Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου εύχομαι να δεις το σπορακι σου και να κλαις από χαρά αύριο ματάκια μου!!!! 

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ Πέμπτη μέρα ακόμα αδιαφετη λογικό αφού είχα να αδιαφετισω τόσο καιρό... 

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο το σκεφτομαι απο τωραβοτι θα βαλω τα κλαματα οταν θα το δω...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , oneira_glyka είπε:

@Dimitr@17 @orianna @Nati85 και τα άλλα κορίτσια εντάξει με τις κετονες.. λόγω νερού Έχει ίχνη.. Πρέπει ν πίνω νερό Μ είπε η γιατρός.. ξεαγχωθηκα τουλάχιστον..

Πολυ καλα νεα! Μπραβο βρε κοριτσι μπολικο νερο!

πρίν από 14 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια συνεχίζω καφέ υγρά και πονακια δεξιά αριστερά πάνω κάτω... ευαίσθητο στήθος...σε 6 μέρες περιμένω περίοδο

Κανε κανα τεστακι αν δεν αντεχεις σε κανα δυο μερες με επιφυλαξη!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 20 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια συνεχίζω καφέ υγρά και πονακια δεξιά αριστερά πάνω κάτω... ευαίσθητο στήθος...σε 6 μέρες περιμένω περίοδο

Ευχομαι να εισαι εγκυουλα!ποτε αρχισαν τα καφε?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

που μένεις Vila?

Είμαι επαρχία κοντά  στη Θεσσαλονίκη..

@MelinaFo κάνε μια χοριακή κορίτσι μου!!! Αχ μακάριιιιι!!

@Dimitr@17 τι έγινε?? Πως πήγε στο γιατρό?? Είδατε το σπορακι? Ακούσατε καρδούλα??

XDXPp2.png

7 ώρες πρίν, Vila είπε:

Είμαι επαρχία κοντά  στη Θεσσαλονίκη..

@MelinaFo κάνε μια χοριακή κορίτσι μου!!! Αχ μακάριιιιι!!

@Dimitr@17 τι έγινε?? Πως πήγε στο γιατρό?? Είδατε το σπορακι? Ακούσατε καρδούλα??

@Vila σημερα το απογευμα θα παμε στον γιατρο κατα τις 5:30..

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!

Παρασκευή πρωί λαλαλαλαλα!!!!

@Dimitr@17 Μεγάλη μέρα σήμερα ε;

@oneira_glyka Ωραία νέα. Νεράκι πολύ -είναι φάρμακο!

Υπομονή και μια θετική εξέλιξη σε όσες περιμένουν...

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις...

Αξιοποιείστε τις ημέρες στο έπαρκο όσες είστε σε γόνιμες

Και όλες μαζί να έχουμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 24 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλημέρα! Γνωρίζω εξαιρετική γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη, γυναίκα νέα με φοβερές γνώσεις και σπουδές και απίστευτο άνθρωπο. Δεν ξέρω τι εμπειρία έχει από εξωσωματικές γιατί δεν έχω ασχοληθεί, όμως αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω τα στοιχεία της!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, marillia είπε:

Θα δείξειιιι!!Ειδικά αν ξέρεις την ωορρηξία σου ή δεν κάνεις  μεγάλους κύκλους!!Καλή επιτύχιααα!!

Ο κύκλος μου είναι 28 ημερών. Καμιά φορά και 26.

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σε δύο μέρες είναι να αδιαθετήσω. Εδώ και 3 μέρες έχω πολλά αέρια..(συγνώμη για την έκφραση).. Έχει συμβεί σε καμία άλλη;

Επίσης, υγρά λευκά έχω όλη μέρα, καφέ υγρά όμως και λίγο αίμα δεν είδα ποτέ...(λένε βγαίνει λίγο αίματα κι κατα την εμφύτευση) δεν ξέρω κορίτσια μου έχω μπερδευτεί πολύ

πρίν από 37 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Παρασκευή πρωί λαλαλαλαλα!!!!

@Dimitr@17 Μεγάλη μέρα σήμερα ε;

@oneira_glyka Ωραία νέα. Νεράκι πολύ -είναι φάρμακο!

Υπομονή και μια θετική εξέλιξη σε όσες περιμένουν...

Καλά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις...

Αξιοποιείστε τις ημέρες στο έπαρκο όσες είστε σε γόνιμες

Και όλες μαζί να έχουμε ένα ωραίο σαββατοκύριακο!

Καλημερα κοριτσια!!! Ναι ωραια μερα!! Ειδικα για την @Dimitr@17.. 

Εχω ρεπο σημερα μετα απο 10 μερες και χουχουλιαζω με το σκυλακο μου κ μετα εχω να φτιαξω τα χειμωνιατικα ουυυφ. Εσυ πως εισαι??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , CME2205 είπε:

Καλημέρα! Γνωρίζω εξαιρετική γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη, γυναίκα νέα με φοβερές γνώσεις και σπουδές και απίστευτο άνθρωπο. Δεν ξέρω τι εμπειρία έχει από εξωσωματικές γιατί δεν έχω ασχοληθεί, όμως αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω τα στοιχεία της!

ναι βρε κορίτσι πες μου και θα δώ! σε ευχαριστώ πολύ

πρίν από 17 λεπτά , melina92 είπε:

Ο κύκλος μου είναι 28 ημερών. Καμιά φορά και 26.

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σε δύο μέρες είναι να αδιαθετήσω. Εδώ και 3 μέρες έχω πολλά αέρια..(συγνώμη για την έκφραση).. Έχει συμβεί σε καμία άλλη;

Επίσης, υγρά λευκά έχω όλη μέρα, καφέ υγρά όμως και λίγο αίμα δεν είδα ποτέ...(λένε βγαίνει λίγο αίματα κι κατα την εμφύτευση) δεν ξέρω κορίτσια μου έχω μπερδευτεί πολύ

Μελινάκι μην αγχώνεσαι τόσο πολύ βρε κοριτσάκι, κάνε ότι δεν συμβαίνει τπτ και αν έρθει η περίοδος σου καλώς να έρθει και αν δεν έρθει ακόμη καλύτερα!

όταν το θέλουμε πολύ όλα τα συμπτώματα τα έχουμε! επίσης δεν είναι απαραίτητο το αίμα στην εμφύτευση

βρε κορίτσια έχει κανει καμία εξετάσεις στο αίμα περιόδου? μου είπε ο γιατρος να κάνω κατι εξετάσεις και πηγα εχτες να ρωτήσω τιμή και έπαθα σοκ!

230€

άσε που στα περισσότερα κέντρα δεν γνώριζαν ότι γίνονται τέτοιες εξετάσεις! με την μια κοντεψαμε να βριστούμε 

2rxqp3.png

Κορίτσια καλημέρα τι κάνετε?εγώ ρεπό σήμερα θα πάω για πληρωμές και μετά πρέπει να φτιάξω τα χειμωνιάτικα γίνετε ένας χαμός στο δωμάτιο τα έχω κατεβάσει όλα κάτω για να κάνω την αλλαγή και μόνο που τα βλέπω έτσι ξανά βγαίνω από το δωμάτιο... :-D:-D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...