Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

marilla μου καλά είμαι προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.. ξεκίνησα πάλι και πιλάτες που 2 χρόνια τώρα δεν έκανα μπας και ειμαι αυτον τον μηνα; ας περιμένω άντε τον άλλον μήνα και δεν έκανα τίποτα για εμένα!!

εσύ πως πας κοριτσάκι μου? 

Μπορεί να είναι τυχερό!! Έτσι κι εγώ, προσπαθούσαμε 1 χρόνο για παιδάκι και όλο ανέβαλα δραστηριότητες μήπως και είμαι έγκυος. Τελικά αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα και ξεκίνησα ξιφασκία! 2 μαθήματα πρόλαβα να κάνω... ήρθε το μπεμπάκι κατευθείαν!! 

• Μου αρέσει 4

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Vila είπε:

@Papaki@ welcome back!!!

Χαίρομαι που βγήκαν καλές οι εξετάσεις!!! Τι σας είπε ο γιατρός??

Εύχομαι σύντομα να έχουμε ευχάριστα!!

γεια σου Vila μου!,

ο γιατρός μου είναι για πολλές μπάτσες.. δεν νομίζω να ξαναπάω σε αυτόν.. δυστυχώς τους κυριεύει το χρήμα και δεν σκεφτονται τίποτα άλλο μόνο το πορτοφόλι τους...

ήμουν κάτω Αθήνα για δουλειά και πήγα εκεί σε έναν γιατρό που πήγαινα πριν χρόνια, αυτός είδε τις εξετάσεις μας όλες και μου είπε ότι δεν είναι τοοοοσο τραγικά τα πράγματα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές για καλύτερα ωάρια και επίσης με συμβούλεψε να κάνω κι άλλη εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο να μην ξαναπάρω φάρμακα, και επιβεβαιώθηκα σε αυτό που είχα καταλάβει και μόνη μου οτι ο γιατρός δεν περίμενε να έχω έναν καλό κύκλο, γιούργια για εξωσωματική! σου λέει αν δεν κάτσει θα κάνει κι άλλη, αλλά δεν είναι έτσι... δεν είμαστε ζώα..

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, CME2205 είπε:

Μπορεί να είναι τυχερό!! Έτσι κι εγώ, προσπαθούσαμε 1 χρόνο για παιδάκι και όλο ανέβαλα δραστηριότητες μήπως και είμαι έγκυος. Τελικά αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα και ξεκίνησα ξιφασκία! 2 μαθήματα πρόλαβα να κάνω... ήρθε το μπεμπάκι κατευθείαν!! 

Αυτο θα ελεγα κι εγω! 3 μερες προλαβα να παω γυμναστηριο μετα τις διακοπες του καλοκαιριου και εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Αυτο θα ελεγα κι εγω! 3 μερες προλαβα να παω γυμναστηριο μετα τις διακοπες του καλοκαιριου και εμαθα οτι ειμαι εγκυος!

Κι εγώ μόλις ξεκίνησα acro yoga  ένα μάθημα πρόλαβα να κάνω... (ήμουν έγκυος και δεν το ηξερα)

• Μου αρέσει 4

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

@Papaki@ καλως το το κοριτσι μας, χαιρομαι που ολα ειναι καλα με τις εξετασεις σας

@alina80 ρε αγαπη τελικα εσυ τι εγινε η ροη? εφτιαξε? ποτε σε βαζω στο πινακακι?

ωωω ρε γαμωτο, πηρες τιποτα? 

