Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

δεν μου κάνει μη ρωτάς!! ειμαι Θεσσαλονίκη εδώ και 3 χρόνια

Α καταλαβαααα!σιγουρα θα βρεις καποιον καλο γιατρο μηπως ξερουν τα κοριτσια που ειναι απο εκει!

Εγω κοριτσια αν κανω acro yoga θα με μαζευουν με τα κουταλακια!γυμναστηριο για αρχη και εξαμηνο μονο ειμαι αισιοδοξη οτι θα μεινω και εγκυος γρηγορα χα χα χα...

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , CME2205 είπε:

Μπορεί να είναι τυχερό!! Έτσι κι εγώ, προσπαθούσαμε 1 χρόνο για παιδάκι και όλο ανέβαλα δραστηριότητες μήπως και είμαι έγκυος. Τελικά αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα και ξεκίνησα ξιφασκία! 2 μαθήματα πρόλαβα να κάνω... ήρθε το μπεμπάκι κατευθείαν!! 

ξιφασκία ε? σε φοβήθηκε βρε η μοίρα εσένα χαχαχα

2rxqp3.png

πρίν από 54 λεπτά , caramel_83 είπε:

σε ευχαριστω πολυ, θα δω τωρα τι θα κανω γιατι δυστυχως δουλευω χωρις ενσημα αρα δεν εχω ασφαλεια και τα πληρωνω ΟΛΑ και ετσι θα δω ποσο θα στοιχισουν, σκεφτομαι την επομενη φορα που θα κανω επαναλλειπτικες να κανω και ΑΜΗ αν δεν εχω μεινει μεχρι τοτε εγκυος

@Dimitr@17 αγαπη μου σημειωσε σε ενα χαρτι ολα οσα θες να τον ρωτησεις για να μην ξεχασεις κατι :) 

@Ani ani καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, ευχομαι ολα να ειναι καλα

@Alekagala πωωω τωρα στα τελειωματα εχεις και τετοια? περαστικα ρε κοριτσι

@Nati85 πως ειστε σημερα? εχετε και πυρετο?

Πολυ κριμα καραμελακι μου που δουλευεις χωρις ενσημα.. σε ευχαριστω πολυ!!!!

πρίν από 40 λεπτά , Papaki@ είπε:

γεια σου Vila μου!,

ο γιατρός μου είναι για πολλές μπάτσες.. δεν νομίζω να ξαναπάω σε αυτόν.. δυστυχώς τους κυριεύει το χρήμα και δεν σκεφτονται τίποτα άλλο μόνο το πορτοφόλι τους...

ήμουν κάτω Αθήνα για δουλειά και πήγα εκεί σε έναν γιατρό που πήγαινα πριν χρόνια, αυτός είδε τις εξετάσεις μας όλες και μου είπε ότι δεν είναι τοοοοσο τραγικά τα πράγματα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές για καλύτερα ωάρια και επίσης με συμβούλεψε να κάνω κι άλλη εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο να μην ξαναπάρω φάρμακα, και επιβεβαιώθηκα σε αυτό που είχα καταλάβει και μόνη μου οτι ο γιατρός δεν περίμενε να έχω έναν καλό κύκλο, γιούργια για εξωσωματική! σου λέει αν δεν κάτσει θα κάνει κι άλλη, αλλά δεν είναι έτσι... δεν είμαστε ζώα..

Α στο καλο!!! Ολα γιαντα χρηματα λοιπον ε??? Κοιτα να δεις πως μπορει να σε καταστρεψει ενας κ...γιατρος

πρίν από 9 λεπτά , Papaki@ είπε:

ξιφασκία ε? σε φοβήθηκε βρε η μοίρα εσένα χαχαχα

Εγω παλι κοριτσια ειχα ξεκινησει με τον αντρα και το σκυλο τρεξιμο στη γειτονια μου αλλα σε 1 μηνα σταματησα γιατι επισης εμεινα εγκυος...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια κι από εμένα πάλι! 3 ημέρες πριν από την περίοδο! Λέτε τελικά να είμαι έγκυος; Αν κάνω αύριο μία χοριακή λέτε να δείξει; Πάντως το στήθος μου ούτε να το ακουμπήσω.. Με πονάει πάρα πολύ.. Λέτε να έπιασα τελικά το σποράκι μου;

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από εμένα πάλι! 3 ημέρες πριν από την περίοδο! Λέτε τελικά να είμαι έγκυος; Αν κάνω αύριο μία χοριακή λέτε να δείξει; Πάντως το στήθος μου ούτε να το ακουμπήσω.. Με πονάει πάρα πολύ.. Λέτε να έπιασα τελικά το σποράκι μου;

καλημερα, ειναι πολυ θετικο οτι το στηθος ειναι ετσι, αλλες φορες οταν περιμενεις ποναει τοσο?

