Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω πηγα 5+2 και ειδαμε σακο. Την τριτη θα παω παλι 7+2

Οπότε εγώ που θα ειμαι 5+3 μόνο σάκο θα δω... στην κόρη μου βέβαια θυμάμαι ήμουν σχεδόν 6 και ακούσαμε και καρδιά 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , CME2205 είπε:

@Papaki@ ψάχνεις γιατρό για εξωσωματική ή γενικά γυναικολόγο;

επειδή μπορεί να κάνω σε φυσικό κύκλο προτιμώ να κάνει και εξωσωματικές

2rxqp3.png

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

γεια σου Vila μου!,

ο γιατρός μου είναι για πολλές μπάτσες.. δεν νομίζω να ξαναπάω σε αυτόν.. δυστυχώς τους κυριεύει το χρήμα και δεν σκεφτονται τίποτα άλλο μόνο το πορτοφόλι τους...

ήμουν κάτω Αθήνα για δουλειά και πήγα εκεί σε έναν γιατρό που πήγαινα πριν χρόνια, αυτός είδε τις εξετάσεις μας όλες και μου είπε ότι δεν είναι τοοοοσο τραγικά τα πράγματα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές για καλύτερα ωάρια και επίσης με συμβούλεψε να κάνω κι άλλη εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο να μην ξαναπάρω φάρμακα, και επιβεβαιώθηκα σε αυτό που είχα καταλάβει και μόνη μου οτι ο γιατρός δεν περίμενε να έχω έναν καλό κύκλο, γιούργια για εξωσωματική! σου λέει αν δεν κάτσει θα κάνει κι άλλη, αλλά δεν είναι έτσι... δεν είμαστε ζώα..

@Papaki@ στείλε μου σε παρακαλώ σεμνμ τα ονοματα των εξωσωματικων αν ειναι απο αθηνα γτ εμεις για αθηνα λεμε τελικα

1 hour ago, Ani ani είπε:

Πολυ κριμα καραμελακι μου που δουλευεις χωρις ενσημα.. σε ευχαριστω πολυ!!!!

Α στο καλο!!! Ολα γιαντα χρηματα λοιπον ε??? Κοιτα να δεις πως μπορει να σε καταστρεψει ενας κ...γιατρος

Εγω παλι κοριτσια ειχα ξεκινησει με τον αντρα και το σκυλο τρεξιμο στη γειτονια μου αλλα σε 1 μηνα σταματησα γιατι επισης εμεινα εγκυος...

@caramel_83 γτ δεν ασφαλίζεσαι στον σύζυγο ; Εγώ είμαι ΙΚΑ τώρα αλλά μετά τέλος κ θα μπω στον σύζυγο που ναι σε άλλο ταμείο γτ δν γίνεται να πληρώνουμε ... και μας κάνουν ένα σωρό κρατήσεις βρε παιδί μου κ πάλι εκεί να πληρώνουμε :P

ukSwp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω εκανα την καλυτερη δουλεια...που μα τρεχω γυμναστηριο...πηρα διαδρομο στο σπιτι...

Κανε ενα τεστακι...εγω εκανα την.ημερα που ηταν να αδιαθετησω κα βγηκε το αποτελεσμα θετικο...χιχι

Εχω και εγω μωρε ελλειπτικο αλλα δεν κανω πλεον. οταν το ειχα πρωτοπαρει υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα το κανω κρεμαστα τελικα τηρησα την υποσχεση μου αλλα ξερεις καθομαι και το κοιταω πλεον μονο!!! με το γυμναστηριο θα στρωθω.και ασε που θελω να βγαινω απο το σπιτι!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 @Ani ani @Vana87  και άλλες εγκυουλες,  ποτε πήγατε για τον πρώτα σας υπέρηχο; ( πόσο εβδομάδων και ημερών) αν θυμάστε...

6βδομαδων ειδα σάκο σπορι μια κουκίδα να αναβοσβήνει αλλα δεν την ακούσαμε την καρδια.... Μετα πηγα 8 και την ακούσαμε πεντακαθαρα

• Μου αρέσει 5

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Οπότε εγώ που θα ειμαι 5+3 μόνο σάκο θα δω... στην κόρη μου βέβαια θυμάμαι ήμουν σχεδόν 6 και ακούσαμε και καρδιά 

Λοιπον τοση ωρα εψαχνα κ μετρουσα...15/6 τελευταια περιοδος 25/7 γιατρουλης...οποτε πηγα 5 εβδομαδων και 2 ημερων σωστα? Και ειδα σακο με σπορακι

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Εχω και εγω μωρε ελλειπτικο αλλα δεν κανω πλεον. οταν το ειχα πρωτοπαρει υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα το κανω κρεμαστα τελικα τηρησα την υποσχεση μου αλλα ξερεις καθομαι και το κοιταω πλεον μονο!!! με το γυμναστηριο θα στρωθω.και ασε που θελω να βγαινω απο το σπιτι!!