Κανενα ντεπον και τα comtrex.παιδι μου τα μικρα ειναι αρρωστα με πυρετο βηχα και μυξες και τρεχουν περα δωθε και εμεις πεφτουμε ταβλα!θα μου περασει ενταξει που θα παει!! Γραφτηκα γυμναστηριο!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ μόλις ξεκίνησα acro yoga  ένα μάθημα πρόλαβα να κάνω... (ήμουν έγκυος και δεν το ηξερα)

Τι είναι acro yoga; Αυτό που κρέμεσαι από το ταβάνι με κάτι σκοινιά;;;;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο πολύ καλά έκανες!!!Εγώ είμαι σε κάτι επιδοτούμενα σεμινάρια και θα έχω φουλ πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα!!Είχα πάει στον γιατρό για Παπ και είδαμε ωορρηξία.Βέβαια δεν γονιμοποιήθηκε!!Να σου πω την αλήθεια μου έρχεται αυτό το μήνα μόλις δω ωορρηξία να μην έρθουμε σε επαφή χαχαχ!!Να ρθώ όλες τις μέρες τις άλλες αλλά όχι αυτές!!Είμαι κάπως απογοητευμένη αλλά πέρα από υπομονή μέχρι λίγους μήνες ακόμα δεν κάνω κάτι άλλο!!

θέλει όλες τις μερες όχι μόνο στη ωορρηξία! και επίσης όλες τις ώρες.... γενικά θέλει πολύ επαφή, θύμισε μου έχεις ασταθή κύκλο σωστά?

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Κανενα ντεπον και τα comtrex.παιδι μου τα μικρα ειναι αρρωστα με πυρετο βηχα και μυξες και τρεχουν περα δωθε και εμεις πεφτουμε ταβλα!θα μου περασει ενταξει που θα παει!! Γραφτηκα γυμναστηριο!

xaxxaxaxxa σε σκεφτομαι κομματια και τον πιτσιρικα ντουρασελ :P 

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

γεια σου Vila μου!,

ο γιατρός μου είναι για πολλές μπάτσες.. δεν νομίζω να ξαναπάω σε αυτόν.. δυστυχώς τους κυριεύει το χρήμα και δεν σκεφτονται τίποτα άλλο μόνο το πορτοφόλι τους...

ήμουν κάτω Αθήνα για δουλειά και πήγα εκεί σε έναν γιατρό που πήγαινα πριν χρόνια, αυτός είδε τις εξετάσεις μας όλες και μου είπε ότι δεν είναι τοοοοσο τραγικά τα πράγματα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές για καλύτερα ωάρια και επίσης με συμβούλεψε να κάνω κι άλλη εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο να μην ξαναπάρω φάρμακα, και επιβεβαιώθηκα σε αυτό που είχα καταλάβει και μόνη μου οτι ο γιατρός δεν περίμενε να έχω έναν καλό κύκλο, γιούργια για εξωσωματική! σου λέει αν δεν κάτσει θα κάνει κι άλλη, αλλά δεν είναι έτσι... δεν είμαστε ζώα..

Με φυσικο κυκλο εξωσωματικη εκανε μια γνωστη μου και ολα πηγαν μια χαρα!τωρα εχει εναν μπεμπαρο!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Με φυσικο κυκλο εξωσωματικη εκανε μια γνωστη μου και ολα πηγαν μια χαρα!τωρα εχει εναν μπεμπαρο!

σε ποια περιοχή ρε κορίτσι? γιατι ψάχνω πάλι γιατρό

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

θέλει όλες τις μερες όχι μόνο στη ωορρηξία! και επίσης όλες τις ώρες.... γενικά θέλει πολύ επαφή, θύμισε μου έχεις ασταθή κύκλο σωστά?

Ναι κανονικά έτσι θέλει αλλά ψυχολογία δεν έχω:)!!Τους τελευταίους 2 μήνες είχα 30 και 29 μέρες κύκλο!!Αλλά ναι γενικά είναι ασταθής!!!

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

xaxxaxaxxa σε σκεφτομαι κομματια και τον πιτσιρικα ντουρασελ :P 

Ασε ναι!της τρελης γινεται!!

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε ποια περιοχή ρε κορίτσι? γιατι ψάχνω πάλι γιατρό

Θα την ρωτησω και θα σου στειλω το ονομα του.παντως στο ρεα γεννησε

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ασε ναι!της τρελης γινεται!!

Θα την ρωτησω και θα σου στειλω το ονομα του.παντως στο ρεα γεννησε

δεν μου κάνει μη ρωτάς!! ειμαι Θεσσαλονίκη εδώ και 3 χρόνια

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...