Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Alekagala είπε:

Ακουμε τη καρδούλα γυρω στις 7βδομαδες πεντακάθαρα!  Αγαπη μου και η πρωτη φορα σου νάταν και η χιλιοστή σε πληροφορώ οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι εντελως διαφορετική!!!! 

Εγω εχω κλεισει την 7ηβδομαδα και παω για 8η σε 4μερες απο σημερα...!! 

πρίν από 24 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Farmakotriftena @Dimitr@17

5+2 εκανα τον πρωτο υπερηχο κ ειδαμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια..7 εβδ ακουσαμε καρδια...

Ωραια ...οποτε θα δω αρκετα πραγματακια που ειμαι 7 και βδομαδων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγω εχω κλεισει την 7ηβδομαδα και παω για 8η σε 4μερες απο σημερα...!! 

απο 6 μιση μεχρι 9 εβδομαδες δινουν περιθωριο να ακουσεις καρδια. το μεγαλητερο ποσοστο των κυησεων ακουνε καρδια στις αρχες της 7 εβδομαδας κ ενα μικροτερο ποσοστο στην 8-9 . ισως εσυ αν ειχες καθηστερημενη συλληψη να ακουσεις λιγο πιο μετα. 

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Dimitr@17 θα δεις αρκετα!παντως καθε περίπτωση ειναι διαφορετικη!και να μην ακουσετε τωρα μην αγχωθεις!

Δεν αγχωνομαι...μου αρκει να παω και να δω εστω κατι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου πως ειστε?εγω ετοιμαζομαι να παω για δουλεια...ουφ αυριο ειναι η μεγαλη μερα της συναντησης με.τον γιατρο...εσεις τι κανετε?τα νεα σας??

Αγαπη μου εύχομαι να δεις το σπορακι σου και να κλαις από χαρά αύριο ματάκια μου!!!! 

Κορίτσια μου τι κάνετε?? Εγώ Πέμπτη μέρα ακόμα αδιαφετη λογικό αφού είχα να αδιαφετισω τόσο καιρό... 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Alekagala είπε:

Αν δεν θες να ξοδευτεις σε τεστακια κανε χοριακη και γρηγορα! 

Λες να δείξει αν κάνω αύριο το πρωί χοριακή; Αύριο θα είμαι δύο μέρες πριν την περίοδο..

Just now, melina92 είπε:

Λες να δείξει αν κάνω αύριο το πρωί χοριακή; Αύριο θα είμαι δύο μέρες πριν την περίοδο..

ΑΝ εχεις σταθερο κυκλο θα δειξει 200% η χοριακη!!! εχεις συμπτωματα? 

2 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Τόσο πολύ όσο τώρα, όχι. Και συνεχίζω να έχω τσιμπηματάκια δεξιά κ αριστερά στην κοιλιά. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...

Πολυ καλο συμπτωμα ειναι κ τα τσιμπηματακια!!

1 hour ago, melina92 είπε:

Θα δείξειιιι!!Ειδικά αν ξέρεις την ωορρηξία σου ή δεν κάνεις  μεγάλους κύκλους!!Καλή επιτύχιααα!!

Κορίτσια μου τρέχω σήμερα και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αναλυτικά. 

@melina92 είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες. Αλλά.εγω θα σου έλεγα αν μπορεις να κάνεις κάνα δυο μερουλες υπομονή ακόμα. 

@caramel_83 θα σου πω ποτέ να με βάλεις αναμονή όταν θα δω θετικό τεστ ωορρηξίας. Ειδικά αυτό το μήνα που δεν ξέρω πότε να υπολογίζω εναρξη περιόδου, άστα να πάνε. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...