Και πολυ καλα θα κανεις..η αρχη ει αι δυσκολη μετα θα περιμενεις πως κ πως να πας

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καρδια παντως ακουσαμε αργοτερα κοριτσι μ

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

γεια σου Vila μου!,

ο γιατρός μου είναι για πολλές μπάτσες.. δεν νομίζω να ξαναπάω σε αυτόν.. δυστυχώς τους κυριεύει το χρήμα και δεν σκεφτονται τίποτα άλλο μόνο το πορτοφόλι τους...

ήμουν κάτω Αθήνα για δουλειά και πήγα εκεί σε έναν γιατρό που πήγαινα πριν χρόνια, αυτός είδε τις εξετάσεις μας όλες και μου είπε ότι δεν είναι τοοοοσο τραγικά τα πράγματα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές για καλύτερα ωάρια και επίσης με συμβούλεψε να κάνω κι άλλη εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο να μην ξαναπάρω φάρμακα, και επιβεβαιώθηκα σε αυτό που είχα καταλάβει και μόνη μου οτι ο γιατρός δεν περίμενε να έχω έναν καλό κύκλο, γιούργια για εξωσωματική! σου λέει αν δεν κάτσει θα κάνει κι άλλη, αλλά δεν είναι έτσι... δεν είμαστε ζώα..

Αχ τι να πεις... Αυτά φοβάμαι κι εγώ από τους γιατρούς! Και δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να τον εμπιστεύομαι 100%. Τώρα μου πρότειναν 2 γιατρούς έναν ιδιώτη και έναν σε νοσοκομείο και σκέφτομαι να πάω να πάρω τη γνώμη τους. 

XDXPp2.png

Just now, Vila είπε:

Αχ τι να πεις... Αυτά φοβάμαι κι εγώ από τους γιατρούς! Και δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα κάποιον να τον εμπιστεύομαι 100%. Τώρα μου πρότειναν 2 γιατρούς έναν ιδιώτη και έναν σε νοσοκομείο και σκέφτομαι να πάω να πάρω τη γνώμη τους. 

που μένεις Vila?

2rxqp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Ani ani είπε:

Λοιπον τοση ωρα εψαχνα κ μετρουσα...15/6 τελευταια περιοδος 25/7 γιατρουλης...οποτε πηγα 5 εβδομαδων και 2 ημερων σωστα? Και ειδα σακο με σπορακι

Και πολυ καλα θα κανεις..η αρχη ει αι δυσκολη μετα θα περιμενεις πως κ πως να πας

Καρδια παντως ακουσαμε αργοτερα κοριτσι μ

Εγω ειμαι για την ακριβεια 7εβδομαδων και 3που το υπολογισα...λες να ακουσω καρδια η οχι ακομα?

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Ani ani είπε:

Θεωρω πως οχι.. αλλα δεν ειμαι κ ειδικη συμφωνα με τα δικα μου ραντεβου βγαζω συμπερασματα

Ποτε ακουμε καρδια?8-9 εβδομαδων?ποια θυμαται?γτ για μενα ειναι ολα πρωτη φορα...

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα, ειναι πολυ θετικο οτι το στηθος ειναι ετσι, αλλες φορες οταν περιμενεις ποναει τοσο?

λογικα θα δειξει κατι η χοριακη :)

Τόσο πολύ όσο τώρα, όχι. Και συνεχίζω να έχω τσιμπηματάκια δεξιά κ αριστερά στην κοιλιά. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...

πρίν από 37 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ποτε ακουμε καρδια?8-9 εβδομαδων?ποια θυμαται?γτ για μενα ειναι ολα πρωτη φορα...

Ακουμε τη καρδούλα γυρω στις 7βδομαδες πεντακάθαρα!  Αγαπη μου και η πρωτη φορα σου νάταν και η χιλιοστή σε πληροφορώ οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι εντελως διαφορετική!!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Τόσο πολύ όσο τώρα, όχι. Και συνεχίζω να έχω τσιμπηματάκια δεξιά κ αριστερά στην κοιλιά. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...

Αν δεν θες να ξοδευτεις σε τεστακια κανε χοριακη και γρηγορα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...