρω άδεια ... γιατι δεν με φαντάζομαι στη δουλειά να τρέχω με το κυπελλάκι.....

και μετα πρέπει και να το παω... δεν θα το κρατήσω στο 8ωρο..

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

ετσι φαντάζομαι κι εγω.. λογικά θα πρέπει να πάρω άδεια ... γιατι δεν με φαντάζομαι στη δουλειά να τρέχω με το κυπελλάκι.....

τι να πω βρε κοριτσι μου και σκεφτομαι και ποση ωρα θα πρεπει να φας για να μαζεψεις το δειγμα

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Ναι ωραια μερα!! Ειδικα για την @Dimitr@17.. 

Εχω ρεπο σημερα μετα απο 10 μερες και χουχουλιαζω με το σκυλακο μου κ μετα εχω να φτιαξω τα χειμωνιατικα ουυυφ. Εσυ πως εισαι??

Καλά είμαι. Κανονική περίοδος πια, πιστεύω αυριο-μεθαυριο να ξεμπερδεψω. Έχω πολλή δουλειά και δύο βδομάδες πολύ δύσκολες μπροστά μου (λογικά και γόνιμες μέσα σε αυτές οπότε μιλάμε αναμένεται εξάντληση κορίτσια!

@caramel_83 μάλλον θα τον αφήσω για τον επόμενο κύκλο τον γιατρό γιατί τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα να αρχίσω εξετάσεις και τέτοια. Είμαι και αγχωμενη πολύ με τη δουλειά, έχω και ένα σεμινάριο και δεν θέλω να προσθέσω και άλλο άγχος. Με ένα μήνα ακόμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Άσε που θέλω να δω και πώς θα είναι ο επόμενος, αν συμβεί το ίδιο δεν θα πρέπει να το διερευνήσω το γιατί; Αν όχι, μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Και έχω πάντα την ελπίδα ότι αυτός ο περίεργος κύκλος μπορεί να είναι και ο τελευταίος...ποτέ δεν ξέρεις. Χαχαχα.

Μία χαρά θα είναι τα αποτελέσματα σου. 

Just now, caramel_83 είπε:

τι να πω βρε κοριτσι μου και σκεφτομαι και ποση ωρα θα πρεπει να φας για να μαζεψεις το δειγμα

μου είπανε δεν χρειάζεται πολύ... caramel θα σας πω όταν μου έρθει περίοδος!

....να σας πω τα κλαίω και τα 230€

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

Λίγο κουλό μου φαίνεται όλο αυτό. Γιατί να μην σου πάρουν μια καλλιέργεια ενώ έχεις περίοδο; Γιατί από ότι κατάλαβα για μικρόβια ψάχνετε.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

μου είπανε δεν χρειάζεται πολύ... caramel θα σας πω όταν μου έρθει περίοδος!

....να σας πω τα κλαίω και τα 230€

ειναι πολλα ρε γμτ κι εγω σκεφτομαι τα λεφτα που θα δωσω την Δευτερα, λογικα γυρω στα 80 υπολογιζω με 100 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Καλά είμαι. Κανονική περίοδος πια, πιστεύω αυριο-μεθαυριο να ξεμπερδεψω. Έχω πολλή δουλειά και δύο βδομάδες πολύ δύσκολες μπροστά μου (λογικά και γόνιμες μέσα σε αυτές οπότε μιλάμε αναμένεται εξάντληση κορίτσια!

@caramel_83 μάλλον θα τον αφήσω για τον επόμενο κύκλο τον γιατρό γιατί τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα να αρχίσω εξετάσεις και τέτοια. Είμαι και αγχωμενη πολύ με τη δουλειά, έχω και ένα σεμινάριο και δεν θέλω να προσθέσω και άλλο άγχος. Με ένα μήνα ακόμα δεν θα αλλάξει τίποτα. Άσε που θέλω να δω και πώς θα είναι ο επόμενος, αν συμβεί το ίδιο δεν θα πρέπει να το διερευνήσω το γιατί; Αν όχι, μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Και έχω πάντα την ελπίδα ότι αυτός ο περίεργος κύκλος μπορεί να είναι και ο τελευταίος...ποτέ δεν ξέρεις. Χαχαχα.

Μία χαρά θα είναι τα αποτελέσματα σου. 

ναι ασε και τον επομενο που ευχομαι να μην ερθει ;) αλλα σε περιπτωση που ερθει και ειναι ιδια θα πρεπει να το κοιταξεις ;)

Just now, CME2205 είπε:

Λίγο κουλό μου φαίνεται όλο αυτό. Γιατί να μην σου πάρουν μια καλλιέργεια ενώ έχεις περίοδο; Γιατί από ότι κατάλαβα για μικρόβια ψάχνετε.

τι να σου πω βρε κοπέλα μου.. ξερω ότι υπάρχουν κατι ειδικά στυλο αλλά δεν θέλανε ουτε αυτά, κυπελλακι

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...