λογικα θα δειξει κατι η χοριακη :)

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Άμα είναι οικολογικό, και δεν σου μυρίζει και υποσχεθεις ότι δεν θα κουραστείς, δεν θα κουβαλήσεις έπιπλα και δεν θα σκύβεις στο επιτρέπουμε! Χαχαχα

Εχω δειενα επιπλα βαμμενα με χρωμα κιμωλιας και ειναι φανταστικο το αποτελεσμα...

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 τελευταια περιοδο ποτε ηταν; 28/8; πάμε σχεδόν μαζί εμείς. 1/9 εγώ!

Τελευταια περιοδο ειχα 14/8 @Farmakotriftena μου...πως τα πας απο συμπτωματα?ποτε θα πας στον γιατρο...εγω πηγα κ εκανα την τριτη χοριακη κ ηταν καλο νουμετο 4550 πιστευω την παρασκευη που θα παω μα δουμε κατι...

πρίν από 16 λεπτά , melina92 είπε:

Γιατι οχι..εφοσον εχετε επαφες ολα ειναι πιθανα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Nati85 είπε:

Α καταλαβαααα!σιγουρα θα βρεις καποιον καλο γιατρο μηπως ξερουν τα κοριτσια που ειναι απο εκει!

Εγω κοριτσια αν κανω acro yoga θα με μαζευουν με τα κουταλακια!γυμναστηριο για αρχη και εξαμηνο μονο ειμαι αισιοδοξη οτι θα μεινω και εγκυος γρηγορα χα χα χα...

Εγω εκανα την καλυτερη δουλεια...που μα τρεχω γυμναστηριο...πηρα διαδρομο στο σπιτι...

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Γιατι οχι..εφοσον εχετε επαφες ολα ειναι πιθανα!!!

Κανε ενα τεστακι...εγω εκανα την.ημερα που ηταν να αδιαθετησω κα βγηκε το αποτελεσμα θετικο...χιχι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχω δειενα επιπλα βαμμενα με χρωμα κιμωλιας και ειναι φανταστικο το αποτελεσμα...

Τελευταια περιοδο ειχα 14/8 @Farmakotriftena μου...πως τα πας απο συμπτωματα?ποτε θα πας στον γιατρο...εγω πηγα κ εκανα την τριτη χοριακη κ ηταν καλο νουμετο 4550 πιστευω την παρασκευη που θα παω μα δουμε κατι...

Πότε  ξανά εκανες; το χθεσινό είναι αυτό σωστα; εγώ θα πάω στον γιατρό Δευτέρα βράδυ.  Λες να είναι νωρίς; θα ειμαι 5w 3d. 

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πότε  ξανά εκανες; το χθεσινό είναι αυτό σωστα; εγώ θα πάω στον γιατρό Δευτέρα βράδυ.  Λες να είναι νωρίς; θα ειμαι 5w 3d. 

Την προηγ φορα που ειχα παει υποτιθεται οτι ημουν 4βδομαδων σε σχεση με την περιοδο και δεν ειδε τπτ ...ηταν ακομα χαμηλη η χοριακη μου τοτε κ μου ειπε οτι αργησε να γινει η συλληψη...εγω εγω ειμαι καπου 7εβδομαδων

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

μπράβο πολύ χαίρομαι @elenakii22 πόσο είσαι τώρα? αντε με το καλό το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

ειμαι 16εβδ!ευχομαι συντομα κ εσυ ενα μωρακι!εχω ακούσει πολλες να πιανουν σε φυσικο κυκλο γτ οχι κ εσυ!!ειναι καλυτερα κ για σενα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 @Ani ani @Vana87  και άλλες εγκυουλες,  ποτε πήγατε για τον πρώτα σας υπέρηχο; ( πόσο εβδομάδων και ημερών) αν θυμάστε...

Εγω πηγα 5+2 και ειδαμε σακο. Την τριτη θα παω παλι 7+2

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Ωχ....  Τη βλακεια εκανα!!!!  Αν δε σε ενοχλει η μυρωδιά κανενα προβλημα! 

Χαχαχαχ δεν πειραζει. Για το μαλι θα περασει το πρωτο τριμηνο και θα σλεφτω τι θα κανω. Τα εκανα ντεκαπαζ χωρις αμμωνια.. δεν ξερω τι θα κανω τωρα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...